inzercia, predaj, predám, bazár

Nasadove Vajicka prepelicie masovo nosive

Kategória: Vtáctvo

Predam Vajicka nasadove z masovo nosivych. Ks/0.15c
Nasadove Vajicka prepelicie masovo nosive
Podobné inzeráty
Prepeličie vajíčka
Mám na predaj prepeličie vajíčka z domáceho chovu.Prepeličie vajíčka sa považujú za delikatesu. Varené, aj surové. Prepeličie vajíčko patrí medzi najzdravšie a najbezpečnejšie spomedzi vajec. Okrem toho, že sú nádherné, sú aj plné zdravia.Dokonca aj ľudia trpiaci rôznymi alergiami, ktorým sa neodporúča jesť slepačie a iné vajcia, ich môžu konzumovať. Ich najcennejšími prednosťami je obsah omega 3 a 6 mastných kyselín, veľký obsah vitamínov A, B1 a B2, D a tiež železa. Normalizujú krvný tlak a zlepšujú trávenie. Odporúčajú sa deťom aj športovcom ako zásobáreň bielkovín. Takisto priaznivo pôsobia na našu imunitu. Cena 20ks 3€
Násadové vajíčka pštrosa afrického.
Predám násadové vajcia vajíčka pštrosa afrického dvojprstého. Záruka na opľodnenost. V prípade neoplodneného vajíčka vymením za druhé. cena za 1 ks - 35Euro bližšie info volajte po dohode viem aj doviesť.
Prepelicie vajicka
Mam cerstve prepelicie vajicka stale , 2 eu 18 kus , mam aj udene s chutou cili , cestnak , natur 6 eu poharik ( 440 ml)
Predám prepelicie vajíčka
Predám prepelicie vajíčka cena 0,11za ks Bardejov. ČT .
Prepelicie vajicka
Mam cerstve prepelicie vajicka stale , 2.50 eu 18 kus , mam aj udene s chutou cili , cestnak , natur 6 eu poharik ( 440 ml)
Prepelicie vajicka
Mam cerstve prepelicie vajicka stale , 2.50 eu 18 kus , mam aj udene s chutou cili , cestnak , natur 7 eu poharik ( 440 ml)