inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavičkové látkové plienky + vkladačky + látkové plienky

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nohavičkové látkové plienky rôznych veľkostí, vkladačky a látkové plienky.

Nohavičkové látkové plienky sú vhodné aj ako nočné plienky.
1x menšia nohavičková plienka zapínanie na suchý zips + patentky na úpravu veľkosti;
1x nohavičková plienka Totsbots (veľ. 1 - od 2-6 kg) - zapínanie na Snappi sponku (potrebné dokúpiť);
1x Baby Lucy - univerzálna veľkosť - zapínanie na suchý zips + patentky na úpravu veľkosti;
1x nohavičková plienka Ella House s čiernymi labkami (veľ. small - do 7 kg) - zapínanie na patentky
5x vkladačky
3x látkové plienky, veľ. 65x79 cm - s dierkou na okraji - dajú sa ešte použiť.
Nohavičkové látkové plienky + vkladačky + látkové plienky
Podobné inzeráty
Moderné plienky na látkovanie rastúce
Plienky sú z eshopov "Ritka v suchu" a "Plienky Bobánek". Dôvod predaja - muž ich nevie a odmieta používať :). Pôvodná cena spolu vyše 200€. Plienky sme používali len necelý mesiac, vkladačky sú väčšinou nepoužité. Plienky sú dvakrát vypraté, pred odoslaním ich vyperiem ešte raz. Prať sa môžu ideálne pri 60°C, v prípade potreby môžu ísť aj na 90°C. Do správy napíšem všetko potrebné k údržbe. Fleesová vrstva udržuje dieťatko v pocite sucha, bambusová naopak aby cítilo vlhko (ideálne pre odplienkovanie). Niektoré vkladačky sú z jednej strany fleece, z druhej bambus. Sú rastúce - od narodenia až po 3 roky - niektoré sú na pukačky, niektoré na bezpečnostný suchý zips (jemný detský neškriabavý). Balík pozostáva z: -8x plienka so všitou fleece vrstvou a vreckom pre ďalšiu vkladačku pre väčšie dieťa alebo na noc (Bobánek) - používané -2x vrchné nepremokavé nohavičky, do ktorých sa vkladajú vkladačky (Ritka v suchu) - použité párkrát -4x prefoldy - 7 vrstvová savá plienka (Ritka v suchu) - nepoužité -5x extra veľké vkladačky fleece/bambus (Ritka v suchu) - použité párkrát -4x veľké vkladačky bambus (Bobánek) - nepoužité -4x veľké vkladačky fleece (Bobánek) - nepoužité -5x stredné vkladačky fleece/bambus (Ritka v suchu) - použité párkrát -3x malé vkladačky bambus (Ritka v suchu) - použité párkrát -1x nočná vkladačka (Ritka v suchu) - nepoužité Cena je bez poštovného, platba vopred na účet prípadne osobný odber Bratislava Podunajské Biskupice.
Látkové plienky
Predám látkové plienky na cele látkové obdobie. Po jednom dieťati Bambusové a flisove vkladacky a plienky. Vhodné od narodenia (cca4 kg) až do ukončenia latkovania (cca 18kg) Plienky Pul aio 31ks plienok:10x t-tomi 5x vrchné Pul nohavičky 12x Bamboolik 4x nočné flisove totsbats 14ks kombo dlhá široká vkladacky s krátkou 24ks krátke vkladacky 18ks dlhé vkladacky Plienky sú ako nové, nevytahane nevyblednute bez fľakov. Prane v lovele a frosh baby prášku. Cena celého tohto nového balíka bola cca 450eur. Kvalitné značkove plienky žiadne čínske smejdy. Bambusky sú vysoko savé a antialergické. Na cene sa vime dohodnúť.
