inzercia, predaj, predám, bazár

Nastenny digestor

Kategória: Digestory

Velky kvalitny nastenny digestor z nerezovej ocele, vhodny do restauracie.
Rozmery 153 x 96 cm, 40 cm vyska.
Je potrebne si ho demontovat.
400e, dohoda mozna.
BA1
Nastenny digestor
Podobné inzeráty
Klarstein Barella, digestor
Predám stenový odsávač pary klarstein barella digestor striebornej farby s 1 a pol ročnou zárukou. Nový - originál zabalený! Dôvod predaja: objednali sme zlú farbu Nástenný digestor Barella od Klarstein sa postará o dobrý výhľad pri varení. Stlačením tlačidla na prednej strane spotrebiča si vyberte jeden z troch stupňov výkonu a bojujte s parou, výparmi a mastnotou pomocou výkonného odsávania vzduchu až 557 m³/h. Integrované LED osvetlenie varnej dosky poskytuje svetlo a vyberateľný tukový filter sa dá rýchlo a jednoducho vyčistiť. Vďaka filtrom s aktívnym uhlím sa pachy v digestory nemajú šancu uchytiť. Okrúhly dizajn digestora je skutočnou pastvou pre oči a skvelým stredobodom v moderných kuchyniach. Čistý vzduch a elegantný dizajn: nástenný digestor Barella od Klarstein dodá vašej kuchyni iskru. Prietok vzduchu: max. 557 m³/h Trieda energetickej účinnosti: B Trieda účinnosti osvetlenia: A Trieda účinnosti odlučovania tukov: C Trieda dynamickej účinnosti kvapaliny: C Prevádzkový hluk: od 62 do max. 72 dB. Zapínateľné osvetlenie varnej dosky (2 x 1 watt) Hliníkový tukový filter (odnímateľný, umývateľný) Vypínač na prednej strane zariadenia Tri voliteľné stupne cirkulácie Prestaviteľný na prevádzku s odsávaním vzduchu Vrátane filtrov s aktívnym uhlím K dispozícii je vhodný náhradný filter s aktívnym uhlím (položka: 10027530) Napájanie: 220-240 V~| 50 Hz Viac o položke:
Predám nástenný digestor, čierne sklo, 90 cm, značka ORANIER
model: ROTA typ digestora: nástenný rozmer: 90 cm povrchová úprava: nerez v kombinácii s čiernym sklom motor: 748 m3/h hlučnosť: max. 64 dBA ovládanie digestora: dotykové + diaľkové ovládanie počet stupňov výkonu: 3 + 1 intenzívny, biele podsvietenie osvetlenie: 2 x 2,8 W LED žiarovky (teplá biela) priemer potrubia pre odťah vzduchu: Ø 150 mm / možná redukcia aj na 125 mm prevádzka digestora: externý odťah, možnosť aj na recirkulačný režim Digestor je nový, nepoužívaný. Záruka 2 roky. Bol vystavený ako vzorka v predajni. Katalógová cena: 1 300 € ZĽAVA 40 % Cena výstavnej vzorky po zľave
digestor Mora OT 651X
Predám čisto nový nepoužitý digestor kúpený 24.11.22 v NAY. Dovod predaja - nakoniec sme sa rozhodli pre podhladovy vstavany. Vstavaný výsuvný digestor Mora OT 651 X v nerezovom prevedení v kombinácii s nerezovým komínom je zaradený do energetickej triedy D. Maximálny výkon odsávania dosahuje 304 m³/h. Digestor je vhodný pre montáž s odťahom do komína alebo s prevádzkou recirkulácie. Horný odťah má priemer 120 mm. Vybrať a nastaviť si môžete z 3 rýchlostí výkonu pomocou tlačidlového ovládania, ktoré je umiestnené na boku. Maximálna hlučnosť dosahuje 57 dB. Pracovná plocha pod odsávačom je osvetlená LED osvetlením s výkonom 6 W. Digestor Mora OT 651 X má k dispozícii 2 kovové filtre proti mastnotám. Šírka 60 cm.
digestor Klarstein Monumenta
Predám nový, nepoužívaný digestor Klarstein Monumenta. Len vybalený a skontrolovaná funkčnosť. Typ: Nástenný digestor Výkon motora: 190 W Trieda energetickej účinnosti: B Trieda dynamickej účinnosti kvapaliny: B Trieda účinnosti osvetlenia: A Trieda účinnosti odlučovania tukov: D Prietok vzduchu 559 m³/h 3 stupne výkonu LED osvetlenie 2 x 1,5 wattu Rozmery: cca 40 x 89 x 31,5 cm (Š x V x H) Dĺžka sieťového kábela: cca 145 cm Hadica na odvod vzduchu: cca 120 cm max. Hmotnosť: cca 12,5 kg Poprosím o kontakt mailom.
Digestor
Predam digestor Barella, novy zabaleny. Nepouzity. Dovod predaja: Omylom objednany nastenny Digestor a chceli sme ostrovcekovy
Dizajnový digestor Manhattan
Predám nástenný dizajnový digestor, zn. Falmec. s Led svietením na dosku a ambientnym Led podsvietením Manhattanu, kedy moze slúžiť ako lampa. Je z čierneho skla v kombinácii s nerezom a v skutočnosti vyzerá rovnako ako na obrázku. Digestor bol používaný minimálne a je ako nový. Tech. špecifikácia je na stránke výrobcu: Je dovezený z Talianska a predava sa iba v zahraničí. Mením ho, lebo mením dizajn celej kuchyne. Po dohode je možné ho obhliadnuť a vyskúšať v Bratislave.