inzercia, predaj, predám, bazár

Nastaviteľné korčule

Kategória: In-lines, Skateboarding

Veľkosť 38-41
Nastaviteľné korčule
Podobné inzeráty
Inline korčule: Evo Action 928,Crazycreek, Rollerblade
Predám zachovalé inline korčule : - zn. Evo Action 928 - vel. 41. Korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Cena je 18e. - zn. Rollerblade Fusion MX s aktívnou brzdou na pravej bote. Velkosť č. 39 - 39,5 pre chodidlo dlžky 24,5 do max. 25 cm. Cena 30e. - zn. Rollerblade Biodynamic v.č. 39 - 39,5 Cena 30e. - zn. Rollerblade Aero PFS, klbové korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Velkosť č. 39 - 39,5. Cena je 35e. - zn. Goto Aluminium, klbové ako nové V.č. 41. Cena 40e. - zn. Fila Dynamic Flex v.č. 39 v bezvadnom stave, velmi zachovalé. Cena 35e. Detské korčule : Predám používané detské chlapčenské kolieskové korčule zn. Ultra fine, pre chodidlo dlžky do cca. 19,5 cm. V.č. 33. Korčule už nesú známky používania, ale pre začiatočné učenie plne vyhovujúce. Cena 10e. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Foto ďalších korčulí na požiadanie. V prípade záujmu predám aj zachovalé chrániče na hlavu, kolená, lakte a ruky dohodou. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Nové agresívne  inline  korčule Rollerblade- na skoky, triky
Nové (v krabici)agresívne (na extrémnu jazdu, skoky, triky) inline korčule s tvrdou topánkou s extra širokou podrážkou, perfektné pre triky- sivo- čierne. Korčule ľahko zatiahneš klasickými šnúrkami a klipsňou na členku, vďaka čomu ostane tvoja noha pevne na mieste počas celej doby korčuľovania. Kolieska 55mm/89 A, Frame Rollerblade UFS Veľkosť 45- cena 89 Eur- PREDANÉ a detské veľkosti 35, 36,5- cena 69 Eur. Na predaj aj agresívne korčule Rollerblade New Jack (bielo-čierne)- veľkosť 41,42 + dámske kolieskové korčule Rollerblade - veľkosť 42 (sivo-modré) a detské- juniorské korčule + pánske Rollerblade korčule 47,5 a 44. Viac v mojej inzercií.
Nové agresívne kolieskové korčule Rollerblade
Nové (v krabici)pánske aj detské agresívne (na extrémnu jazdu, skoky, triky) inline korčule s tvrdou topánkou s extra širokou podrážkou, perfektné pre triky- sivo- čierne. Korčule ľahko zatiahneš klasickými šnúrkami a klipsňou na členku, vďaka čomu ostane tvoja noha pevne na mieste počas celej doby korčuľovania. Kolieska 55mm/89 A, Frame Rollerblade UFS Veľkosť 45- cena 89 Eur a detské veľkosti 35, 36,5- cena 69 Eur. Na predaj aj agresívne korčule Rollerblade New Jack (bielo-čierne)- veľkosť 41,42 + dámske kolieskové korčule Rollerblade - veľkosť 42 a detské- juniorské korčule + pánske Rollerblade korčule 47,5 a 44,.
Rýchlostné korčule Luigino Strut
Dobrý deň, Ponúkam na predaj málo jazdené rýchlostné korčule Luigino v zachovalom stave. Korčule boli raz tepelné upravené na moju nohu. Kvalitné 110mm kolieska Atom Matrix vám zabezpečia rýchlu a plynulú jazdu. Dôvod predaja je nevyužitie korčulí. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene. Korčule viem poslať aj poštou na svoje náklady. #korčule #rýchlostne korčule #korcule
NASTAVITEĽNÉ KORČULE 4 v 1 - BESTIF
Detské nastaviteľné kolieskové korčule Bestif 4 v 1 veľ 30 - 33 RUŽOVO ZELENÉ. Veľmi málo používané. Vo výbornom stave. - Systém 4 v 1: kolieskové korčule, ľadové korčule - Rám: Hliník - Ložiská: ABEC-7 - Gumové kolieska - Vymeniteľná lyžina vyrobená z nehrdzavejúcej ocele - Sklznica korčule predbrúsená a pripravená na jazdu (nepoužité) - Nastaviteľná veľkosť 30-33 - Polomäkká topánka s ventilačným systémom - 3-stupňové zapínanie (opasok s prackou, - šnurovanie, pásik na suchý zips)
Kolieskové korčule Bauer RSX
Bauer postavil RSX korčule tak, aby dal začiatočníkovi tie najlepšie nástroje na správne korčuľovanie. Jedinečná konštrukcia topánky poskytuje najlepšiu podporu členkov, zatiaľ čo hrubé vnútorné peny zaisťujú pocit pohodlia. Ideálna voľba na fitness vychádzky alebo hrádzu. Oproti základnému modelu Bauer RS majú korčule RSX spevnený jazyk poskytujúci dodatočnú ochranu voči úderom hokejky alebo striel pukom preto sa skvele hodia na in-line hokej. Vhodné pre rekreačné korčulovanie a hokej štandardný fit - dobre sedí pre bežný typ chodidla a priehlavku nohy topánka z jedného kusu kompozitu - lepšia stabilita unikátna konštrukcia topánky poskytujúca o 15% viac podpory členku výstelka korčule z jemného mikrovlánka perfektne odvádza prebytočný pot dostatočne hrubý plstený jazyk chráni voči pádom vnútro tvorí penový materiál Anaform Foam ktorý prispôsobí topánku vašej nohe Chassis HI-LO Medium pevný oceľový rám nahnutý smerom vopred zvyšuje agilitu a zlepšuje celkové ťažisko Ložiská Hi-Lo™ Abec 5 kolieska 2x 76 mm vpredu a 2x 80 mm vzadu Korčule Bauer RSX sú vďaka použitým kolieskam s tvrdosťou 76A primárne určené na mäkkšie povrchy ako sú inline haly. Samozrejme korčule sa dajú použiť aj na von na asfalt alebo betón. Ponúkame možnosť vymeniť zadarmo kolieska za tvrdšie ktoré vydržia viac pri vonkajšom použití. Veľkosti: 6 / 40,5 EUR / 25,1 cm, 7 / 42 EUR / 26 cm, 8 / 43 EUR / 26,8 cm, 9 / 44,5 EUR / 27,7 cm, 10 /45,5 EUR / 28,5 cm, 11 / 47 EUR / 29,4 cm, 12 / 48 EUR / 30,2 cm