inzercia, predaj, predám, bazár

NITRA - hľadám kuriérov

Kategória: Doprava a logistika

Hľadám kuriérov na rozvoz online nákupov potravín. Miesto Nitra. Nástup možný ihneď.
IČO výhoda. Mesačný zárobok 1.500€ a viac, záleží od počtu odpracovaných dní. Bližšie info telefonicky a osobne
NITRA - hľadám kuriérov
Podobné inzeráty
KURIÉR ROZVOZ JEDLA (food delivery) NITRA
Príjmeme kuriérov pre aplikáciu BOLT FOOD. Staň sa profesionálnym kuriérom a rozvážaj kedy ti to vyhovuje. Tvojou úlohou je zodpovednosť, proaktívny prístup k zákazníkom a mať vždy dobrú náladu.

Pokiaľ sa rozhodneš pre našu spoločnosť dáme ti nástupný bonus 30€ už po dvoch odpracovaných týždňoch! Do nášho tímu hľadáme kuriérov (food delivery) pre aplikáciu BOLT Food! Staň sa pánom svojho času a poď pracovať ako BOLT FOOD kuriér. Čo potrebuješ? - potravinársky preukaz - minimálny vek 18 r. - komunikatívnosť - spoľahlivosť - orientačná schopnosť - ochota pracovať Čo poskytujeme? - Prácu pre stabilnú flotilu - Vyplácanie na týždennej báze - Podporu - Flexibilnú pracovnú dobu - Výhodné podmienky - Férový prístup ___________________________________________ Pred začatím je potrebné prejsť krátkym interným testom ktorý zahŕňa otázky na najčastejšie krízové situácie. Práca je možná na dohodu alebo SZČO/S.R.O. mzda sa odvíja od vašej šikovnosti a počtu objednávok, uprednosťnujeme aktívnych kuriérov. v priemere od 300€ až do 550€ týždenne po odpočítaní provízie! Je nutné mať - vlastné alebo prenajaté vozidlo! - motocykel - bicykel - skúter V prípade že nemáte potravinársky preukaz, kontaktujte nás. Vysvetlíme vám všetky podrobnosti a pomôžeme s vybavením! Viac informácií poskytneme na tel. čísle. Pondelok až Piatok od 10-17 hod. / alebo boltfood-sk@ Tak neváhaj a napíš nám!
KURIÉR ROZVOZ JEDLA (food delivery) NITRA
Prijmeme kuriérov pre aplikáciu BOLT FOOD. Staň sa profesionálnym kuriérom a rozvážaj kedy ti to vyhovuje. Tvojou úlohou je zodpovednosť, proaktívny prístup k zákazníkom a mať vždy dobrú náladu. Do nášho tímu hľadáme kuriérov (food delivery) pre aplikáciu BOLT Food! Staň sa pánom svojho času a poď pracovať ako BOLT FOOD kuriér. Čo potrebuješ? - minimálny vek 18 r. - komunikatívnosť - spoľahlivosť - orientačná schopnosť - ochota pracovať Čo poskytujeme? - Pracovný pomer - Prácu pre stabilnú flotilu - Vyplácanie na týždennej báze - Podporu - Flexibilnú pracovnú dobu - Výhodné podmienky - Férový prístup ___________________________________________ Pred začatím je potrebné prejsť krátkym interným testom, ktorý zahŕňa otázky na najčastejšie krízové situácie. Práca je možná na trvalý pracovný pomer, polovičný úväzok, dohodu alebo SZČO/S.R.O. mzda sa odvíja od vašej šikovnosti a počtu objednávok, uprednosťnujeme aktívnych kuriérov. V priemere od 300€ až do 550€ týždenne po odpočítaní provízie! Je nutné mať - vlastné alebo prenajaté vozidlo! - motocykel - bicykel - skúter Viac informácií poskytneme na tel. čísle. alebo boltfood-sk@ Pondelok až Piatok od 10-18 hod. Tak neváhaj a napíš nám!
KURIÉR ROZVOZ JEDLA (WOLT)
Príjmeme kuriérov pre aplikáciu WOLT. Staň sa profesionálnym kuriérom a rozvážaj kedy ti to vyhovuje. Tvojou úlohou je zodpovednosť, proaktívny prístup k zákazníkom a mať vždy dobrú náladu.

Pokiaľ sa rozhodneš pre našu spoločnosť dáme ti nástupný bonus 30€ už po dvoch odpracovaných týždňoch! Do nášho tímu hľadáme kuriérov (food delivery) pre aplikáciu WOLTpartner! Staň sa pánom svojho času a poď pracovať ako WOLT kuriér. Čo potrebuješ? - potravinársky preukaz - minimálny vek 18 r. - komunikatívnosť - spoľahlivosť - orientačná schopnosť - ochota pracovať Čo poskytujeme? - Pracovnú zmluvu - Prácu pre stabilnú flotilu - Vyplácanie na dvojtýždennej báze - Podporu - Flexibilnú pracovnú dobu - Výhodné podmienky - Férový prístup ___________________________________________ Pred začatím je potrebné prejsť krátkym interným testom ktorý zahŕňa otázky na najčastejšie krízové situácie. Práca je možná na trvalý pracovný pomer, polovičný úväzok, dohodu alebo SZČO/S.R.O. mzda sa odvíja od vašej šikovnosti a počtu objednávok, uprednosťnujeme aktívnych kuriérov. v priemere od 500€ až do 1000€ za dva týždne po odpočítaní provízie! Dvojtýždňové vyplácanie! Je nutné mať - vlastné alebo prenajaté vozidlo! - motocykel - bicykel - skúter V prípade, že nemáte potravinársky preukaz, kontaktujte nás. Vysvetlíme vám všetky podrobnosti a pomôžeme s vybavením! Viac informácií poskytneme na tel. čísle. Pondelok až Piatok od 10-18 hod. / alebo wolt-sk@ Tak neváhaj a napíš nám! ________________________________ Bratislava, Banská Bystrica, Košice, Liptovský Mikuláš, Martin, Nitra, Nové Zámky, Prievidza, Prešov, Poprad, Trenčín, Trnava, Žilina, Zvolen
KURIÉR ROZVOZ JEDLA (WOLT) NITRA
Príjmeme kuriérov pre aplikáciu WOLT. Staň sa profesionálnym kuriérom a rozvážaj kedy ti to vyhovuje. Tvojou úlohou je zodpovednosť, proaktívny prístup k zákazníkom a mať vždy dobrú náladu.

