inzercia, predaj, predám, bazár

Nitrilové rukavice Meditech a Qube

Kategória: Ostatné

Dostupné veľkosti: M a L Balenie: 100ks - 3,20 EUR

Prémiová ochrana, maximálne pohodlie. Špeciálna nitrilová formulácia MEDITECH® pre najlepšiu spoľahlivú ochranu Vašich rúk.
Pohodlné, super mäkké, flexibilné, nepúdrované nitrilové rukavice. Sú určené na ochranu pred vírusmi, baktériami a tekutinami. Pre maximálnu bezpečnosť odporúčame jednorazové použitie. Nitril neobsahuje latexové proteíny spôsobujúce alergické reakcie a znižuje únavu rúk.
Charakteristika materiálu
Nitrilalebo akrylonitrilbutadiénový kaučuk (NBR) je materiál vyrobený z organických chemických zlúčenín. Proces výroby tohto materiálu bol modifikovaný takým spôsobom, aby mohol konkurovať prírodnému kaučuku. Nitrilové rukavice sú ideálnou alternatívou k rukaviciam vyrobeným z prírodného materiálu, často sa im hovorí syntetické latexové rukavice.
• neobsahujú latexové bielkoviny,
• majú minimálny obsah látok urýchľujúcich vulkanizáciu (látky, ktoré vplyvom teploty
urýchľujú tvrdnutie materiálu)
Minimalizovaný obsah chemických urýchľovačov významne znižuje riziko alergií IV. typu.

