inzercia, predaj, predám, bazár

Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - Byt 3kk Top 93m2

Kategória: Byty

NA SPLÁTKY 3 + kk, 40 m od pláže v komplexe so 17 bazénmi
Cena 101.000€
Popis nehnuteľnosti
3 + kk, 2 spálne, 40 m od pláže v komplexe so 17 bazénmi. Apartmán má 93 m2 a je na 2. poschodí a má výhľad na more
Realitybulgaria ponúka: Naším poslaním je zamerať sa na uspokojenie potrieb našich klientov ponukou širokej škály prázdninových apartmánov, ktoré sa nachádzajú v pobrežných prázdninových oblastiach. Zaviazali sme sa počúvať a rozumieť požiadavkám našich klientov, poskytovať profesionálny a skúsený personál.
Naše komplexy sa nachádzajú v najlepších bulharských prímorských letoviskách: Elenite, Saint Vlas, Sunny Beach, Ravda, 30-40 kilometrov od letiska v Burgase.
Nákupom od nás získate nielen investíciu do nehnuteľnosti, ale aj najlepší servis a správu v oblasti. Väčšina našich komplexov je prvá línia s obmedzeným prístupom na osobné magnetické karty, 24-hodinovou ostrahou a video monitorovaním. Okrem dovolenky nebude o čom premýšľať. Infraštruktúra našich areálov sa z roka na rok zlepšuje vďaka neustálemu kontaktu medzi nami a našimi klientmi.
Ponúkame na predaj luxusné prázdninové apartmány v našom komplexe Prestige Fort Beach, ktorý sa nachádza medzi Svätým Vlasom a Slnečným pobrežím. Aparthotel Premier Fort – The Pride of Ownership – S radosťou oznamujeme možnosť kúpy nehnuteľnosti v aparthoteli Premier Fort. Skutočne jedinečná príležitosť – investícia do vysoko výnosnej nehnuteľnosti v prvej línii rezortu s GARANTOVANÝM VÝNOSOM Z PRENÁJMU. Areál je určený na celoročné bývanie. Všetky apartmány sú plne zariadené, úplne pripravené na bývanie a prenájom v súlade so štandardmi a požiadavkami touroperátorov. Jedinečné apartmány s výhľadom na more nájdete aj v našich ďalších komplexoch - blízko Elenite v Messambria Fort Beach a Privilege Fort Beach av Ravde - Riviera Fort Beach. Pre klientov, ktorí chcú nakupovať na Slnečnom pobreží, môžeme ponúknuť Green Fort, len pár minút od pláže a všetkých atrakcií, ktoré rezort ponúka.
Našou pýchou FORT NOKS GRAND RESORT je najväčší a najrozvinutejší komplex v tejto oblasti. Pozostáva z piatich prázdninových komplexov – Marina View Fort Beach a Panorama Fort Beach sú prvou líniou, zatiaľ čo Sea Fort, Crown a Imperial Fort Club tvoria druhú líniu. Prímorská aj lesná časť tohto letoviska ponúka ideálnu príležitosť pre rodinnú dovolenku. Celková plocha rezortu je viac ako jedenásť hektárov, z toho polovica je vyhradená pre mnoho rôznych zelených plôch. Pokiaľ chcete kúpiť nehnuteľnosť na bulharskom pobreží, musíte si vybrať GRAND RESORT.
Plán odložených platieb ponúkaný našou spoločnosťou.
Pri kúpe nehnuteľnosti od našej spoločnosti môžete využiť naše veľmi výhodné splátkové kalendáre:
Štandardná schéma odloženej platby:
– 30 % z ceny splatnej pri podpise predbežnej zmluvy;
Zvyšných 70 % je možné uhradiť odloženými platbami Fort Noks:
– Do jedného roka od podpisu predbežnej zmluvy – odložená platba bez úroku;
– až 3 roky odložená platba s 3,6 % ročným úrokom;
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - Byt 3kk Top 93m2
Podobné inzeráty
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
PonúkaChcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - 3kk Top 108m2
