inzercia, predaj, predám, bazár

Nosicska mikina šedá Mona Lisa LWD

Kategória: Nosiče

Predám nosicsku mikinu šedu mi a Lisa značky LWD, nosenu malo pri jednom detati, výborný stav, veľkosť M.predne a zadné nosenie.nakrcnik a nosicska vsadka súčasťou. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat.
Nosicska mikina šedá Mona Lisa LWD
Podobné inzeráty
Nosicska mikina šedá Mona Lisa LWD
Predám nosicsku mikinu šedu mi a Lisa značky LWD, nosenu malo pri jednom detati, výborný stav, veľkosť M.predne a zadné nosenie.nakrcnik a nosicska vsadka súčasťou. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat. Cena 55 eur.
Nosicska vestobunda fuchsia LWD
Predám celoročnú vestobundu fuchsia značky LWD, veľkosť M. Nosena málinko pri jednom dieťati. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat. Cena 125eur. Softshellová bunda + odopínateľná huňatá vesta, ktorá sa dá nosiť aj samostatne. Dokopy sú vhodné aj do chladnejšieho zimnèho počasia. Bunda osamote na jeseň a vesta osamote napríklad na jar, či chladné letné rána. Súčasťou bundy je nákrčník pre mamičku a vsadka pre bábätko + vestová vsadka. Obe vsadky sa dajú pripnúť k sebe.
Nosicska vestobunda fuchsia LWD
Predám celoročnú vestobundu fuchsia značky LWD, veľkosť M. Nosena málinko pri jednom dieťati. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat. Softshellová bunda + odopínateľná huňatá vesta, ktorá sa dá nosiť aj samostatne. Dokopy sú vhodné aj do chladnejšieho zimnèho počasia. Bunda osamote na jeseň a vesta osamote napríklad na jar, či chladné letné rána. Súčasťou bundy je nákrčník pre mamičku a vsadka pre bábätko + vestová vsadka. Obe vsadky sa dajú pripnúť k sebe.
Nosicska bunda lwd 46/48
posuvam Prekrasnu ruzovo fialovu lwd softshellovu bundicku velkosti xl je to zvacsene xl,treba sa riadit rozmermi,podľa mňa úplne kľudne sedí 46/48 bundicka je prekrasna,tepla,nepremokava,neprefukava s prekrasnymi doplnkami so vzorom kvietkov je nosena,ale bez poskodeni,mozu byt nejake zmolky ak budete lupou hladat:) nosenie je v predu aj na chrbte,je fakt naaadherna???? rozmery bez vsadky dlzka: 88cm sirka cez prsia: 2x60cm sirka cez pas:2x57cm sirka cez boky 2x64cm,ale tam sa prisposobi,lebo je tam rozparok dlzka rukava od ramena 67cm(to je ta softshellova cast) plus este 4cm rukavu ta manzetova makka cast na konci Podľa mňa je to jedna z mála nosicskych búnd,v ktorej aj ženy plnokrasne vyzerajú naozaj krasne cena 115e je fakt prekrasna,ma krasnu jasnu farbu a je naozaj uzasna????
Hviezda/teplá deka na nosenie, Nosičská hviezda
Predám nosičskú hviezdu, používa sa pri nosení dieťatka ako vrchná teplá vrstva na ergonomický nosič alebo šatku na nosenie . Cena už aj s poštovným a balným. Nosičská hviezda je háčkovaná deka v tvare hviezdy,ktorá sa používa na zakrytie dieťaťa v šatke či nosiči v prípade chladného počasia. Pekný módny doplnok. Hviezda sama o sebe neslúži ako nosič. Vyrobená z teplej, hrubej Baby vlny, nosená minulú jeseň iba pár krát. Ak bude záujem,zadarmo pribalím teplé štucne na nožičky ako darček.
Hviezda/teplá deka na nosenie, Nosičská hviezda
Predám nosičskú hviezdu, používa sa pri nosení dieťatka ako vrchná teplá vrstva na ergonomický nosič alebo šatku na nosenie . Cena už aj s poštovným a balným. Nosičská hviezda je háčkovaná deka v tvare hviezdy,ktorá sa používa na zakrytie dieťaťa v šatke či nosiči v prípade chladného počasia. Pekný módny doplnok. Hviezda sama o sebe neslúži ako nosič. Vyrobená z teplej, hrubej Baby vlny, nosená minulú jeseň iba pár krát. Ak bude záujem,zadarmo pribalím teplé štucne na nožičky ako darček. Cena 25 eur.