inzercia, predaj, predám, bazár

Netterov anatomický atlas človeka

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám Netterov anatomický atlas človeka - čisto nový, nepoškodený, nepopísaný, bez akýchkoľvek zvýrazňovaní. Najnovšie slovenské vydanie tohto atlasu. Vhodný pre študentov medicíny na štúdium anatómie.
Netterov anatomický atlas človeka
Podobné inzeráty
Netterov anatomický atlas človeka 7. vydanie
Predám novú minimálne používanú knihu - Netterov anatomický atlas človeka 7.vydanie ( najnovšie preložené vydanie v slovenčine). Atlas je veľmi prehľadný, krásne ilustrovaný, odborne popísaný (aj latniské názvy) ale obsahuje aj skeny zo zobrazovacích vyšetrovacích metód. Atlas som len párkát otovrila počas štúdia na VŠ, preto je nepoškodený, nepopísaný a skoro v totožnom stave ako pri jeho kúpe. Jeho cena bola 95,90€. Možnosť osobného odberu alebo zaslanie kuriérom.
Netterov anatomický atlas človeka - NAJNOVŠIE VYDANIE
Predám Netterov anatomický atlas človeka 7.vydanie (najnovšie) Je vo výbornom stave, minimálne používaný, nepopísaný, bez akýchkoľvek zvýrazňovaní. Obrázky sú v ňom krásne nakreslené, prehľadné a i super popísané. Predávam nakoľko ho už nepotrebujem. Atlas je perfektný pre študentov medicíny či iných zdravotníckych oborov. Pôvodná cena 95,90€ - predám za 60€ + poštovné Možný osobný odber alebo prevodom na účet. V prípade záujmu mi napíšte na ivankagrnova@
Netterov anatomický atlas človeka
Prodám Netterov anatomický atlas člověka,6.vydání, stav jako nová. Osobní odběr v Ba. V případě zájmu mě kontaktujte telefonicky na čísle +43 6764870652(AT).
Predam Netterov anatomicky atlas cloveka, preklad 7. vy
Predam novy Netterov anatomicky atlas cloveka, preklad 7. vydania
Netterov anatomický atlas človeka
Predám Netterov anatomický atlas človeka v super stave. Ďalšie fotky z atlasu kľudne pošlem v emaili. Cena možná i dohodou.
Netterov anatomický atlas NOVÝ
Predám Netterov anatomický atlas človeka 6. vydanie. Je vo výbornom stave, vonia novotou, minimálne používaný, nepopísaný, bez akýchkoľvek zvýrazňovaní. Obrázky sú v ňom krásne nakreslené, prehľadné a i super popísané. Nikdy som ho nevyužila, kupovaný kvôli jednej profesroke ktorá naň apelovala. Atlas je perfektný pre študentov medicíny či iných zdravotníckych oborov. Pôvodná cena 89,90€, ponúkam za 80€. Možný osobný odber alebo dobierka.