NA SPLÁTKY 108 m² s dvoma spálňami s výhľadom na more 3 + kk, 108 m2, 5. poschodie s dvoma spálňami, výťahom a panoramatickým výhľadom s možnosťou prerobiť si strechu 80 m2 na ďalšiu terasu, získate tak 188 m2 obrovský apartmán Cena 105.000€ Komplex „Privilege Fort Beach“ sa nachádza v blízkosti letoviska Elenite. Ide o komplex prvej línie, ktorý sa nachádza v malebnej zátoke na pláži Robinson. Komplex obklopený morom a borovicovým lesom ponúka vzácnu a extrémne zdravú kombináciu morskej a horskej klímy. Nádherná piesočná pláž, neďaleký aquapark, supermarket, taxi a autobusová doprava robia z komplexu ideálne miesto na letnú dovolenku na bulharskom pobreží Čierneho mora. V „Privilege Fort Beach“ nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlnú a odpočinkovú dovolenku s rodinou! Vy aj vaše deti si môžete užiť bazény, jacuzzi a umelú rieku plávajúcu areálom. Všetky bazény majú plavčíkov. Lehátka okolo bazénov sú zadarmo. Okrem nádherných bazénov a krásnej zelene sú tu štyri detské ihriská, vonkajšie fitness, kozmetické a masážne centrum, lekárske centrum, supermarket, fitness, sauna, Pizza restaurant, „Loď – Bar-Restaurant“ s panoramatickým výhľadom, parkovanie zadarmo pre majitelia a hostia, tenisový kurt/futbalové ihrisko. Majitelia platia ročnú daň za údržbu a správu vo výške 12,50 euro (vrátane 20% DPH) za meter štvorcový z celkovej plochy bytu. Táto daň sa vzťahuje na nasledujúce: – Údržba územia areálu; – údržba spoločných častí budov; – údržba a opravy infraštruktúry a komunikácií; – údržba bazénov; – Údržba zelene areálu; – Celoročná bezpečnosť; – využívanie bazénov; – elektrické osvetlenie spoločných území; – elektrické osvetlenie spoločných častí budovy; – Unikátny program „Fort Noks Guarantee“ ponúka záruku po dobu kratšiu pre väčšinu prvkov dokončovacích prác a materiálov vo všetkých bytoch. Komplexy sú určené na pohodlné celoročné bývanie. Na recepcii nájdete rôzne platené služby – všetko, čo môžete počas svojho pobytu v Bulharsku potrebovať: – celoročné upratovanie apartmánov; – opravy bytov; – úhrada priebežných účtov za byt /dane, elektrina, voda atď./; – požičať auto; – vybavenie bytov; – využívanie fitness klubu, tenisového kurtu, sauny, kozmetického centra, lekárskych služieb; – káblová televízia a telefón; – ďalšie služby, ktoré majitelia potrebujú pre svoj pohodlný pobyt v komplexoch. Neplatíte žiadny servisný poplatok. Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ - jeden doklad totožnosti - akontáciu od 10% z kúpnej ceny - žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní - žiadne daňové priznania - žiadne výpisy z účtu - nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie - proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@realitybu
Apartmán v Bulharsku - Slnečné pobrežie TOP INVESTÍCIA
Apartmán v Bulharsku TOP INVESTÍCIA. Ponúkam na predaj apartmán 36m2 v Bulharskú v najrušnejšej dovolenkovej destinácií Slnečné pobrežie. Apartmán sa nachádza v rezorte Holiday Fort Noks, ktorý je vzdialený od pláže cca 10 min pešo. V rezorte sa nachádzajú 9 bazénov, reštaurácie, bary, fitness centrum, detský klub, mini golf, supermarket a veľa ďalšie. Cena: 39000 eur Som majiteľ. V prípade záujmu o viac informácií volajte Vyhľadávanie: Apartmán Bulharsko, Apartmán v zahraničí, Apartmán v Bulharsku, Nehnuteľnost Bulharsko, Nehnuteľnosti v Bulharsku, Apartmán pri mori...