inzercia, predaj, predám, bazár

Nočná košeľa do pôrodnice (nová)

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám novú, nevybalenú nočnú košeľu pre nosenie počas tehotenstva, ideálna do pôrodnice. Strih košele umožňuje po pôrode jednoduché dojčenie bábätka. Farba modrá tmavá s hviezdami alebo sivá so srdiečkami. Praktické rozopínanie vzadu po celej dĺžke. Predné zapínanie na patentky umožňuje ľahký prístup k prsiam. Strih košele umožňuje mať bábätko priamo na tele. Rôzne veľkosti. Materiál: 100% bavlna.
Nočná košeľa do pôrodnice (nová)
Podobné inzeráty
Nová tehotensko - materská kojo nočná košeľa
Predám novú, nevybalenú tehotensko - kojo materskú nočnú košeľa so strihom, ktorý umožní obojstranný prístup k prsiam pre čo najjednoduchšie dojčenie. Nočná košeľa Edita je vhodná i do pôrodnice. Mám viaceré vzory a veľkosti. Nočnú košeľu Edita využije mamička dlhodobo - počas tehotenstva i po pôrode. Košeľa je vyrobená z kvalitnej 100 % -nej bavlnenej látky.
Veci do pôrodnice
Predám potrebné veci do pôrodnice, čo mi ostali.... 2x molicare nohavičky prateľné 3x chicco jednorazové nohavičky (v jednom balení chýba 1ks) 3 x jednorazová nepremokavá podložka do postele 90x60cm 1x sťahujúci elastický pás na bruško, dĺžka 76cm, prateľný 1x nočná košela na gombíky veľkosť M 1x ortopedická plienka "poštolka" veľkosť 1 1x dudel lovi 0-2mesiace 1x bebelo krém 1x lidl krém na zapareniny 2x lidl detské tuhé mydlo 1x olej na masáž hrádze-takmer plný (nieje na foto) Približne polovica krabice vložiek do podprsenky (nieje na foto) A pár plienok veľkosti 1 čo mi ostalo : 10x lupilu, 2x pampers a 16x babylove. Posielam len všetko v kope.
Nočná košeľa a zupan
Predám nočnú košeľu a župan do pôrodnice. Malo nosené, veľkosť L. Nočná košeľa prispôsobená na kojenie. V prípade zaujmu pridam používané podprsenky na kojenie
Tehotenská nočná košeľa na dojčenie
Nočná tehotenská košeľa vhodná aj na dojčenie /kojenie, značka doctor nap, Veľkosť M, farba bielo modrá pasikava, zapínanie na cvoky, parkrát oblečené, žiadne poškodenie, ako nová. Osobný odber v BA-Petržalke alebo +3,30 eur cez packetu pri platbe vopred. Kontaktuje ma prosím emailom.
Tehotenská nočná košeľa na dojčenie
Tehotenská nočná košeľa vhodná aj na dojčenie /kojenie, značka doctor nap, Veľkosť S, farba svetlo sivá, parkrát oblečené, žiadne poškodenie, ako nová. Osobný odber v BA-Petržalke alebo +3,30 eur cez packetu pri platbe vopred. Kontaktuje ma prosím emailom.
Tehotenská nočná košeľa 36
• Nenosená, len vypratá tehotenská a materská nočná košeĺa, vyrobená na Slovensku. • Veľkosť môžem premerať, sedí skôr na 38. •