inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice H&M a Lidl Esmara 38

Kategória: Džínsy

Predám nohavice z H&M a Lidl. Obe veľkosť 38,obe čierne a elegantné. Skinny tvarujúce postavu. Každé 10€.
Osobný odber Senec a Bratislava.
Nohavice H&M a Lidl Esmara 38
Podobné inzeráty
Modre a čierne džínsy a rifľová sukňa platene nohavice mango
Modré rifle značka esmara veľkosť 44. Darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 8 eur. Alebo predám za 1 e. Čierne rifle ​značka esmara veľkosť 44. Nie sú vôbec vyblednuté, fotka trošku skresľuje. Nenosené. Darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 8 eur. Alebo predám za 1 e. Rifľová sukňa dlhá široká Zamatový pás a farba fialovo ružová. Na sukni píšu veľkosť 48 ale podľa mňa je to veľkosť 42 44 46 darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 14 eur. Alebo predám za 6 eur. V prípade záujmu mi prosím volajte, nie SMS ďakujem . čierne plátené nohavice veľmi dobrý materiál na leto. Veľkosť 40. Značka Mango basic. Sú úplne čierne a majú mierne strieborný odlesk. Nie su vôbec vyšedivené. Fotka to trošku skresľuje. zadarmo k nákupu nad 9 eur alebo predám za 2 eura. Sú vo veľmi dobrom stave. Bledomodré rifle , píšu veľkosť 46 ale podľa mňa aj 44. vybíjané vzadu. Úplne nové nenosené darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 10 eur alebo predám za 4 eurá. V prípade záujmu mi prosím volajte, nie SMS ďakujem. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty možno vás ešte niečo zaujme a ušetríte na poštovnom.
Tehotenské rifle Esmara
1.-krát oblečené čierne rifle Znamky Esmara. Veľkosť 38.
Modré rifle - boyfriend, Esmara, 36
Moderné dámske modré rifle, tzv. boyfriendovky s jemne roztrhaným štýlom, Oblečené boli len raz, takže ako nové. Značka Esmara, veľkosť 36.
Nové dámske esmara rifle veľ. 40
Predám nové (s visačkou) dámske rifle zn. Esmara, veľ. 40. Rozmer na fotkách. Vhodné aj na vyššiu postavu. Cena 7€ plus poštovné. Na dobierku neposielam!!!
Predám dámske džínsové nohavice
Predám dámske džínskové nohavice značky esmara a jedny modré značka miss love. Všetky z nich sú veľkosť 38/40. Modré nohavice sú bedrové, čierne do pása.Cena za ks je 4€ plus poštovné.
Nohavice
Dobrý deň. Z niektorých nohavíc som vyrástla a iné som si kúpila ale zistila som, že to nie je môj štýl. Čierne nohavice - veľkosť 8 UK, 36 EU- cena 5€ Klasické riflové nohavice - veľkosť 6 UK, 34 EU - cena 3€ Čierne koženné nohavice - veľkosť 8 UK, 36 EU - cena 10€ Modré nohavice - veľkosť S - cena 3€ Hmedé koženné nohavice - veľkosť 8 UK, 36 EU - cena 10€ Plus poštovné. Pri odbore všetkých zvýhodnená cena 21 eur aj s poštovným. Prajem pekný deň.