inzercia, predaj, predám, bazár

neoprénová čiapka BARE v. S -nenosenú

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám nenosenú: Bare Beanie je komfortná neoprénová čiapka skvelá pri otužovaní, šnorchlovaní, potápaní alebo na iné vodné športy, ako napríklad jazda na vodnom skútri, wake-board, jachting a ďalšie. Umožňuje vám zostať v teple aj pri ponorení hlavy v chladných vodách.

Bare Beanie je vyrobená z 2mm pružného neoprénu, ktorý perfektne chráni hlavu pred chladom vody, ale aj vetrom. Čiapka navyše poskytuje ochranu hlavy aj pred UV žiarením a môže sa nosiť aj na tento účel. Strih čiapky bol navrhnutý s dôrazom na pohodlie, preto zakrýva celú hlavu vrátané uší a zátylku.

NEOPRÉNOVÁ ČIAPKA BARE BEANIE:
neoprénová čiapka z 2 mm hrubého neoprénu
vhodná na otužovanie a zimné plávanie
chráni pred chladnou vodou a vetrom
švy sú šité flatlockom a zlepené
vhodné pre mužov aj ženy
pružný a funkčný materiál

Obvod je 46cm nenatiahnuta.výška je 19cm.Dá sa natiahnuť,ôr navliecť.Je velmi pevná.
neoprénová čiapka BARE v. S -nenosenú
Podobné inzeráty
Neoprenova kukla 2ks, neoprenova ciapka
Kukla na potapanie a rozne ine vodne sporty. Obe su velkost XL. Bare Elastek Dry, je ako nova, nebola vo vode (30e). Cressi, par krat pouzita, bezchybna (25e). Neoprenova ciapka Bare NEO Beanie Hood, idealna na plavanie, otuzovanie a rozne vodne sporty. Nova. (PREDANE)
Neoprény Scubapro a Bare
Predám 7mm neopren Scubapro Everflex, ktorý bol kúpený v 2016 , velkosť M , no v oblasti pása bol prerábaný z pôvodných 80cm na 72cm lebo som chudý. Neoprýén bol často používaný a manžety v rukávoch a členkoch sú poškodené , spieklo sa to na slnku. Inak zipsy všetky fungujú, ale suchý zips pri krku nedrží dobre. Hlavný zips je na chrbtovej strane. Cena 40 euro Vesta neoprénová Bare, hrúbka 5mm, neviem kolko rokov má,lebo som ju kúpil spodruky- som 2.majitel, pouzíval som ju od 2019 ale menej ako ten scubapro . Velkosť ML.Hodí sa skôr na silnejšiu postavu ( cca 180cm -80kg /. Cena 30 euro. Dôvod predaja je kúpa mierového neoprenu. !!! NA SMS A MEILY NEREAGUJEM, AK TO CHCETE TAK VOLAť MEDZI 7:00 A 20:00, ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE !!!!
Potápačský neoprén BARE
Predám neoprén dlhý značky BARE veľkosť M/L a k nemu kuklu tiež značky BARE
Neoprenova vesta ION wakeboard vel. L
Na predaj neoprenova vesta znacky ION velkost L
Neoprenova vesta ION wakeboard vel. L
Na predaj neoprenova vesta znacky ION velkost L osobny odber BA poslem aj kurierom +5 eur (cela platba vopred na ucet)
Predám dámske a pánske potápačské neoprény
Predám používané dámske a pánske potápačské neoprény značiek Scubapro, Oceanic, SeacSub. Neoprény sú bez poškodenia. Ženské: Scubapro Pacific Lady 3mm, XL, cena 70 Eur Scubapro Pacific Lady 7mm, L, cena 90 Eur (drobné poškodenie) Scubapro Profile Lady 5mm, XL, cena 80 Eur Sepadiver Lady 3mm, M, cena 60 Eur Prevlečník Scubapro Tec Lady 7mm, XS, cena 50 Eur Mužské: Bare Velocity 3/2mm, L, cena 70 Eur Oceanic 7mm, 52/L, cena 90 Eur Prevlečník Oceanic, 7mm, 52/L, cena 60 Eur Prevlečník Bare Arctic Supra, 5mm, L/G, cena 60 Eur