inzercia, predaj, predám, bazár

Násadové vajcia Marans

Kategória: Hydina

Zdravím všetkých nadšencov a chovateľov hrabavej hydiny. Ponúkam na predaj násadové vajcia plemena Marans čierna medenokrká Marans modrá medenokrká. Sliepočky Marans sú veľkého vzrastu veľmi pokojné a prítulné, s pravidelnou znáškou. Škrupina vajca je čokoládového sfarbenia až do červena. Váha vajca je od 65 až 74 gramov. Škrupina vajca tohto plemena je veľmi pevná s nulovou prítomnosťou na výskyt salmonely. Úžitkovosť tohto plemena je na mäso aj na produktivitu vajec. O moje zvieratá je láskou postarané, majú podávané vždy čerstvé krmivo, granulovanú zmes od značky Mifuna a nakoľko sú chované vo voľnom veľkom výbehu, majú dostatok aj zelenej vegetácie. Pitnú vodu majú ošetrenú acidomidom s dostatkom minerálov a vitamínov, Sliepočky sú okrúžkované a plemenný kohút je zaručene nepríbuzný. Nakoľko nepreferujem príbuzenskú plemenitbu, neváham si prísť pre kohúta až do zahraničia. Tohto som kupoval na severnom Slovensku. Nakoľko doma chovám menší kŕdeľ, kvôli vyššej oplodnenosti a veľkému záujmu o ne, ponúknuté násadové vajcia musím zbierať, nejakú dobu. Pre každého záujemcu o tieto násadové vajcia zbieram vajcia čerstvé najstaršie 10 až 12 dní. Cena jedného kusu násadového vajca je 2,00 €. V Prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel.č. .Násadové vajcia viem aj poslať priamo až kvám na adresu.
Násadové vajcia Marans
Podobné inzeráty
Domáce slepačie vajcia / násadové vajcia
Dobrý deň, predám kvalitné domáce slepačie vajíčka chované s krmivami bez GMO vo voľnom výbehu celoročne. Sliepky sú plemena marans a australka. Cena za takéto vajíčka na jedenie je 4€ 10kusov v obale viď na foto. V ponuke máme aj násadové vajcia plemena marans medenokrka s chovným kmeňom 6 sliepok + 2 kohúty. Cena je 9€ 10kusov v obale taktiež viď na foto. (tie tmavšie) Osobný odber v centre Považskej Bystrice alebo priamo na farme v Prečíne. Tel.č
Breese gauloise, marans ,krizenci marans, brahmanka..
Kohúti liahnutý v júli hľadajú nový domov .čistokrvné breese gauloise,marans, krizenci marans, kríženec brahmanka.... ceny od 10do 15eur podľa druhu.
Kuriatka a násadové vajcia - vysokoznáškové plemeno BSL
Ponúkam kuriatka plemena Black Star Line - odber ihneď. Najobľúbenejšie plemeno v západnej Európe. Vysokoznáškové plemeno sliepok originál vyšľachtené pre gazdovský dvor, vhodné aj do ťažších poveternostných podmienok. Vyfotený je môj kmeň. Reálna ročná znáška u mňa je 300 vajec na nosnicu za rok, znášajú aj v zime! Dospelé sliepky znášajú pekné veľké vajcia 60-70g, oranżové žĺtka. Pekné kľudné sliepky - doslova okrasa dvora. Lepšie sliepky ste doteraz nemali! Násadové vajcia cena 1€/kus. Násadové vajcia a kuriatka si treba dopredu telefonicky dohodnúť! Na sms neodpovedám.
Predam nasadove vajcia marans olivy mix
Predam nasadove vajicka marans, olivy, mix. Cena 0,5 - 1,5 eur. Odber Drahovce alebo obcas Sered. Prosim pisat sms, volat, whatsapp (nie mail).
Násadové vajcia
Násadové vajcia do liahne nosivých a mäsových druhov sliepok rôzne druhy. Vysoká znáška vajec aj viac ako 320 ks ročne. Ide o pravé farmárske kurčatá. Cena za násadové vajcia je iba 0,90 eur za kus, pri odbere nad 99 ks zľava, záleží od množstva, minimálny odber pri zasielaní je 30 kusov z jedného druhu. Odber osobne akékoľvek množstvo je v Banke pri Piešťanoch, alebo zasielame aj na dobierku kuriérom na zodpovednosť objednávateľa. Info 033 76 256 27, , .
Nasadove vajcia-švedska kvetina,wyandotka velka forma
Predam nasadove vajcia švedskej kvetiny a nasadove vajcia wyandotky velkej formy.Cena 1ks/1€Len osobny odber.