inzercia, predaj, predám, bazár

Nikon Z 24-70mm f/4 S, zánovný stav

Kategória: Objektívy

Predám objektív Nikon Z 24-70mm f/4 S, v zánovnom, plne funkčnom stave, sklá sú čisté, bez škrabancov, objektív je bez akýchkoľvek poškodení.

K objektívu je nasledovné príslušenstvo:
- predná a zadná krytka Nikon,
- slnečná clona Nikon.

V prípade záujmu viem poslať aj dobierkou (+6,00€).

Momentálne rozpredávam svoju foto zostavu z dôvodu prechodu na iný systém. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia moje ostatné inzeráty.

Všetko plne funkčné. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Nikon Z 24-70mm f/4 S, zánovný stav
Podobné inzeráty
Slnečné clony pre Nikon
Skvelá náhrada za originál clonu. Clona zabraňuje vzniku nežiadúcich odleskov a chráni prednú časť objektívu. Vyrobené z kvalitného matného plastu. HB-5 Pre objektív Nikon AF Zoom - Nikkor 35-105mm f/3.5-4.5 N Lens HB-23 Pre objektív Nikon AF-S DX Nikkor 10-24 mm f/3,5-4,5G ED Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55mm f/2.8G IF-ED Nikon AF-S NIKKOR 16-35mm f/4G ED VR Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 12-24mm f/4G IF-ED Nikon AF-S Zoom-Nikkor 17-35mm f/2.8D IF-ED Nikon AF Nikkor 18-35MM F/3.5-4.5D ED HB-35 Pre objektív Nikon AF-S DX 18-200mm f/3.5-5.6G ED-IF VR Nikon AF-S DX 18-200mm f/3.5-5.6G ED-IF VR II HB-69 Pre objektív Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR II Kontaktujte ma prosím SMS alebo e-mailom
Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED
Predám používaný objektív Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED FX Alebo vymením za Nikon 14- 24 f2,8 ed FX Univerzálny rozsah profesionálneho štandardného zoomu: Vďaka univerzálnemu klasickému rozsahu transfokácie si poradíte so širokou paletou najrôznejších fotografických žánrov od krajiniek, cez portréty až po dokumentárne zábery. Objektív Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED je ideálnym štandardným objektívom pre Full-Frame (FX formát) a APS-C (DX formát) jednooké digitálne zrkadlovky Nikon. Objektív tak ponúka širokouhlé, štandardné aj telefotografické ohniskové vzdialenosti pri vysokej konštantnej svetelnosť f/2.8 v celom rozsahu ohniskových vzdialeností. Pri nasadení na jednookú digitálnu zrkadlovku Nikon s DX formátom snímača vám objektív poskytne ohniskovú vzdialenosť 36-105mm.
NIKON Z 24-70 mm f/4 S
Predám raz použitý NIKON Z 24-70 mm f/4 S. Stav objektívu je úplne ako nový. Jedna sa o základný zoomový objektív z novej rady objektívov Nikkor Z zo svetelnosťou f / 4. Optická konštrukcia potláča obrazové vady pri fotografovaní objektov od malej vzdialenosti až po nekonečno a zaisťuje vysokú ostrosť obrazu aj v okrajových častiach obrazového poľa a pri plnej clone; k dispozícii je najkratšia zaostriteľná vzdialenosť iba 0,3 m v celom rozsahu ohniskových vzdialeností a jemná reprodukcie bodových zdrojov svetla. - Základný zoomový plnoformátový (full frame / FF) objektív z novej rady objektívov Nikkor Z. - Veľký bajonet Nikon Z - konštrukcia objektívu nie je obmedzená menším bajonetom. - Svetelnosť f / 4 -Konštrukcia objektívu: 14 šošoviek / 11 členov vrátane 1x asférického optického člena zo skla ED a troch asférických optických členov. - Antireflexná vrstva Nano Crystal Coat potláčajú výskyt reflexov a závoja - Utesnená konštrukcia voči prachu a proti kvapkajúcej vode, ktorá kvalitou spracovania zodpovedá fotoaparátom Nikon Z7. - Predný člen objektívu pokrytý fluoridovým vrstvou - odolnosť proti zašpineniu. CENA 465€ Malá dohoda možná Preferujem osobný odber (Liptovský Mikuláš) ale po dohode je možnosť poslať aj poštov. Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno), kde rozpredávam svoju foto výbavu na Nikon. Nikon z, nikon z, 24 70, 24-70 bajonet z
NIKON Z 24-70 mm f/4 S
Predám raz použitý NIKON Z 24-70 mm f/4 S. Stav objektívu je úplne ako nový. Jedna sa o základný zoomový objektív z novej rady objektívov Nikkor Z zo svetelnosťou f / 4. Optická konštrukcia potláča obrazové vady pri fotografovaní objektov od malej vzdialenosti až po nekonečno a zaisťuje vysokú ostrosť obrazu aj v okrajových častiach obrazového poľa a pri plnej clone; k dispozícii je najkratšia zaostriteľná vzdialenosť iba 0,3 m v celom rozsahu ohniskových vzdialeností a jemná reprodukcie bodových zdrojov svetla. - Základný zoomový plnoformátový (full frame / FF) objektív z novej rady objektívov Nikkor Z. - Veľký bajonet Nikon Z - konštrukcia objektívu nie je obmedzená menším bajonetom. - Svetelnosť f / 4 -Konštrukcia objektívu: 14 šošoviek / 11 členov vrátane 1x asférického optického člena zo skla ED a troch asférických optických členov. - Antireflexná vrstva Nano Crystal Coat potláčajú výskyt reflexov a závoja - Utesnená konštrukcia voči prachu a proti kvapkajúcej vode, ktorá kvalitou spracovania zodpovedá fotoaparátom Nikon Z7. - Predný člen objektívu pokrytý fluoridovým vrstvou - odolnosť proti zašpineniu. CENA 415€ Malá dohoda možná Preferujem osobný odber (Liptovský Mikuláš) ale po dohode je možnosť poslať aj poštov. Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno), kde rozpredávam svoju foto výbavu na Nikon. Nikon z, nikon z, 24 70, 24-70 bajonet z
Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED
Predám používaný objektív Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED Univerzálny rozsah profesionálneho štandardného zoomu: Vďaka univerzálnemu klasickému rozsahu transfokácie si poradíte so širokou paletou najrôznejších fotografických žánrov od krajiniek, cez portréty až po dokumentárne zábery. Objektív Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED je ideálnym štandardným objektívom pre Full-Frame (FX formát) a APS-C (DX formát) jednooké digitálne zrkadlovky Nikon. Objektív tak ponúka širokouhlé, štandardné aj telefotografické ohniskové vzdialenosti pri vysokej konštantnej svetelnosť f/2.8 v celom rozsahu ohniskových vzdialeností. Pri nasadení na jednookú digitálnu zrkadlovku Nikon s DX formátom snímača vám objektív poskytne ohniskovú vzdialenosť 36-105mm.
Nikon Z 24-70mm f/4 S, zánovný stav
Predám objektív Nikon Z 24-70mm f/4 S, v zánovnom, plne funkčnom stave, sklá sú čisté, bez škrabancov, objektív je bez akýchkoľvek poškodení. K objektívu je nasledovné príslušenstvo: - predná a zadná krytka Nikon, - slnečná clona Nikon, - krabica Nikon. V prípade záujmu viem poslať aj dobierkou (+6,00€). Momentálne rozpredávam svoju foto zostavu z dôvodu prechodu na iný systém. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia moje ostatné inzeráty. Všetko plne funkčné. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.