inzercia, predaj, predám, bazár

Nizka retro obyvacia stena

Kategória: Skrine

Nizka retro obyvacia stena
hlbky 40 cm, vyska 110 cm a dlzka vacsieho dielu je 164cm a menskeho 133cm
predajne ako celok
Cena 25 € a vlasny odvoz
Nizka retro obyvacia stena
Podobné inzeráty
Skrine, obývacia stena, spálňa, sedačka v Lučenci
Predám nábytok v rozsahu: sedacie kreslá, obývacia stena, spálňa, šatníková skriňa, práčka zvrchu. Cena dohodou.
Obývacia stena
Tmavá obývacia stena obsahuje 3 samostatné časti v skvelom stave. Bez poškodenia. Ideálna do vašej obývačky či spálne. Odvoz nie je v cene.
Obyvacia stena
Obyvacia stena. Cena 69 €. Okres Dunajská Streda. Bodíky. Bútor. 69€.Dunaszerdahelyi járás. Bodak.
Stena obývacia – 191 x 200 x 67 cm ( v +š +h ) .
Obývacia stena z dubového masívneho dreva v kombinácii s MDF , vo farbe dub rustikál v klasickom štýle vytvorí nadčasovú atmosféru v každom interiéri. Ponúka dostatok úložného a výstavného priestoru v podobe skriniek , otvorených políc a šuplíkov . Drevené úchyty umožňujú jednoduchú manipuláciu pri otváraní a zatváraní dvierok a šuplíkov . Skladá sa z 2 častí. Výška – 191 cm , šírka – 200cm , hĺbka – 67 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
retro skrina, komody, stoličky  vešiaková stena, stol
predám retro skrina, komody, stoličky vešiaková stena, stol
rohová skriňa
predám novú rohovú zostavu do chodby: rohová šatníková skriňa so zrkadlom - 65 x 65cm, šírka dverí 47 cm, policová skriňa vysoká jednodverová - šírka 50 cm, 2x rohová policová vysoká - 35,5 x 35,5 cm, nízka jednodverová skrinka do zásuvkou - šírka 40 cm - výška 90 cm, nízka 3-zásuvková s rohovou poličkou -šírka 60 + 33,5cm - výška 48 cm. výška vysokých častí 1,95 m. zadná dlhšia strana je povrchovo upravená, môže stáť v priestore ako predeľovacia stena. zostava je nová.