inzercia, predaj, predám, bazár

Nerezove tyče + držiaky

Kategória: Vysávače/Fúkače

Predám nové zabalené nikdy pouzite nerezove tyče
3 kusy 2m a 4 kusy 3m.K tomu 12 kusov držiakov na montáž na stenu + kotúč na nerez.Povodne kupované na montáž zábradlia.Nejlepsie ak sa to predá všetko spolu.
Nerezove tyče + držiaky
Podobné inzeráty
Vysávač Zelmer na ND
Predám vysávač na foto. Dlhé roky slúžil bez problému, no z ničoho nič prestal fungovať - skúsili sme ho rozobrať a pozrieť chybu ale nevidíme nič zlé - no nefunguje - tak sme ho ani neskladali lebo je to asi zatiaľ zbytočné. Takže predávame na ND alebo ak si ho vie niekto šikovný opraviť. Sú k nemu ešte aj tyče a vysávacia hlava(len nie sú na foto) možno nájdeme aj originál krabicu. Kontaktovať prosím na mail - ruzobiela@ (tel. č. je nefunkčné) prípadne nechajte kontakt a ozvem sa. Občas viem zabezpečiť dovoz na rôzne miesta(KE,RV,ZV,RS,LC,BB,LV) - treba sa dopytovať. Cena 10€.
Tyčový/ručný vysávač Rovus DAILYVAC 2IN1
Predám nepoužívaný tyčový/ručný vysávač "Rovus DAILYVAC 2IN1" v pôvodnej krabici s náhradným 31V DC/500mA adaptérom (pôvodný 31V DC/800mA sa stratil). Vlastnosti: - vysávač je odnímateľný od tyče, takže sa dá používať aj ako ručný - podlahová hubica s elektrickou rotačnou kefou - dva režimy výkonu (slabo/silno) - výdrž batérie na jednno nabitie v režime silného výkonu so zapnutou rotačnou kefou je okolo 20 minút Model vysávača: ZL9032RL-259 Model pôvodného adaptéra: ZD36W310080EU Náhradný adaptér: VIZETESUN ( Nepoužívané, v dobrom stave, bez záruky.