inzercia, predaj, predám, bazár

Návody k praktickym cvičeniam z fyziológie

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám návody k praktickym cviceniam z fyziologie
Návody k praktickym cvičeniam z fyziológie
Podobné inzeráty
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie. III. diel,
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie. III. diel, Orgány a topograficko-anatomické oblasti hrudníka, brucha a panvy /dohodou,
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie 5
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie 5 Svaly a topograficko-anatomické oblasti Jozef Beňuška a kolektív Vydavateľstvo Univerzity Komenského , 2008 , 9+ post.
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie IV d.
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie Topograficko-anatomické oblasti a orientačné body Jozef Beňuška a kolektív Vydavateľstvo Univerzity Komenského , 2002,9 eur + pos.
Študijné materiály Všeobecné veterinárske lekárstvo UVLF
Predám študijné materiály pre odbor Všeobecné veterinárske lekárstvo na UVLF. Materiály sú z prvého a druhého ročníka. Ponúkam možnosť odkúpiť zvlášť materiály pre prvý či druhý ročník. Zoznam: Šanón s textami na anglický jazyk Taxonómia a klasifikácia RNA vírusov Poznámky z vybraných druhov baktérií Praktické cvičenia z hygieny chovu zvierat a welfare Skúšobné otázky pre predmet fyziológia Plemená psov FCI skupina I.-II. Návody na praktické cvičenia z biochémie I+II Chémia- učebné texty k praktickým cvičeniam Praktické cvičenia z genetiky Úvod do veterinárnej genetiky Cvičenia zo všeobecnej zootechniky Skúšobné otázky pre predmet zootechnika Praktické cvičenia z fyziológie Veterinárna etika I+II
Knihy pre medikov 1. 2. 3. a 4. ročnik v pdf
Predám za symbolickú sumu knihy v pdf forme- T.J NEHMOTNÝ DOKUMENT ČÍTATEĽNÝ NA ELEKTRONICKOM ZARIADENÍ!! KLASICKÉ KNIHY V PONUKE NEMÁM!, všetky sú najnovšie alebo druhé najnovšie vydania. memorix anatomie 4€ memorix histologie 5€ lekařska histologie I. Vajner 4€ lekařska histologie II. Vajner 6€ Javorka Fyziologia (možné hľadať) 3€ Dobrota Biochémia (možné hľadať) 3€ Feneisuv obrazkovy slovnik anatomie (možne hľadať) 5€ Mráz Anatomia obe knihy 10€ Čihak Anatomia všetky časti 12€ Atlas mikroskopickej anatomie 5€ Lüllmann-Rauch: Histologie 2012 4€ Netter atlas ČJ 8€ Konrádová- funkční histologie 4€ Neuroanatomia- Kluchova 4€ Atlas Thieme 5€ Atlas Sobotta 5€ Lekárska biológia 1. 3€ Lekárska biológia 2. 3€ Základy imunológie Horejsi 5€ Bednář, M. a kol.: Lékařská mikrobiologie 4€ Lékařská mikrobiologie speciálni, obecná - Votava 5€ Lekárska mikrobiológia- A. Liptáková 5€ Základy lekárskej, klinickej a laboratórnej biochémie 5€ Praktické cvičenia z fyziológie 1 UPJS 2€ EKG - stručně, jasně, přehledně 7. vydanie farebné 4€ Základy patologickej fyziológie- O.Rácz 5€ Interná propedeutika- I. Lazúrová 4€ Neuroanatómia pre psychológov- Lovasová 7€ Základy radiologie- Heřman 2€ Interna 1. časť- (2010) R. Č. 10€ Obecná patologická fyziologie- E. Nečas 5€ Patologická Fyziologie orgánových systému I, II 8€ Všetky knihy su posielané v PDF!!! vo svojej plnej verzii, nejedna sa teda o skrátene verzie. PROSÍM O KONTAKT CEZ EMAIL, AK JE TO SÚRNE TAK SMS!
Materiály medicína
Predám poznámky k prednáškam z imunológie a vypracované otázky k tomu. Komplet prednášky z biochémie a dva typy vypracovaných otázok. Taktiež skriptá k praktickým cvičeniam z lekárskej fyziológie.