inzercia, predaj, predám, bazár

Nosena mikina BidiBadu veľ.L

Kategória: Tenis, squash, badminton

Predám málo nosenu mikinu s kapucňou a klokanim vreckom,kvalitna bavlna,veľ.L, bez dier a zašklbnutí.Cena:15€ s poštovnym
Nosena mikina BidiBadu veľ.L
Podobné inzeráty
Nosena mikina BidiBadu veľ.L
Predám málo nosenu mikinu s kapucňou a klokanim vreckom,kvalitna bavlna,veľ.L, bez dier a zašklbnutí.Cena:20€ + poštovné
Adidas Performance CourtJam Bounce W veľ. 40 2/3 PC: 79 EUR
Predám Dámske tenisové topánky adidas Performance CourtJam Bounce W clay veľ. 40 2/3 PC: 79 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11182020). spevnená oblasť zvršku maximálna odolnosť predĺženie životnosti Nároky na odolnosť podošvy a prednej časti obuvi sú pri tenise extrémne, preto je tenisová obuv značky adidas vybavená materiálom ADITUFF ™. Toto spevnenie je umiestnené na prednej časti zvršku topánky, teda tam, kde dochádza k nespočetných priamych kontaktov s povrchom ihriska. Tým bránia jej odieraniu a zvyšuje tak na maximum jej životnosť. imoriadne odolná guma na vysoko exponovaných častiach podošvy materiál nezanecháva stopy, a preto je obuv vhodná aj na halové povrchy zamedzuje podkĺznutiu Táto technológia sa nachádza na podošve tenisové alebo indoorové obuvi adidas miestach, ktoré sú najviac exponované. Jedná sa o mimoriadne odolnú guma s dlhou životnosťou. Jej veľkou výhodou je, že pri prudkých zmenách pohybe nezanecháva stopy na halových povrchoch. Technológia ADIWEAR® výrazne znižuje možnosť podkĺznutiu, ale zároveň uľahčuje tenisový sklz. systém odpruženia, ktorý navracia energiu ideálny tlmenie a pružnosť obuvi pri zachovaní potrebnej životnosti Nová technológia medzipodrážky z materiálu TPU (termoplastický polyuretán), ktorá je navrhnutá tak, aby dochádzalo k čo najefektívnejšiemu využitiu dopadové energie. Vďaka svojej pružnosti zvyšuje pohodlie pri podávaní športového výkonu, umožňuje dlhšie trénovať, dlhšie si užívať hru, a to pri menšom vynaloženom úsilí.
Bidi Badu trička veľ.M/L
Dobry deň, predám po synovi nosené ale stále v super stave funkčné trička Bidi Badu veľ.M/L na výšku postavy 180+cm, kvalitna látka a úzky strih.Cena spolu 25€ + poštovné podľa tarif SP.
Tenisky BABOLAT vel. 32 a  vel. 33
Ponukame velmi pekne a kvalitne dievcenske tenisky na tenis v top stave: Velkost 32 VD 20cm VŠ 7cm merana vlozka, na jazyku pisana velkost 19,5cm Velkost 33: VD 20,5cm VŠ 7cm merana vlozka, na jazyku 20cm Cena za 1 par Nove cena 40eur.
Tenisova raketa Pro Kennex QTOUR 300
Predam zavodnu raketu Pro Kennex Q Tour zelena,cierna je predana.Parametre: vaha 300g,vyvazenie 315mm,velkost hlavy 98in,struny 16-19,sirka ramu 19,5mm,tvrdost ramu RA 62, rucka vel. 3, kinetic system na ochranu lokta. Povodna cena 185 EUR,cena za kus 90 EUR plus postovne.Raketa je pouzivana 3 mesiace bez skrabancov stav ako nova,je to aktualny model.
Tenisova obuv panska, Adidas Torsion, vel. 46
Ponukam na predaj malo pouzivane panske tenisove tenisky Adidas Torsion v dobrom stave. Velkost 46. Cena 19 Eur. Po uhrade ceny a postovneho (4 Eur) poslem aj postou.