inzercia, predaj, predám, bazár

Neopren topanky, rukavice, ciapka HIKO

Kategória: Doplnky

stav nového, ( topánky sú na foto od prachu ). Veľkosť 9.( neopren teda mozno na mensie i vacsie nohy..)
Neopren topanky, rukavice, ciapka HIKO
Podobné inzeráty
Súprava čiapka a rukavice Dedoles
Predám novú čiapku a rukavice Dedoles - "motív ahoj tučniak ". Čiapka je univerzálna veľkosť a rukavice L-XL. Cena 15 €+poštovné
Christian Dior set - šál, čiapka, rukavice
Krásny luxusný zimný set Christian Dior - čiapka, šál a rukavice. Zloženie: 70% wool + 30% rabbit hair Ihneď k odberu. V prípade záujmu ma kontaktuje mailom: lenka.zilina123@ alebo na instagrame: lenka.bazarik1
Tommy Hilfiger rukavice -originál-nové
Tommy Hilfiger rukavice nové -originál - [19.11. 2022] Dámske rukavice Tommy Hilfiger čiernej farby. Spodný kraj rukavíc s miernym rebrovaním. Malé logo na prednej strane pravej rukavice. Vyrobené z veľmi príjemného hrejivého materiálu, ideálne do chladného počasia. Poštovné 3.-dopor.
Rukavica Freddy Krueger DIY nočná mora z elm street
Kožené rukavice na výrobu vlastnej Freddyho rukavice. K dispozícii na pravú alebo ľavú ruku. K dispozícii sú aj úpravy podľa požiadaviek (napr. farba rukavice, sňúrky, korálky, tvar a spôsob výrezov a pod.). Dostupné veľkosti sú: 8, 9, 10. Možnosť výberu aj väčšej rukavice na výrobu power glove zo 6.časti. Cena: 19,99€ nafarbená podľa požiadavky alebo 17,99€ nefarbená (mandľová farba). Pre viac informácii a podobných produktov navštívte stránku: Alebo facebookovú stránku: M&J props Zľavy pri väčšom odbere možné.
Vlnená etno čiapka
Nenosená ručne pletená čiapka ušianka z ethno obchodu. 100% vlna, vyrobené v Nepál. Celá čiapka je podšitá flísom, takže velmi teplá. Veľkosť na ženskú hlavu. Preferujem poslať poštou. Kontakt cez mail, tel.č. neplatí. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Čiapka obojstranná dámska, zaťahovacia
Predám nenosenú dámsku čiapku z mäkkého hrejivého materiálu. Čiapka je obojstranná vo farbe šedej alebo čiernej. Na vrchu sa sťahuje šnúrkou. Rozmery čiapky v nestiahnutom stave 28x29 cm. Na hlave je čiapka voľnejšia. Odosielam aj obyčajne. Pozri všetky moje inzeráty. Info prosím emailom.