Pokiaľ sa rozhodneš pre našu spoločnosť dáme ti nástupný bonus 30€ už po dvoch odpracovaných týždňoch! Do nášho tímu hľadáme kuriérov (food delivery) pre aplikáciu WOLTpartner! Staň sa pánom svojho času a poď pracovať ako WOLT kuriér. Čo potrebuješ? - potravinársky preukaz - minimálny vek 18 r. - komunikatívnosť - spoľahlivosť - orientačná schopnosť - ochota pracovať Čo poskytujeme? - Pracovnú zmluvu - Prácu pre stabilnú flotilu - Vyplácanie na dvojtýždennej báze - Podporu - Flexibilnú pracovnú dobu - Výhodné podmienky - Férový prístup ___________________________________________ Pred začatím je potrebné prejsť krátkym interným testom ktorý zahŕňa otázky na najčastejšie krízové situácie. Práca je možná na trvalý pracovný pomer, polovičný úväzok, dohodu alebo SZČO/S.R.O. mzda sa odvíja od vašej šikovnosti a počtu objednávok, uprednosťnujeme aktívnych kuriérov. v priemere od 500€ až do 1000€ za dva týždne po odpočítaní provízie! Dvojtýždňové vyplácanie! Je nutné mať - vlastné alebo prenajaté vozidlo! - motocykel - bicykel - skúter V prípade, že nemáte potravinársky preukaz, kontaktujte nás. Vysvetlíme vám všetky podrobnosti a pomôžeme s vybavením! Viac informácií poskytneme na tel. čísle. Pondelok až Piatok od 10-18 hod. , alebo wolt-sk@ Tak neváhaj a napíš nám!
Kurier jedla
Do nasho timu prijmeme kurierov jedla pre mobilnu aplikaciu bolt food pre mesta : - Bratislava - Banska Bystrica - Kosice - Trnava - Nitra Vyplata kazdy tyzden na ucte. Priemerny tyzdenny zarobok po odpocitani provizie od 350 do 600eur. Jedine co budete potrebovat je : - mobil a internetom - dopravny prostriedok ( popripade vieme vybavit prenajom auta pre kurierov s ba a okolia ) Praca je vhodna pre kurierov od 16 rokov. Najvyhodnejsie provizne podmienky na SK. Spolupraca mozna iba na dohodu nie na zivnost... Viac informacii Vam poskytneme prostrednictvom mailu alebo telefonneho cisla.
Práca na 3 zmeny - vodič VZV v Nitre
Hľadáme vodičov na VZV do skladu automobilky v Nitre. Tvojou úlohou bude: - vykladanie a nakladanie kamiónov - vyskladňovanie a zaskladnovanie tovaru v regáloch - manipulácia so zverenými komponentami - práca so scannerom - zásobovanie linky s pracovnými komponentami - kontrola obalov Doprava je zabezpečná z viacerých smerov: - v rámci Nitry - Trnava - Sereď - Šintava -Šoporňa - Nitra - Piešťany - Leopoldov - Hlohovec - Zbehy - Nitra - Partizánske - Topoľčany - Preseľany - Koniarovce - Nitra - Hronský Beňadik - Zlaté Moravce - Jelenec - Nitra - Levice - Vráble - Golianovo - Nitra - Horné Saliby - Šaľa - Močenok - Nitra - Nové Zámky - Dvory nad Žitavou - Mojzesovo - Veľký Cetín - Nitra - Nové Zámky - Šurany - Palárikovo - Komjatice - Branč - Nitra - Galanta - Pata - Veľké Zálužie - Nitra - Selice - Mojmírovce - Svätoplukovo - Nitra Bonus k mzde: - dochádzkový bonus 10% Príspevok zamestnávateľa na stravné lístky nad rámec zákona. MZDA: Preukaz W1 Základná mzda- 1143€ 10% Bonus- 114€ Nočné príplatky- 1,716€/hod Preukaz C Základná mzda- 1000€ 10% Bonus- 100€ Nočné príplatky- 1,716€/hod Ak máš prax a platný preukaz na VZV, máš logické myslenie, si zodpovedný a dokážeš pracovat v tíme, táto ponuka je pre teba ako stvorená. V prípade že nemáš platné papiere, nie je problém, zariadime. Ak nemáš prax a rád by si sa naučil, zabezpečíme školenie priamo vo firme. VIAC INFO VÁM RADI POSKYTNEME NA ČíSLE