inzercia, predaj, predám, bazár

Nočná maska hebká a huňatá na spanie Harry Potter

Kategória: Doplnky

Ponor sa do ríše snov s touto hebučkou maskou na tvár. Vrchná časť je huňatá a spodná hebučká. Na vrchnej časti sú zlatou niťou vyšité kvetinky, blesk a typické Potterovské okuliare. Vezmi si ju na výlet do Londýna po stopách Harry Pottera.
Rozmerovo je vhodná pre tínedžerov a dospelákov.
Rozmery: 20 x 10 x 1 cm
Materiál: 100% polyester
Osobný odber Žilina inak plus pošta alebo Packeta.
Pozri aj ostatné moje inzeráty, nájdeš v nich ďalšie zberateľské predmety v štýle Harry Potter.
Nočná maska hebká a huňatá na spanie Harry Potter
Podobné inzeráty
DEDOLES Maska na spanie - nova
DEDOLES Maska na spanie - nova - [10.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať DEDOLES Maska na spanie - nova - 1 DEDOLES Maska na spanie - nova - 2 DEDOLES Maska na spanie - nova - 3 DEDOLES Maska na spanie - nova - 4 DEDOLES Maska na spanie - nova - 5 • nova, nenosena dedoles skraboska na spanie, univerzalna velkost, vzadu nastavitelna dlzka gumy • Dúhový jednorožec - rainbow unicorn • Jemný materiál príjemný na dotyk - vonkajšia vrstva 95% bavlna a 5% elastan, vnútorná vrstva 100% bavlna; pranie max na 40 °C •Zabraňuje prenikaniu nežiadúceho svetla, Zlepšuje kvalitu spánku Potrebuješ sa poriadne vyspať? Nasaď si veselú masku na spanie a priprav sa na dávku sladkých snov (nielen) o dúhach a jednorožcoch. duha ** osobny odber alebo poslem postou pri platbe vopred na ucet, na DOBIERKU NEPOSIELAM
3D Origami Harry Potter
Predávame vlastnoručne vyrobené 3D Origami Harry Potter. Harry Potter poslúži ako originálny darček pre vaše dieťa, či každého fanúšika slávneho kúzelníka. Postavička je vhodná aj ako dekorácia do vašej domácnosti a môže byť vyrobený aj v inej farebnej kombinácií. Cena vždy závisí od počtu dielikov. Z dôvodu istoty doručenia v 100% stave je odber možný v Žiline, po dohode v rámci celého Slovenska. Iné Postavičky, dekorácie a zviertká nájdete v sekcii Origami Produkty. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na našej stránke 3D Origami Masters Počet dielikov: 690 Cena - 17,25€
Stolná nočná lampa
Stolná nočná lampa Stolná nočná lampa Stolná nočná lampa funkčná stolná lampa bez poškodení, osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Posteľné návlečky Harry Potter
Predám nové, nerozbalené návlečky Harry Potter Nočný Hogwarts 140x200cm, 70x90 cm
Harry Potter okuliare
Predám úplne nové okuliare v style Harry Potter, číre skla bez dioptrií. K dispozícii len 1ks. K tomu grátis prívesok Dary smrti v originálnej aj miniverzii. Cena 17€ plus postovne.
Lampa Harry Potter Dobby je voľný
Lampa na ktorej sa nachádza domový škriatok Dobby. Na lampe nájdete túto krásnu momentku z knihy / filmu. Pamätáte si keď Dobby dostal ponožku? Tak toto je presne tá scéna, keď sa stal slobodný. Po tom čo dostal ponožku. Ak uvidíš domového škriatka a bude ťa chcieť zachrániť, radšej sa schovaj ???? Lampa sa dodáva bez žiarovky. Údržba Lampa nesmie prísť do kontaktu s vodou! Lampu len jemne pretierajte nenavlhčenou handričkou. Mám viacej kusov. Pozri aj ostatné moje inzeráty so zberateľskými predmetmi Harry Potter. Osobný odber Žilina, inak plus pošta alebo Packeta.