inzercia, predaj, predám, bazár

Nečas-Patofyziologia

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predam diely Nečasa.
Cena dohodou.

Nečas-Patofyziologia
Podobné inzeráty
knihy medicína
Anna Totková, Milan Klobušičký, Michal Valent: Lekárska parazitológia. 28 € Marek Bednář a kol.: Lékařská mikrobiologie Bakteriologie, virologie, parazitologie. 30 € Jaroslav Flegr: Evoluční biologie. 28 € Kamil Javorka: Lekárska fyziológia. 25€ PREDANÉ Leoš Navrátil Jozef Rosina kolektív: Medicínská biofyzika. 15€ Nečas O. a kol.: Všeobecná biológia. 17€ PREDANÉ Francis S. Greenspan, John D. Baxter: Základní a klinická endokrinologie. 14€ PREDANÉ Josef Marek: Propedeutika klinické medicíny. 5€ Jan Krejsek, Otakar Kopecký: Klinická imunologie 39€ Princípy internej medicíny 1, 2, 3 60€ Ivan Hulín: Patofyziológia, 7. vydanie 90€ PREDANÉ John G. Nicholls: Od neuronu k mozku 25€ D. Peter Snustad, Michael J. Simmons: Genetika 45€ Ladislav Mirossay Ján Mojžiš: Základná farmakológia a farmakoterapia 30€ Bertram G. Katzung: Základní a klinická farmakologie 40€ Zaviačič: Kompendium patológie 1, 2 25€ PREDANÉ Milan Buc: Imunológia 12€ PREDANÉ
Aplikovaná matematika a matematická fyzika
Aplikovaná matematika-Matejdes Diferenciálna geometria a Lieove grupy pre fyzikov-Fecko Diskrétní fourierova transformace-Čížek Encyklopedie aplikované matematiky 1+2-Nečas Matematická fyzika-Arsenin Matematické metódy v chemickom inžinierstve-Jenson Matematické metódy v chémii-Batuner Matematické metody ve fyzice-Schwartz Matematické metody ve fyzice a technice-Dettman Matematické modelování v problémech klimatu-Horák Matematické obrazy života-Hončariv Matematické zpracování výsledků měření-Jakovlev Matematický aparát fyziky-Kvasnica Matematický zeměpis a kartografie-Tichý Matematika pre fyzikov-Grega Matematika pro biologické a lékařské vědy-Havránek Matematika pro chemiky 1+2-Kolda Matematika pro přírodovědce 2-Štěpánek Matematika ve sdělovací technice-Kohlmann Metoda okrajových prvků v inženýrské praxi-Brož Metody matematické fyziky 1-Šťovíček Metódy spracovania experimentálnych údajov-Kubáčková Některé matematické metody fyziky-Goertzel O aplikáciach matematiky-Černý Operátorový počet a přechodné zjevy-Kontorovič Operátorový počet v elektrotechnice-Levinštejn Operátorový počet v elektrotechnike-Wegrzyn Praktická matematika v leteckém a jiném provozu-Zeman Príručka matematiky pre fyzikov-Madelung Prostorová kinematika a Lieovy grupy-Karger Rovnice matematické fysiky-Tichonov Teória lineárnych operátorov-Naylor Úvod do matematické teorie pružných a pružně plastických těles-Nečas Užitá matematika pro elektrotechnické inženýry-Angot Variačné metódy v matematickej fyzike-Michlin Variační metody v inženýrských problémech-Rektorys Vyrovnávací počet-Bohm Základy maticového počtu-Frazer Aplikácie teórie grafov v ekonomických výpočtoch-Alferovová Dílenská matematika-Dobrovolný Matematické a fyzikální modelování v hydrotechnice 1-Čábelka Matematika pro biologické a lékařské vědy-Havránek Měřické chyby a jejich vyrovnání-Kladivo Použití maticového počtu ve stavební mechanice-Chobot Štatistické metódy v meraní-Kubáček Technická matematika-Dobrovolný Výpočtové modely v technické praxi-Ondráček Ponúkam knihy z aplikovanej matematiky a matematickej fyzika. Sú v peknom a zachovalom stave. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam obdobné knihy. Vážnemu záujemcovi rád pošlem podrobnejšie informácie aj foto kníh. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je neexistujúce! Kontaktujte ma iba cez formulár na tejto stránke. Odpoviem každému. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
Patofyziológia
Predám použitú podčiarknutú patofyziológiu. Vydanie 1996 Osobne na Liptove alebo poštou (v tom prípade +poštovné)
Patofyziologia
Predám Patofyziologiu - Ivan Hulín et al. 5 aktualizované a rozšírené vydanie. 1140 strán v slovenskom jazyku určených nielen pre študentov medicíny, ale aj pre klinicke odbory a špecialistov.
Všeobecná patofyziológia - Roman Beňačka
Predám úplne novú a nepoškodenú všeobecnú patofyziológiu. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom.
Patofyziológia
Predám nepoužívanú knihu Hulínova Patofyziologie, 10.vydanie. Pre študentov lekárskych fakúlt a lekárov. Pošlem poštou alebo osobný odber.