inzercia, predaj, predám, bazár

Navod

Kategória: Citroën

Predam tuto knihu ak niekto potrebuje
Navod
Podobné inzeráty
Citroen Berlingo 1.6 HDi XTR
Dobrý deň.Ponúkam na predaj Citroen Berlingo 1.6 HDi vo výbornom stave, krásny zachovaný interiér, výbava XTR: dvojzónová klimatizácia, tempomat, palubný počítač, el. predné okná a zrkadlá, denné led svietenie, hmlovky, nasvecovanie do zákruty, asistent rozjazdu do kopca, dažďový senzor, svetelný senzor, lakťová opierka, samostatne vyberané zadné sedadlá, samostatné otváranie zadného okna, dve sady plech. diskov, ABS. R.v. 11/2014 nová STK a EK do 12/2024 Nájazd cca 260 000 km Auto bolo ako nové kupované v SR, som druhý majiteľ, auto je vo výbornom stave.komplet nové predné a zadné brzdy, menené rozvody, po kompletnej výmene oleja a všetkých filtrov. Auto je vhodné aj ako priestranné rodinné vozidlo s výbornou spotrebou okolo 5,5l/100km. Ku autu je 2x kľúč, palubná literatúra, návod na obsluhu, servisná knižka. Totožné auto ako Peugeot Partner Tepee. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene vozidla. AAA auto a podobní špekulanti nevolať!!!!
Jumpy xxl 2.0. hdi Blue 90 kw L3H1 XL Confort
Ponukam na predaj Citroen Jumpy 2017 L3H1 XL Confort 90 kw 6rychlostny manual. Typ motora AH1 Ad blue - bez problemov plne funkcne. Manuálna klimatizácia, Bluetooth handsfree, Centrálne zamykanie, Diaľkové ovládanie, Elektrické okná 2x, Palubný počítač, asistent rozjazdu do kopca,tempomat. Auto ma vymenenè rozvody + vodna pumpa pri 225 000 km ,Nova spojka + zotrvacnik ,vsetky filtre + oleje , predne Tlmice nove + ulozenie ,brzdy doklad samozrejme zo Servisu . Pravidelne menenè filtre s olejom ( skor ako interval) celkovo v dobrom plne funkcnom stave. Auto ma kozmeticke chyby ako pracovne auto . Viac info telefonicky. Auto pisane na firmu mozny odpocet dph + dohoda. Auto sa predava iba z dovodu kupy noveho. K autu je aj nahradne kluce s dialkovym. Navod .auto ma zanovne zimne pneumatiky. Seriozny predaj a jednanie. Bazary stop. Nehladam priekupnika ale majitela. Rozmery ložnej plochy : dĺžka - 2600 cm, šírka - 135 cm, výška - 125 cm.nosnost 1380 kg je to xxl Jumpy business. Kombinovaná spotreba realne do 6l nafty ... Pokial inzerat vidite je aktualny. Cena 14 000 s dph. + osobna dohoda. Auto je bez investícií. Stk ,EK platna do 8/2024 Najazdené km: 225000
Citroen Berlingo 1.6 HDi XTR
Dobrý deň.Ponúkam na predaj Citroen Berlingo 1.6 HDi vo výbornom stave, krásny zachovaný interiér, výbava XTR: dvojzónová klimatizácia, tempomat, palubný počítač, el. predné okná a zrkadlá, denné led svietenie, hmlovky, nasvecovanie do zákruty, asistent rozjazdu do kopca, dažďový senzor, svetelný senzor, lakťová opierka, samostatne vyberané zadné sedadlá, samostatné otváranie zadného okna, dve sady plech. diskov, ABS. R.v. 11/2014 nová STK a EK do 12/2024 Nájazd cca 265 000 km Auto bolo ako nové kupované v SR, som druhý majiteľ, auto je vo výbornom stave.komplet nové predné a zadné brzdy, menené rozvody, po kompletnej výmene oleja a všetkých filtrov. Auto je vhodné aj ako priestranné rodinné vozidlo s výbornou spotrebou okolo 5,5l/100km. Ku autu je 2x kľúč, palubná literatúra, návod na obsluhu, servisná knižka. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo formou sms.Pokiaľ nezdvihnem, zavolám späť. AAA Auto a podobní špekulanti nekontaktujte ma prosím!!! Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene vozidla.