inzercia, predaj, predám, bazár

Návrh interiéru 5 eur/m²

Kategória: Realitné služby

INTERIÉR:
Návrh interiéru - foto-realistické vizualizácie rodinných domov, bytov a nebytových priestorov na mieru.
Cena je 5 eur/m². V cene sú zahrnuté konzultácie (počet konzultácií je neobmedzený), pôdorys dispozičného riešenia, úpravy interiéru podľa požiadaviek, rendrované fotografie (počet podľa potreby).

ARCHITEKTONICKÁ ŠTÚDIA
Návrh architektonickej štúdie rodinných domov - dispozičné a architektonické riešenie na základe požiadaviek klienta. Cena je 8 eur/m². V cene je zahrnutá kompletná architektonická štúdia (situácia - osadenie navrhovaného domu na pozemku, pôdorysy jednotlivých podlaží, rezy, pohľady a foto-realistické vizualizácie), konzultácie, úpravy štúdie podľa požiadaviek klienta.

PROJEKT PRE STAVEBNÉ POVOLENIE
Vypracovanie projektovej dokumentácie rodinného domu na základe architektonickej štúdie v stupni pre stavebné povolenie. Komunikácia s profesistami (statika, ZTI, kúrenie, ELI, požiar, TTP), ktorých projekty sú potrebné ku stavebnému povoleniu.

Dodanie záleží podľa náročnosti, veľkosti priestoru a vašich požiadaviek.

Pre viac info ma kontaktujte e-mailom: info.bmarchitekt@

#architecture #architektúra #rodinnydom #design #dizajn #interior #interier #interierovydizajn #navrhinterieru #projektprestavebnepovolenie #vizualizácia #vizualizácie
Návrh interiéru 5 eur/m²
Podobné inzeráty
Návrh interiéru nehnuteľnosti
Dobrý deň, ponúkam za priateľské sumy návrh interiéru nehnuteľnosti. Pokiaľ je pre vás ťažké si predstaviť ako by mohla vaša nehnuteľnosť vyzerať po rekonštrukcii, prípadne kupujete holodom/holobyt, je toto pre vás ideálna služba. Robím to ako hobby popri svojej práci realitného makléra. Nie je problém vystaviť aj faktúru, nie som platca DPH.
Profesionál fotorealistické VIZUALIZÁCIE interiér a exteriér
Ponúkam návrhy a vizualizácie v najvyššej kvalite s dlhoročnou praxou v odvetví grafiky a stavebníctva. Viac informácii na mojom WEBE: Technické výkresy k výrobe nábytku na mieru a úpravám projektu, sú súčasťou návrhu. Ponúkam kompletné riešenie interiéru a exteriéru. Návrhy rekonštrukcie bytov, zmena dispozície, návrhy osvetlenia, materiálové riešenia, farebné riešenie stien, fasád rodinných domov. Priložené foto sú vizualizácie už zrealizované pre spokojných zákazníkov. Ponukám aj 3D video animácie, na ukážku pripájam odkazy na ytbe: VIDEOANIMÁCIA interiéru a exteriéru RD Žakovce INTERIER RD POVZSKA BYSTRICA NAVRH PARKU
Vizualizácia interiéru
Vytvorím fotorealisticku vizualizáciu Budem potrebovať plán,pôdorys domu/bytu najlepšie by bolo aj nejaké fotky interiéru v danom stave. + na aký štýl by ste si chceli zariadiť priestory. Doba dodania je 7 dní (môže sa to predlžit pri veľkých priestoroch) Všetko priebežne konzultujem. Upravujem podľa požiadaviek. Kontaktujte ma mailom. Cena vizualizácie je 5€/m2 (platí sa vopred) Za príplatok 30€ možnosť 360 panorámy priestoru.
Vypracovanie kúpno predajných a iných zmlúv k nehnuteľnosti
Vypracujem zmluvy k nehnuteľnosti v rámci celého Slovenska do 24 hod Kúpna zmluva, rezervačná zmluva, darovacia zmluva,zámenna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o krátkom nájme alebo zmluva o prenájme, zámenná zmluva, dohodu o zriadení alebo zrušení vecného bremena +návrh na vklad. Cena 100 eur
Vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy - Najlacnejšie v SR
Vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv na mieru - možnosť do 24 hod. Návrh na vklad Zadarmo Kúpna zmluva, zmluva o budúcej zmluve, zmluva o nájme a podnájme, darovacia zmluva, zámenná zmluva, zmluva o zriadení alebo zrušení vecného bremena, všetko vrátane návrhu na vklad. Celá SR. Do 5 pracovných dní. Možnosť epresného dodania zmlúv do 24 hod.
Predstavujeme vám úplnú novinku v oblasti našich služieb.
Úplná novinka v oblasti našich služieb! Našli ste si nehnuteľnosť vašich snov? Byt, ktorý je ideálny a spĺňa všetky vaše požiadavky?  Vyhovuje vám lokalita, dispozícia, orientácia na svetovú stranu, veľkosť balkóna či susedia, ale byt je v pôvodnom stave a vy si netrúfate zrealizovať kompletnú rekonštrukciu? Oddnes vám ponúkame službu, ktorá je šitá pre vás priamo na mieru.  Zákazník si nájde sám, alebo mu s hľadaním pomôžeme, nehnutelnosť v pôvodnom stave, podľa vlastných predstáv, a my, firma BpV ju odkúpime. Následne zrealizujeme kompletnú rekonštrukciu na mieru a predáme zákazníkovi už dokončený byt. Veľkou výhodou je, že klient má u nás všetky služby spojené s kúpou jeho budúcej nehnuteľnosti pod jednou strechou a to: -hypotekárne poradenstvo ešte pred podpisom rezervačnej zmluvy -financovanie na dokončený byt- klient nemusí disponovať finančnými prostriedkami na rekonštrukciu -vypracovanie rezervačnej a kúpno-predajnej zmluvy -podanie návrhu na vklad na kataster -znalecký posudok -návrh dizajnu bytu, kúpeľne aj kuchynskej linky  -kompletná rekonštrukcia vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi na mieru -klient si nemusí sám hľadať stavebný či dizajnový materiál -klient si nemusí sám hľadať elektrikára, vodára, murára, či celkový tím na rekonštrukciu -zmena majiteľa bytu -prepis energií -možnosť dozariaďovať byt na komplet V prípade záujmu a otázok nás prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo na emailovej adrese