inzercia, predaj, predám, bazár

Nintendo Switch Hry

Kategória: Hry

Predám hry na Nintendo Switch v perfektnom stave. Málo hrané v pôvodných obaloch.

Super Smash Bros Ultimate - 25€
Pokemon Legends Arceus - 25€
Pri kúpe oboch spolu - 45€

Osobný odber Humenné alebo dobierka Packeta (+4,60€)

Preferujem kontakt cez mail.
Nintendo Switch Hry
Podobné inzeráty
Bezdrôtový ovládač pre Nintendo Switch N-SL
Bezdrôtový ovládač pre N-SL Model: SW001 Pred použitím si pozorne prečítajte užívateľskú príručku Ovládač pre Nintendo Switch Bezdrôtové ovládanie gamepadu: využíva bezdrôtovú technológiu Bluetooth Ergonomický dizajn Stabilné pripojenie Bluetooth: Bluetooth do 10 m, spárovanie rýchlo a bez oneskorenia Môže byť diaľkovo ovládaný a ľahko ovládateľný Vysoký výkon: tento ovládač pre Nintendo podporuje funkciu gyroskopickej osi a funkciu duálnych vibrácií motora Obsahujú dobíjaciu batériu Podporuje aj PC hry pre PC x-input Vysoká kompatibilita: tento ovládač Switch Pro je kompatibilný s konzolou Nintendo Switches a PC Windows, podporuje všetky hry Nintendo Switch, ako je Legend of Zelda, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Breath of the Wild a tak ďalej. Poznámka: 1. Podporuje iba pripojenie k PC cez kábel, nepodporuje pripojenie Bluetooth k PC; 2. Produkty tretích strán nevyrába Nintendo Balenie: 1 ovládač; 1 USB nabíjačka; Návod pre užívateľov
Originálne hry na Nintendo Switch + Obal - Cena od
Dobrý deň, Predám hry rôzneho žánru pre každú vekovú kategóriu. Hry sú originálne, niektoré som prešiel, na niektoré som nemal čas. Hry obsahujú to čo je na nálepke. Predávam ich spolu s obalom bez papierového listu. Šikovnejší človek si ho vie vytlačiť za pár centov. Ceny za hry sú nasledujúce - Snow runner - 25€ Pokemon Violet - 30€ Pokemon Scarlet - 30€ Aladin levi král disney claasics - 16€ Mario Sonic Olympijske hry - 28€ Lets Get Fit - 23€ RPG Maker MV - 17€ Schlag den star - Sas 2 spiel - 10€ Scribblenauts showdown - 15€ Blue reflection second life - 30€ Monopoly nintendo switch - 20€ Shining resonance refrain- 25€ Mariokart deluxe 8 - 32€ Splatoon 2 - 25€ Splatoon 3 - 35€ Mario Rabbits Sparks of hope - 30€ Starlink - bez prislušenstva - 8€ Paw patrol adventure city calls - 25€ Life is strange arcadia bay collection - 23€ Arcade pac namco collection- 24€ Lego Ninjago - 20€ Farming simulator 2020 - 22€ Olympic games Tokyo 2020 ( 2022 odložené kvôli covidu ) - 20€ Cooking mama cookstar - 20€ Pri odbere 3 a viac hier je poštovné Zdarma ! Pri odbere viacerých hier z mojej zbierky je možná dohoda na cene ! Nieste si istý o akú verziu hry sa jedná ? Stačí sa spýtať a napíšem Vám presnú verziu hry. Nevybrali ste si hru z tohoto zoznamu? Mám ešte zopár hier v ponuke. Napíšte mi žáner hier a ja sa pozriem, či náhodou také hry nenájdem. V prípade pošty hry viem odoslať tak, aby hry dorazili v čo najlepšom stave. V prípade osobného odberu je možnosť aj odskúšania. Je možný osobný odber v Nitre. V prípade dobierky treba dopočítať 3€ ku cene hry - ak kupujete iba 1 hru. Možnosť odoslania do zásielkovne - alebo SK pošta V prípade akýchkolvek otázok ma neváhajte kontaktovať formou správy. Reagujem podľa vyťaženosti, ale do cca 30 min odpíšem :-) .
ODKÚPIM VAŠE NINTENDO SWITCH HRY
