inzercia, predaj, predám, bazár

Nástenný držiak na boxovacie vrece MARBO MA-B002 2.0

Kategória: Všetko ostatné

predám Nástenný držiak na boxovacie vrece MARBO MA-B002 2.0 nepoužitý cena pevna


boxovacie vrece boxovaci stojan držiak box
Nástenný držiak na boxovacie vrece MARBO MA-B002 2.0
Podobné inzeráty
Boxovacie vrece Katsudo
Predám nevyužité boxovacie vrece značky Katsudo, je veľmi málo používané takže je ako nové Rozmery 150x40cm, hmotnosť 55kg V prípade záujmu mám v ponuke aj originál držiak na boxovacie vrece v cene 20 eur
FIGHTER 3V1 ČIERNA/NEON
Univerzálne stacionárne vrece 3v1 je navrhnuté pre širokú škálu tréningových možností v telocvični alebo doma.Vhodné pre box, kick box, MMA, karate , taekwondo a ďalšie. Možnosti: stacionárne box vrece - ťažisko je v spodnej časti a po údere sa vráti do vzpriamenej polohy.V prípade preklopenia je ľahučké ho vrátiť do vzpriamenej polohy.Vďaka váhe podstavca a ťažiska samotného vreca je možné trénovať aj silnejšie údery čo je pri stacionárnych vreciach zriedkavé. zápasnícky alebo MMA panák - hádzanie, strhy, práca na zemi.Vrece má ťažisko v spodnej časti aj bez podstavca. závesné box vrece - vybalia sa popruhy a po zavesení slúži ako klasické závesné vrece. Na rozdiel od podobných vriec podstavec nie je nutné plniť - je naplnený do váhy cca 38kg.Samotné vrece bez podstavca váži 23kg.Pomocou štyroch držiakov je podstavec ľahko prenosný.Vnútorná časť podstavca a spodná časť vreca su vybavené suchým zipsom ktorý zaistí dostatočne stabilné upevnenie vreca o podstavec.Pocitovo, pri úderoch má vrece primeranú tvrdosť vďaka tlmiacej pene Trocellen.Vhodné aj pre deti. Na plášť podstavca a vreca je použitý odolný HitexPolyplan z Rakúska.Vnútro má niekoľko vrstiev - vrchná vrstva je TrocellenPE z Talianska, pod ňou je PUR HD z ČR a vnútrajšok je vyplnený recyklovanou gumovou drťou.Podstavec je ešte dolpnený pieskom.Vďaka týmto materiálom je možné vrece používať aj vonku pri dodržiavaní pokynov.
Boxovacie vrece
Predám boxovacie vrece inSPORTline 20-50 kg. Málo používané. Popis viď: Len osobný odber Košice.
Boxovacie vrece
Dobrý deň, predávam boxovacie vrece Lonsdale na pružine a boxovacie rukavice Lonsdale pre zaciatočníka. Dolnú časť, aby vrece bolo stabilné musíte naplniť vodou alebo pieskom. Na pravej rukavici je trocha utrhnutá zapínacia časť, nič vážne, dá sa s ňou stále boxovať. Ak máte záujem kontaktujte ma cez SMS alebo E-Mail. Preferujem osobný odber v BA.
boxovacie vrece
Dobrý! Predávám boxovacie vrece.. Fitforce PB2-28KG-100CM NS - Boxovacie vrece Dohodou!
Boxovacie vrece + boxovacie rukavice zadarmo
Predám boxovacie vrece 500 Strike nepoužité, výška 120 cm, šírka 32cm, váha 32kg. Popruhy zavesené na vrece merajú 35 cm. Rukavice veľkosti 8 oz zadarmo.