Certifikáty a viac info e-mailom
Veľký - paletový resp. kamiónový odber
Nitrilové rukavice Meditech a Qube
Podobné inzeráty
HYGOSTAR Power Grip King Nitrilové rukavice 30cm/ bal=50ks č
Až 2x hrubšie ako bežné nitrilové rukavice. Špecializované rukavice zaručujúce najlepšiu ochranu proti chemikáliám. Hrubšie steny a diamantová štruktúra zaručujú vynikajúcu priľnavosť a ochranu pri práci v zložitých podmienkach. Pracujete vo vlhkom prostredí, ktoré ovplyvňuje presnosť Vášho uchopenia? Cítite nepríjemné potenie rúk v tradičných rukaviciach? Vyberte si špecializované rukavice HYGOSTAR powergrip a chráňte si ruky pred poškodením a znečistením. HYGOSTAR powergrip – ide o rukavice ktoré sú hrubšie ako klasické rukavice a majú špeciálnu diamantovú textúru, ktorá zvyšuje treciu silu a poskytuje stabilné uchopenie – aj pri práci s mazivami, tukmi alebo vo vlhkom prostredí. Znižujú riziko poškodenia kože rúk, škrabancov a podráždenia. Okrem toho zabraňujú prenikaniu vlhkosti a chemikálií. Stavte na pevné uchopenie a komfort pri práci! Vzor diamantovej textúry umožňuje získať vo vnútri rukavice priestor, čím sa redukuje potenie rúk. Rukavice sú podrobené pokročilým testom, ktoré potvrdzujú ich tesnosť – materiál neumožňuje prienik baktérií a plesní. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Nitrilove rukavice XL strong
balenie obsahuje 100ks Jednorazové nitrilové rukavice REFLEXX Profi Touch 68 sú odolné proti širšej škále priemyslových chemikálií pre dlhšiu dobu ako akékoľvek iné nitrilové rukavice. Výrobky testované akreditovanými laboratóriami Európskeho spoločenstva a certifikované na ochranu proti špecifickým chemikáliám, označené špeciálnymi symbolmi (napr. K = hydroxid sodný, L = kyselina sírová, G = dietylamín) pre určitý čas. Vhodné pre styk s potravinami. Väčšia hrúbka (0,12mm) zabezpečí lepšiu mechanickú odolnosť Váha: 6,0 gr Hrúbka: 0,12mm Dĺžka: 24 cm OOPP CAT III EN ISO 374-1:2016 TYPE A (certifikované na 6 chemikálií) – výborná chemická odolnosť Neprítomnosť púdru znižuje riziko alergií, dermatitídy a kontaminácie Veľkosť: M | L | XL Balenie: 100 ks/balenie, 10 balení/kartón NITRIL – BEZ PÚDRU 100% bez latexu Vnútorne chlórované pre ľahšie navliekanie Zdrsnené mikro zakončenie zlepšuje úchop, citlivosť hmatu
TANDER Excellent Nitrilové jednorazové rukavice čierne 60ks
Čierne nitrilové rukavice sú dlhšie a veľmi pevné, bez púdru a obsahu silikónu zabezpečujú pohodlné nosenie. Rukavice z nitrilového materiálu Tander Excellent poskytujú ochranu počas celého dňa. Tieto hrubšie a dlhšie rukavice (hrubé, dĺžka 285 mm), pôvodne navrhnuté na nosenie pri práci s farbami a rozpúšťadlami, poskytujú ešte lepšiu ochranu. Vďaka ich tesnému strihu sa rukavice veľmi dobre nosia. Rukavice sú dodávané v praktickej dávkovacej krabici, ktorá ich udržuje v čistote a je ľahko prístupná. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Bez slikónu; bez púdru; bez Latexu Veľkosť:L a XL (veľkosť pri tomto modeli zodpovedá skôr menšej veľkosti M a L). Farba: Čierna Balenie: 60 ks rukavíc
COLAD Nitrilové rukavice Extra dlhé 50 ks/bal
Pri väčšom odbere množstevná zľava. Sú to profesionálne ochranné nitrilové rukavice, bez púdru, silikónu a latexu poskytujúce optimálnu ochranu počas práce. Extra dlhé rukávy poskytujú vašim zápästiam lepšiu ochranu. Používajte na ochranu pokožky najmä pri miešaní alebo príprave farieb, aby sa predišlo podráždeniu pokožky. Poskytujú tiež ochranu proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom. Veľkosť: L / XL Bez latexu. Absolútne bezpečné nosenie pre ľudí s alergiou na latex. Výhody: extra hrubé, extra flexibilné a s vyššou pevnosťou v ťahu navrhnutéhrubé na nosenie pri práci s farbami a rozpúšťadlami dodávané v praktickej dávkovacej krabici bez púdru, bez silikónu, bez latexu použiteľné jednotlivo Pred použitím skontrolujte rukavice, či nie sú poškodené. Nepoužívajte poškodenú rukavicu. Určené len na jedno použitie. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Nitrilové jednorázové rukavice
Predám jednorázové rukavice, rôzne značky. Sempercare, SensiCare a Mercator sú nitrilové jednorázové rukavice veľkosť M(7-8). Sú nepúdrované a bez latexu. Cena je 5€ za 100ks. Dokopy mám 9 balení (6x100 a 3x200). Je možný osobný odber v KE alebo posielam poštou. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom.
Rukavice Hyflex(2.20€), Fastenal cut(2.70) a Maxi cut(2.20)
Pracovne rukavice HyFlex velkost 7(S)20párov, velkost 8 (M) 20 párov, velkost 9 (L) 20 párov, velkost 10 (XL) 20párov. Popis ( -špecialna nitrilová povrchová pre chladnejsie, suchšie ruky a redukované potenie -velmi vysoký komfort nosenia, presná hmatová senzibilita a väčšia volnost pohybu pri prechode medzi pracovnými operáciami Bez silikónov- ziadne znecistenie kovových dielov pred lakovacími prácami následneho prenosu uvolnených silikónových častíc Pracovné rukavice Fastenal cut pro velkost 7(S) 20párov, velkost 8 (M) 20 párov, velkost 9 (L) 20 párov, velkosť 10 (XL) 20 párov. Popis(-EN stupen ochrany proti oderu 4 pre dlhšiu životnosť rukavice - extrémne ľahká tkanina a anatomický padnúci tvar sa postarajú o pocit pri práci takmer ako s holou rukou - excelentná hmatová senzibilita na špičkách prstoch a výnimočný komfort nosenia Cena rukavice Hyflex jeden pár 2.20€ (cena v obchode sa pohybuje okolo 5 a viac eur) Cena za rukavice Fastenal cut pro jeden pár 2.70€. (Cena v obchode sa pohybuje od 6 az po 10eur). Minimum pri poslani poštou preferujem aspon 10 párov ???????? Pracovne rukavice MaxiCut ultra velkost 7,8,9 -5 párov z kazdej velkosti. Velkost 10 - 10 párov. Cena za pár 2.20 € Popis- rukavice odolne proti porezaniu úroven 5 podla EN 388 s priedušnosťou 360• vysoka miera ochrany a pohodlia - zachovana flexibilita a zručnost pri manipulácii, hrúbka iba 1 mm - vystuženie medzi palcom a ukazovákom na prirodzene slabom mieste, kde dochádza najčastejšie k zničeniu rukavice alebo úrazom - kompatibilne s dotykovými displejmi = Touch screen. - cena v obchode sa pohybuje okolo 5 až 10 eur