Zdravím. Máte doma Switch hry ktoré už nehráte? Hodili by sa Vám nejaké peniaze navyše? Chceli by ste ľahký a rýchly obchod? Ak ste odpovedali 3x áno, tak sa mi ozvite. Veľmi rád odkúpim Vaše hry na Nintendo Switch. Reálne odkupujem tak 80% dostupných hier na trhu. Hry musia mať minimálne kartu a pôvodnú krabičku. Ak ku hre máte nejaké bonusy (steelbook, nálepky atď. tak len dobre). 1. Krok = Kontaktujte ma formou odpovede na tento inzerát. Napíšte mi, aké hry máte, priložte ich fotku (najlepšia fotka je karta hry na krabičke od hry) a kľudne aj cenu, akú si za ne predstavujete. Ja vám následne odpíšem, za akú cenu by som bol hru ochotný odkúpiť. Ak budete s cenou súhlasiť/poprípade dôjdeme k vzájomnej dohode, prejdeme k 2. kroku. Odkupujem aj väčšie množstvá hier (záleží od celkovej ceny koľko) 2. Krok = Odošlete mi hru/y na dobierku cez Packetu na údaje a miesto ktoré vám napíšem do Mailu. Pri serióznom, rýchlom, férovom a priateľskom jednaní sa nebránim odoslať peniaze za packetu dopredu (len peniaze za doručenie, nie za produkt). Packetu využívam hlavne kvôli jej rýchlosti jak dodania hier tak peňazí. 3. Krok = ak všetko prebehne v poriadku, ja obdržím hry a Vy peniaze. Som ochotný sa stretnúť a celý obchod vyriešiť osobne. Pri dohode na 1-2 hrách v TT, pri väčšom množstve v BA, NA, TN v okolí železničnej stanice. Do osobnej kolekcie odkupujem aj hry Super Rare, Limited Run atď. avšak musia to byť kúsky o ktoré mám osobne záujem. Inak dane hry neodkupujem.
Originalne hry pre nintendo switch
Dobrý deň, Predám hry rôzneho žánru pre každú vekovú kategóriu. Hry sú originálne, niektoré som prešiel, na niektoré som nemal čas. Hry obsahujú to čo je na nálepke. Predávam ich bez obalov. Ceny za hry sú nasledujúce - Assasins creed 3 remastered - 18€ My hero one justice 2 - 25€ Harvest moon One world - 22€ Crisis core Final fantasy Reunion - 30€ Fire emblem engage - 30€ Skyrim The elder scrolls V - 27€ Assasins creed the rebel collection - 20€ Ni no kuni 2 rivinant kingdom princes edition - 30€ Hyrule warriors age of calamity - 26€ Dangan rompa decadence - 30€ Resident evil Zero - 15€ The cube - 15€ Claytons mystery journey - 18€ Fifa 2022 - 15€ fitness boxing - 20€ Nintendo switch sports - 23€ Big brain academy brain vs brain - 12€ Horse tales emerald walley ranch - 20€ Horse club Adventures Wild river - 15€ Spirit lucky"s big adventure - 20€ Lego jurský svet - 20€ Mariokart deluxe 8 - 32€ Lego star wars - the skywalker saga - 20€ Lego city undercover - 20€ Pri odbere 3 a viac hier je poštovné Zdarma ! Pri odbere viacerých hier z mojej zbierky je možná dohoda na cene ! Nieste si istý o akú verziu hry sa jedná ? Stačí sa spýtať a napíšem Vám presnú verziu hry. Nevybrali ste si hru z tohoto zoznamu? Mám ešte zopár hier v ponuke. Napíšte mi žáner hier a ja sa pozriem, či náhodou také hry nenájdem. V prípade pošty hry viem odoslať tak, aby hry dorazili v čo najlepšom stave. V prípade osobného odberu je možnosť aj odskúšania. Je možný osobný odber v Nitre. V prípade dobierky treba dopočítať 3€ ku cene hry - ak kupujete iba 1 hru. Možnosť odoslania do zásielkovne - alebo SK pošta V prípade akýchkolvek otázok ma neváhajte kontaktovať formou správy. Reagujem podľa vyťaženosti, ale do cca 30 min odpíšem :-) .
Predám hru na Nintendo Switch - Made in Abyss - NOVÁ
Ponúkam na PREDAJ hru Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness - Nintendo Switch. Je NOVÁ, nevhodný darček. Nemá ochrannú fóliu, je v pôvodnom obale. Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness je akčná RPG z pohľadu tretej osoby, v ktorej môžete sami zostúpiť do Priepasti a na vlastnú päsť získavať skúsenosti v jej hlbinách. Pôvodná cena 48 eur, teraz CENA 35 eur. link:
Predám hru na Nintendo Switch - Made in Abyss - NOVÁ
Ponúkam na PREDAJ hru Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness - Nintendo Switch. Je NOVÁ, nevhodný darček. Nemá ochrannú fóliu, je v pôvodnom obale. Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness je akčná RPG z pohľadu tretej osoby, v ktorej môžete sami zostúpiť do Priepasti a na vlastnú päsť získavať skúsenosti v jej hlbinách. Pôvodná cena 48 eur, teraz CENA 30 eur. link: