inzercia, predaj, predám, bazár

Nesmeky CAMP ICE MASTER

Kategória: Ostatné zimné

Predám nesmeky CAMP ICE MASTER s obalom. Používané 1 zimnú sezónu. Veľkosť L (42,43,44).
Nesmeky CAMP ICE MASTER
Podobné inzeráty
Protismykové návleky
Predám nové protišmykové návleky na topánky. Camp ICE master Evo.
Ice Bug TORNE W RB9 GTX - dámska zimná obuv - veľkosť 36
Predám kvalitnú dámsku zimnú obuv Ice Bug TORNE W RB9 GTX - veľkosť 36 - obuté 2x, nesadla veľkosť. Pôvodná cena 168,95€. Cena dohodou, osobný odber vo Svite. Dámska vysoká zimná obuv Ice Bug TORNE M RB9 GTX ponúka podšívku v kombinácii ovčej vlny a membrány, takže maximálny komfort v teple a v suchu je zaručený. Zvršok kombinuje certifikovanú polyesterovú tkaninu Bluesign® s brúsenou semišovou kožou a vodeodolnou membránou GORE-TEX®. Vrchný materiál poskytuje extra stabilitu a ochranu. Okrem toho disponuje podrážka zvláštnu zmes reflexného hliníka a stielka mäkkú vlnu, čo udržiava vaše nohy dokonalo chránené pred chladom zeme. Podrážka je vyrobená z pryžovej zmesi RB9 ICEBUG, ktorá zaručuje spoľahlivú trakciu aj v teplotách pod bodom mrazu. - vrchný materiál tvorí brúsená useň - vyberateľná stielka - zateplené ovčou vlnou - hliníková izolácia podrážky
Lopata Camp
Predám snehovú lopatu CAMP Alu Tele Shovel použitú na jednom kurze. Pevná a ľahká snehová lopata s teleskopickou rukoväťou. Oddeliteľná násada a list sú vyrobené z odolnej hliníkovej zliatiny. Diery v liste umožňujú použitie lopaty ako kotvy alebo na vybudovanie záchranných nosidiel. * dodáva sa vrátane transportného obalu * jednoduchá a rýchla manipulácia pri nastavovaní dĺžky * kompaktné rozmery po zbalení * oválna rukoväť s priemerom 36 mm a násadou v tvare "T" pre lepší úchop Parametre: * hmotnosť: 608 g * dĺžka: 40 - 66 cm * rozmery listu: 25 x 22 cm Pravidelne jazdím NR-BA-Brno/Olomouc tak viem priniesť po ceste. Prípadne iné časti SR.
krasobruslarske zavodni brusle EDEA ICE FLY 240
Krasobrusle Edea Ice Fly 240, noze Matrix legacy 9. pouzite skoro 5,5 mes...vcetne chranici Rockerz. Moznost zasilani pres zasilkovnu! Cena: 450 euro.
Kraso korčule
Predám kraso korčule značky Edae Ice fly. Používané cca 6 mesiacon. V perfektom stave žiadne škrtabance, len vo vnútri špinavé od lepidla - bolo to ok kúpy. Nože parabolic. Brúsené u profesionála v BA.
Detské korčule
Predám detské korčule ice princezná 22 - 23.5 32 - 35