inzercia, predaj, predám, bazár

NICEBOY HIVE SPORT2

Kategória: Headsety

Predám BT slúchadlá NICEBOY HIVE SPORT2 kupované v 07/22. Používané málo cca 2 mesiace. Doklad o kúpe, záruka do 07/24.

poslať poštou alebo Packetou.
NICEBOY HIVE SPORT2
Podobné inzeráty
Bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE pods 2
Predám bezdrôtové slúchadlá Niceboy HIVE pods 2 Boli po reklamácii, vyčistené a viac nepoužívané... medzi časom som kúpil nové.
Niceboy bluetooth slúchadlá do uší
Bluetooth slúchadlá do uší Niceboy Hive Airsport, bluetooth 5.0, USB-C nabíjanie, hlasový asistent, vodeodolnost IPX6. Autopárovánie (slúchadlá sa samé spárujú po vytiahnutí z boxu). Výdrž na jedno nabytie: 5 hodín, (az 25 hodin s puzdrom) Predam tieto sluchadla, použité iba raz, nemaju nahradne stuple do uší.
Niceboy HIVE Podsie
Predám raz použité slúchadlá! Cena 15€ Vycibrený minimalistický desing Bluetooth technológia vo verzii 5.1 Výkonné 8mm meniče pre vysoko kvalitný zvuk MaxxBass technológia zvýrazňujúca basové frekvencie Vstavaný mikrofón s redukciou okolitého šumu Integrovaná 2× 60mAh batéria pre 9,5h prevádzku na nabitie Štylový nabíjací box s 500mAh batériou Odolné voči prachu, vode a potu podľa normy IP54 Smart Buttons dotykové ovládanie
Niceboy hive 3 prodigy
sluchadla boli pouzivane 3 roky, nepoškrabane len nenabité.Kabel mozem dat ked chcete k objednavke co vam umozní pocuvat hudbu aj ked su vybite (kabel-2€)
Športové slúchadlá
Predám nové slúchadlá ( spolu s dokladom o kúpe) Niceboy HIVE sport 2 sú športové slúchadlá, odolné voči nepriaznivému počasiu vďaka stupňu krytia IPX5. To, spoločne s kvalitným zvukom a výdržou až 16 hodín, z nich robí nepostrádateľného tréningového partnera. Slúchadlá sú nové bez poškodenia +Bleskova výmena ( ak sa vám pokazia v OKAY vám dajú hneď nové) Kupované boli v predajni OKAY Viem aj poslať (+3€)
Niceboy hive 3 prodigy sluchadla
sluchadla + kabel ked su vybite tak mozte pouzivat nonstop. ( kabel + 2€)