inzercia, predaj, predám, bazár

Nástenné svietidlá.

Kategória: Svietidlá, Lampy

predám nástenné svietidlá viď foto. závit na malú žiarovku. 5€/ks
Nástenné svietidlá.
Podobné inzeráty
Predám 2 nové vonkajšie nástenné svietidlá
Predám 2 úplne nové vonkajšie nástenné svietidlá Lindby Catalin. Svietidlá neboli používané nakoľko sme zistili že máme elektriku predpripravenú na svietidlá so senzormi. Cena za kus 35 EUR. (Pôvodná cena 50 EUR za kus). Bližšie info:
Predám 2 nové vonkajšie nástenné svietidlá
Predám 2 úplne nové vonkajšie nástenné svietidlá Lindby Catalin. Svietidlá neboli používané nakoľko sme zistili že máme elektriku predpripravenú na svietidlá so senzormi. Cena za kus 30 EUR. (Pôvodná cena 50 EUR za kus). Bližšie info:
Nastenne 2 ks. svietidla
Predam vyhodne 2x nastenne/ stropne svietidla,priemer svietidla je cca 40cm.Ziarovka typ E27,2x 60W.Pridam aj 4x ziarovky.Svietidla su funkčne,neposkodene,ako nove.Vhodné skôr do spálne ako tlmene,intimne svetlo.Osobny odber,cena za obe svietidla+4x ziarovky 50€.Presiel som na iny typ osvetlenia.
EGLO Stropné svietidlo AURIGA (86239)
Predam dizajnové stropné svietidlo AURIGA elegantného hranatého tvaru v krásnej bielo-striebornej farebnej kombinácii. Svietidlo je vyrobené z ocele s matným povrchom a bieleho skla a obsahuje 1 päticu typu R7S pre halogénový svetelný zdroj s maximálnym výkonom 100 W. Nádherný kúsok pre váš moderný interiér. Svietidlo možno použiť aj ako nástenné. POVODNA CENA: 75e BONUS - 2ks nahradnych ziaroviek. Rozmery 385 mm x 385 mm x 65 mm (dĺžka x šírka x hĺbka), materiál matná oceľ a biele sklo, farba strieborná a biela. Zdroj je súčasťou balenia. – mimoriadne krásny dizajn, atraktívna kombinácia ocele a skla - určené pre 1 halogénový zdroj v pätici typu R7S s maximálnym výkonom 100 W - trieda ochrany 1 – ochrana pred úrazom elektrickým prúdom je zaistená základnou izoláciou a spojením neživých častí spotrebiča s ochranným vodičom siete - Krytie IP 44 Svietidlá na strop aj stenu Stropné svietidlá sú asi najviac používané svietidlá. V minulosti bolo pravidlom, že miestnosť bola osvetlená jedným stropným svietidlom, spravidla umiestneným uprostred. To samozrejme dnes neplatí a stropné svietidlá sú iba súčasťou všetkých ostatných typov svietidiel. Stropné svietidlá sú vyrábané od tých najjednoduchších za pár desiatok korún, až po svietidlá luxusné, dizajnové, ktoré sú určené pre náročného zákazníka.
Predám takmer nové nástenné svietidlá Globo Hernan
Predám takmer nové nástenné svetidlá značky Globo Hernan 54651-1, a to 6ks (jednolampa). Cena za 1ks je 13 EUR, pričom cena v obchode je 27,99 eur. A Hernan 54651-2 (dvojlampa) 4ks predám za 1ks 25 EUR, pričom cena v obchode 54,99 EUR. Globo 54651-2 - Bodové svietidlo HERNAN 2xE14/40W/230V | Svet svietidiel () Globo 54651-1 - Nástenné bodové svietidlo HERNAN 1xE14/40W/230V | Svet svietidiel () t.j. s vyše 55% zľavou oproti novým svetidlám. Svietidlá predám aj jednotlivo ideálne všetky naraz. Svietidlá boli nainštalované ako nové v úplnej novostavbe, ale chceli sme iné.
Nástenné svietidlá
Predám 2 ks nové nástenné svietidlá SPLASH. Výška svietidla 28 cm, priemer svietidla 7,5 cm. Cena: 6e/1ks pri kúpe 2ks, 7e/1ks pri kúpe 1ks.