inzercia, predaj, predám, bazár

Nech žijú príšery Haldy syra

Kategória: Pre mládež

Predávam knižku Nech žijú príšery! - Haldy syra. Knižka je vo dobrej kondícii,(ako vidieť na fotkách). Cena je 3 eura plus poštovne.
Nech žijú príšery  Haldy syra
Podobné inzeráty
Jaroslav Foglar - cz
pod junackou vlajkou - 10e p%rístav volá - 10e Jindra Hojer - Střípky ze života Jindry Hojera - 11e Novaček Bubáček píše denik - 8e Hoši od Bobří řeky - 9e Boj o první misto - 6e Chata v jezerni kotline - 8e Dobrodružství v zemi nikoho - predane Kronika ztracení ztopy - predane Historie svorne sedmy - predane Závod o modřínový srub - 12e Tábor smuly - 4e Boj o prbní místo - pevná vazba - 15e Chata v jezerní kotline - pevná vazba - 15e Pod junáckou vlajkou - pevná vazba - 15e Hoši od Bobří řeky - pevná vazba - 17e Když duben přichází - predane Když duben přichází - pevná vazba - 18e Tábor zelené příšery - pevna vazba - rezerve Devadesátka pokračuje - pevná vazba - predane Modrá rokle - pevná vazba - predane Tajemná Řásnovka - pevna vazba - predane Přístav volá - pevná vazba - predane Dobrodružství v temných uličkách - kompletna trilogia - pevná vazba - 19e kontaktovat mailom, číslo je vymyslené
Nech sneží, Na vine sú hviezdy, Rozprávky o vílach
Dobrý deň. Ponúkam na predaj knihy: Nech sneží, Na vine sú hviezdy a nádhernú knihu pre deti: Rozprávky o vílach. Knihy sú vo výbornom stave ako nové. Možno malá chybička sa nájde v knihe "Na vine sú hviezdy" hneď na prvej strane viď foto 2 - jedná sa o čiarku. 1 kniha = 6€ Možný je aj osobný odber Prešov inač posielam poštou (samozrejme k cene treba pripočítať aj poštovné). V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na čísle kľudne aj formou SMS.
Na vine sú hviezdy, Nech sneží - John Green
Na vine sú hviezdy - 5€ Nech sneží - 5€
Na vine sú hviezdy, Nech sneží - John Green
Na vine sú hviezdy - 3€ Nech sneží - 3€
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.Poklad na striebornom jazere-Karl May-1966-Jeden z nejslávnejších príbehov z Divokého západu... 5.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 6.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 7.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 8.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. 1.,Staré povesti české-Alojs Jirásek-S kresbami od Mikoláša Aleša-1976-O Čechovi, O Krokovi a jeho dcérach, O Libuši, O Přemyslovi, O starej Prahe, O Žižkovi, Kutnohorskí baníci, Boží súd, Staromestský orloj a mnohé ďalšie.Cena 3€. 2,Tri labutie panny-rozprávky severských národov-1965. Cena 3€. 3.,Veľký náčelník Tokeah-Charles Sealsfield-1963, náčelník Toyaskov, krásne urastený a šľachetný typ indiánskeho bojovníka, je hlavná osoba tohto dobrodružného románu zo života severoamerických Indiánov. Román vzrušujúco rozpráva o osude náčelníka a belošského dievčaťa, ktoré náčelník zachránil a vychoval. Brojí proti bezohľadnému vykynožovaniu Indiánov. 4.,Lev a Patrícia-Joseph Kesselev , vydaná1972, Dejiskom tejto knižky je krásna africká rezervácia pod Kilimandžárom, kde se autor zoznámil s Patriciou, dcérou tamojšieho správcu, a s ňou prežije neuveriteľné dobrodružstvo, končiace sa tragicky. Na pozadí tohto príbehu podáva autor zaujímavý život afrických kmeňov najmä Kambov a Masajov, ktorí žijú od vekov medzi sebou v nepriateľstve.. 5.,Dávne roky-Konstantín Paustouskij, vydaná 1974-Je to kniha o autorovom detstve, prežitom v čarovnom Kyjeve, uprostred krásnej ruskej prírody v Rovniach a v Briansku... 6,Maturantka Eva-Ferdinand Gabaj-Hlavná postava pochádza z odľahlej západoslovenskej dediny a študuje na strednej zdravotníckej škole v Bratislave. 7,Biela ruža-Terézia Vansová-1969-sú s tematikou lásky a ľudských vzťahov a sú v nich zachytené tri povahy žien, ktoré idú za svojim cieľom. 8,Biela stuška v tvojich vlasoch-Jana Šrámková-1975- bol tiež sfilmovaný, si v prózach často všíma a citlivo stvárňuje aj tienistejšie stránky detstva či mladosti. 9,Ivkova biela mať-Ján Bodenek 1973-Pri každodennej práci a zúfalom boji o prežitie nie je čas na výchovu a prejavy citov. No hoci Ivko nevie dať najavo svoje city, v jeho vnútri bije srdiečko plné nekonečnej lásky k bielej mamke. 10,Námestie svätej Alžbety-Rudolf Jašík-1958-zachytáva arizáciu židovského obyvateľstva a jeho prideľovanie nežidovskému obyvateľstvu, vraždy zo zištných dôvodov, povzbudzovanie udavačstva za úplatu. Cena za kus: 2€, okrem prvých dvoch kníh. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.