inzercia, predaj, predám, bazár

Nežná soška Panna Mária s Ježiškom

Kategória: Umelecké predmety

Socha je odliata zo sadry, penetrovaná, natretá akrylovou farbou,a prelakovaná. Je vhodná iba do interiéru.
Nežná soška Panna Mária s Ježiškom
Podobné inzeráty
Soška Bohorodička - Panna Mária výška 42 cm
Soška Bohorodička, výška 42 cm Mária alebo Mária, tiež Panna Mária (hebrejsky Miriam, aramejsky מַרְיָם Marjām; grécky Μαριαμ alebo Μαρια; arabsky مريم Marjam) je v kresťanstve a islame matka Ježiša z Nazareta, snúbenica. sochy sú zhotovené podľa starožitných originálov zapožičaných z kostolov, múzeí a súkromných zbierok Materiál použitý na výrobu: - polychromované tvrdené nemecké modelárske sadra, opatrená krycími lakmi, voskami a starožitnou patinou, tak ako sa predtým robili starožitné sadrové kostolné sochy. Všetko je maľované ručne, farby sa môžu trochu líšiť. Cena je orientačná, závyslá na aktuálnom kurze. Poštovné s dobírkou 10 € - zasielkovna výdajné miesta --------------------------- Celkem včetně dopravy 79 €
Mária s Ježiškom - pozlátená
Drevorezba sv. p. Mária s Ježiškom s pozlátenou svätožiarov z 24 karátového plátkového zlata. Vyrobené z bukového alebo orechového dreva. Ideálny darček pre staré mamy a veriacich. Rozmer 18 x 12 cm. Pozri aj iné moje inzeráty.
DREVOREZBA Panna Mária s Ježiškom 30cm×38cm h- 4cm
Drevorezba vyrezávana do dubového dreva+poštovné
obraz
Predám obraz od autorky Donnatriste s názvom Panna Mária s Ježiškom. Je maľovaný akrylovými farbami na kvalitnom výkrese formát A4. a zdobený zlatým ošetrený záverečným lakom proti poškodeniu. Zasielam bezpečne v dvojitej bublinkovej obálke. Je možný osobný odber v Bratislave.
Panna Mária s Ježiškom
Akryl na plátne,trikrát ošetrený saténovým lakom.Rozmer 60x50 cm.
Obraz Panna Mária s Ježiškom
Akryl na plátne,trikrát ošetrený saténovým lakom. Rozmer 100x60 cm.