4 Vrchné nohavičkové plienky + 1 AIO plienka
Predám štvoro vrchných nohavičkových plienok a jednu All in One plienku. 1x Hnedé PUL nohovavičkové plienky, zn. Thirsties, veľ. 1 (od 3-8 kg), zapínanie na suchy zips + patentky na úpravu veľkosti, dvojitá gumička okolo nožičiek. 1x Oranžové PUL vonkajšie nohavičkové plienky, zn. HAIPA DAIPA, univerzálna veľkosť, zapínanie na patentky. 1x modré vrchné nohavičkové plienky, univerzálna veľkosť, zapínanie na suchý zips + patentky na úpravu veľkosti; 1x biele vrchné nohavičkové plienky, zn. BAMBINO MIO, veľ. do 5g, zapínanie na suchý zips + dvojitá gumička okolo nožičiek; 1x All in one plienka pre novorodenca, modro-zelená s korytnačkami, zapínanie na patentky, veľ. do 4 kg.
Sada latkovych plienok
Kompletna sada na latkovanie, dobrý stav. 5 x vrchné nepromokavé nohavicky Flip, 3x latkove nohavickove plienky, spodne, 3x latkove nohavickove plienky nepremokave, 4 ks látkové nohavickové plienky spodne, 1ks komplet plienka s vkladačkou. K tomu je veľké množstvo vkladaciek, roznych velkosti, materialov a tvarov. Hrubsie, tensie, bambusove, bavlnene. Staci na latkovanie. Nic viac nepotrebujete. Znacka: bum genius, babyidea, miramira.
Látkové, vkladacie, kapsové plienky BabyKicks 3 a 9 plienok
Ponúkam po synovi málo používané látkové plienky. One size / jednoveľkostná kapsová plienka značky BabyKicks je veľmi ekonomická plienka. Vďaka svojmu designu a patentkám môžete meniť veľkosť plienky podľa toho ako dieťatko rastie. Vonkajšia vrchná vrstva je nepremokavá, polyesterová. Vnútro umelý hodváb a organická bavlna. Zpredu do otvoru sa vložia vkladačky / plienky. K nákupu všetkých 3 nohavičiek, ponúkam v počte 7 kratších a 2 dlhšie bavlnené vkladačky (tie 2 sú aj tej istej značky BabyKicks). Nohavičky sú top stav, suché zipsy držia, plienky prané, niekde sa nájde jemný zapratý fľak, čo na funkčnosti neprekáža. Ku kúpe všetkých 3 nohavičiek sú plienky grátis. Poštovné podľa tarify SP. #ekologickeplienky #eko #latkovky #latkoveplienky #vkladacienohavicky
Petit lulu a iné plienky
Predám rozne veci na plienkovanie ceny rozne pytajte sa (veľa ešte nemám nafotené a tiež sa sem veľa fotiek nezmestí). 9 x petit lulu dlhá vkladačka 7x petit lulu dlhá vkladačka nový typ 4 x petit lulu krátka vkladačka nohavičkové plienky petit lulu (jedna sovičková top stav 2-6 kg,) Jedna novorodenecká popin (pul gatky a obojstranná vkladačka) 3 x rozne krátke vkladačky( jedna bambus, druhá bambiroxy, tretia už neviem :)) 5x bambusová krátka vkladačka Dve extra savé petit lulu nočné plienky (s kratkou aj dlhou vkladackou) 11 ks vrchných pul nepremokavých nohavičiek (7 z toho je petit lulu) (PETIT LULU UZ IBA 4) Dve nohavickove plienky baby lucy organic (s kratkou vkladackou) UZ PREDANE 7 x separacna pratelna vkladacka Nedopoužívaný zvyšok separačiek značky XKKO čo mi ostal Ďalej nejaké poštolky na viazanie a na suchý zips na balenie na široko pri problemoch s klbami tie zavazovacie na vyžiadanie pribalím gratis. Viac info o cenách a stave v maili. Pri odbere viac vecí zľava. Pýtajte sa Petit lulu je za mňa top značka čo sa týka použitia a savosti.