inzercia, predaj, predám, bazár

Nosiaca mikina Be Lenka

Kategória: Tehotenské oblečenie

Krásna tehotensko nosičská bundička značky LadyBug. Dá sa nosiť aj bežne má dva zipsy na nastavenie veľkosti. Viete ju teda nosit ako nosiacu aj sko klasicku.
Velkost S/M. Top stav.
Nosiaca mikina Be Lenka
Podobné inzeráty
Tehotenská / nosiaca parka v. 36 / 38
Predám parku 3 v 1 (tehotenská, nosiaca, bežná) s kapucňou z Bonprixu, veľkosť 36 (v pohode aj pre 38), skôr na stredne vysokú a vyššiu postavu. Vďaka bočným zipsom sa dá upraviť podľa potrieb bruška, nosiaca vsadka pre pohodlné nosenie dieťatka, využiteľná aj ako obyčajná tenšia parka. V prípade nosenia dieťatka nie je potrebné sa veľmi naobliekať, keďže sa s bábätkom vzájomne zohrievate ;)
Tehotenská popr. nosiaca mikina
Predám krásnu tehotenskú mikinu Bonprix v super stave. Veľkosť 44/46. Súčasťou je aj vsadka ktorú keď zazipsujete v strede tak sa dá mikina využiť aj ako nosiaca. Po bokoch sú zipsy ktoré v prípade potreby ešte ju rozšíria v oblasti bruška
Zimná bunda 3v1 - tehotenská, nosiaca, dámska
Predam zimny kabat/ bundu na nosenie.Zimná bunda 3v1 - tehotenská, nosiaca, dámska. Ma krasnu cervenu farbu. Parkrat pouzity pri dcere. Ziadne znamky nosenia, poskodenia. Je k nemu nakrcnik pre mamicku a kapucna pre babatko. PC 120€. Velkost je S
Jesenná softshellova nosiaca bunda (xs)
Predám jesennú softshellovu nosiacu bundu značky Hannah, veľkosť XS, prešitú na nosenie vpredu aj vzadu. Sú k nej 2 vsadky (širšia a užšia), kapucnička pre dieťatko. Jedna vsadka je podšitá kvetinovou látkou.
Nosiaca bunda Alpine pro
Predám krásnu ružovú nosiacu a tehotensku bundu Alpine pro, softshell, veľkosť M.
Tehotenská/nosiaca bunda Jozanek - vel. L/XL
Predám málo používanú nosiacu softshellovú bundu zn. Jožánek. Bunda je vlastne 3 v 1: je možné ju využiť v tehotenstve, pri nosení dieťaťa, ale aj na bežné nosenie mimo času s dieťaťom na sebe, či v brušku. Farba: tmavomodrá. Osobný odber: Trenčianska Turná, prip. Trenčín. Možnosť zaslať poštou.