inzercia, predaj, predám, bazár

Neúradné preklady z anglického a nemeckého jazyka

Kategória: Prekladateľstvo

Ponúkam neúradné preklady z anglického a nemeckého jazyka. Cena za stranu A4 10 eur.
Neúradné preklady z anglického a nemeckého jazyka
Podobné inzeráty
Preklady AJ - SK/HU,CZ-SK/HU,SK - HU;Vypracovanie životopisu
Ponúkam neúradné preklady z anglického jazyka do slovenského alebo maďarského jazyka. Z českého jazyka do slovenského alebo maďarského jazyka. Zo slovenského jazyka do maďarského jazyka. Preklady manuálov, katalógov, atď. Možnosť úpravy pdf v Adobe Acrobat. Skúsenosti s prekladom používateľských manuálov, oprava textov, popisov na web stránkach eshopov, letákov. Cena sa pohybuje od 5 EUR/NS (NS = normostrana = 1800 znakov vrátane medzier), podľa náročnosti prekladu. Úroveň AJ C1, SK C1, HU C1 Ponúkam aj vypracovanie životopisu v SK, EN. Podľa dohody. Kontaktovanie elektronicky, email.
Profesionálne preklady z/do anglického a nemeckého jazyka
Ponúkam neúradné preklady textov z/do anglického a nemeckého jazyka. Prekladám všeobecné aj odborné texty rôzneho druhu. Garanciou kvality mojich prekladov je vysokoškolské magisterské lingvistické vzdelanie, 8-ročná pedagogická a 10-ročná prekladateľská prax. Cena sa pohybuje od 5 do 8 EUR/NS (NS = normostrana = 1800 znakov vrátane medzier), podľa náročnosti prekladu, množstva textu a jazykovej kombinácie. Realizujem aj preklady v kombinácii angličtina-nemčina a naopak. Ponúkam kvalitu za výhodnú cenu. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu: petersaling75@ alebo telefonicky. Teším sa na spoluprácu.
Profesionálne preklady z/do anglického a nemeckého jazyka
Ponúkam neúradné preklady textov z/do anglického a nemeckého jazyka. Prekladám všeobecné aj odborné texty rôzneho druhu. Garanciou kvality mojich prekladov je vysokoškolské magisterské lingvistické vzdelanie, 8-ročná pedagogická a 10-ročná prekladateľská prax. Cena sa pohybuje od 5 do 8 EUR/NS (NS = normostrana = 1800 znakov vrátane medzier), podľa náročnosti prekladu, množstva textu a jazykovej kombinácie. Realizujem aj preklady v kombinácii angličtina-nemčina a opačne. Ponúkam kvalitu za výhodnú cenu. V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu: petersaling75@ alebo telefonicky. Teším sa na spoluprácu.
Profesionálne preklady z/do anglického a nemeckého jazyka
Ponúkam neúradné preklady textov z/do anglického a nemeckého jazyka. Prekladám všeobecné aj odborné texty rôzneho druhu. Garanciou kvality mojich prekladov je vysokoškolské magisterské lingvistické vzdelanie, 8-ročná pedagogická a 10-ročná prekladateľská prax. Cena sa pohybuje od 5 do 8 EUR/NS (NS = normostrana = 1800 znakov vrátane medzier), podľa náročnosti prekladu, množstva textu a jazykovej kombinácie. Realizujem aj preklady v kombinácii angličtina-nemčina a opačne. Ponúkam kvalitu za výhodnú cenu. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom e-mailu: petersaling75@ alebo telefonicky. Teším sa na spoluprácu.
P. Molnár - Prekladateľstvo z/do anglického jazyka (+ fakt.)
Ponúkam preklady z/do anglického jazyka a korektúry, kvalitne, profesionálne, promptne. VŠ vzdelanie magisterského stupňa, zložená štátna jazyková skúška úrovne C1 v odbore prekladateľstva anglického jazyka. Bohaté skúsenosti, nadobudnuté dvadsiatimi rokmi štúdia anglického jazyka a desiatimi rokmi prekladateľstva. Oficiálne registrovaná živnosť. Vystavovanie oficiálnych faktúr ako štandardný postup pri transakciách s fyzickými aj právnickými osobami. Preklad odborných a neodborných textov rôzneho druhu, (s výnimkou úradných prekladov). Vykonávanie korektúr. Pracujem aj cez víkend. Kontakt, objednanie, ďalšie informácie: .sk/ Objednávku prekladu môžete pohodlne vybaviť priamo z mojej webstránky (sekcia Objednávkový formulár). Text(y) na preklad zasielajte minimálne 2 až 3 dni pred poslednou lehotou, po ktorej ich budete potrebovať. (Ideálne skôr.) Cenník: Fyzická osoba - 5 € / 1 normostrana Preklady tlačených materiálov pre obce/právnické osoby - 7 € / 1 normostrana Preklady verejných textov pre obce/právnické osoby - 12 € / 1 normostrana
neúradné preklady z/do Sj a Nj a naopak , rod.prídavky AT
Ponúkam Vám neúradné preklady z nemeckého jazyka do slovenského jazyka a naopak, korektúru prác a. i. Pomôžem Vám pri vybavovaní rôznych úradných dokumentov + preklady(rodinné prídavky, BUAK a iné)Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie akademických predmetov Sj-Nj. Cena za normostranu (1800 znakov) - od 8 EUR (záleží od odbornosti textu a vzájomnej dohody). Môj rodný jazyk je nemčina. Uprednostňujem mailovú korešpondenciu.