inzercia, predaj, predám, bazár

Nothing Ear Stick (1)

Kategória: Headsety

Nové Nothing Ear Stick (1) bezdrôtové slúchadlá.
Nepoužité s originálnou case.

Osobný odber Bratislava/Topoľčany alebo na dobierku (príplatok za poštovné)
Nothing Ear Stick (1)
Podobné inzeráty
Nothing ear slúchadlá
Predám slúchadlá nothing ear. Slúchadlá sú neviužite používané veľmi málo nabíjané 2krat. Slúchadlá s komplet balením mala prasklina na obale. Slúchadlá sú vo veľmi dobrom stave takmer ako nové.
Bezdrôtové slúchadla AirPods Pro
Predám nové, ešte zabalené vo fólii bezdrôtové slúchadlá podobné ako sú Apple Airpods Pro. Rozmery a váha presne ako originál. Slúchadlá majú nápis na zadnej strane presne ako orig. Na zariadeniach so systémom iOS je vyskakovacie okno pop-up, 3 ukazovatele stavu batérie, možnosť nastavenia slúchadiel. Top výhoda týchto slúchatiek je zvuk, ktorý je zabezpečený najnovším čipom, ktorý sa absolútne vyrovná napríklad airpods pro. Krásny čistý zvuk s výbornými basmi. Zabudnite na slabo hrajúce slúchadlá!! - Vzhľad je úplne rovnaký ako originál, bez jediného rozdielu. - Pri pripojení reaguje ako original Airpods pro , vyskočí pop UP WINDOW, to znamená, že sa pripojili slúchatká. - pri prvom pripojení aj návod ako používať( úplne to isté ako original airpods pro) - Pri pripojení napíše Airpods + názov Vášho zariadenia teda napríklad Milan Airpods (dá sa zmeniť v nastaveniach telefónu na hocijaký názov aký chcete- tak ako original airpods pro - Identická veľkosť s original airpods PRO - 5 hodin výdrž slúchatok+ v krabičke ďalšie hodiny navyše(tak ako original aipods pro) - hlasom ovladateľný assistent (SIRI) - Dá sa používať každé slúchatko zvlásť, netreba mať pripojené obidva - IN EAR SENZOR- to znamená, že automaticky detekuje, či sú slúchatká v uchu, ak ich dáte z uši von, prestanú hrať, keď ich vrátite do uší, začnú hrať znova. - GPS pozícia v aplikácií, môžte sledovať GPS POLOHU Vaších airpodov ( takisto ako môžte sledovať ostatné svoje zariadenia IPAD, Macbook) - Gestá také isté ako na original Airpods pro: a) stlačiť raz= play/pause - stlačiť dva krát= ďalšia pesnička - stlačiť tri krát= predošlá pesnička - stlačiť a držať= siri POSIELAM NEROZBALENÉ BALENIE VO FÓLIÍ !! Poštovné na dobierku +5€ viem poslať aj cez Zásielkovňu alebo poštou Obsah balenia: - AirPods Pro - Bezdrôtové nabíjacie puzdro - Silikónové koncovky do uší - USB-C kábel s konektorom Lightning
Headset biely Wireless 4.1 EDR Bluetooth CVC6 Noise Filter
Universal Headset With Strong Bluetooth 4.1+EDR High Intensity Signal Comfortable Wear Long Standby HD Native CVC 6 Noise Cancelling Filter Bluetooth 4.1 Guarantee 30m Effective Connection Bluetooth version: 4.1+ EDR Style: In-Ear Color: White Connectors: USB Standby time: 100H Talk time: Up to 5H Full Charging time: 1-2 hours Frequency Table: 2402.0-2480.0MHz All Yesido Products Are Made Of High Quality Materials vsetky produkty v mojich inzeratoch pochadzaju z uz neexistujuceho vlastneho eBay shopu a maju originalne obaly. Cena: 5€ / kus Poštovné: 1€ prevodom na účet osobný odber - KE-PO okolie Pozrite aj ďalšie inzeráty!
TIN Audio T2
Dobrý deň, predávam slúchadlá TIN Audio T2 spolu s prepravným obalom. Myslím si, že recenzie na tieto fantastické slúchadlá sú veľavravné. Slúchadlá boli použité maximálne 5x. Dôvod predaja: nesedia mi in-ear slúchadlá. Dohoda možná. Odpovedám primárne na email a nezabudnite pozrieť moje ďalšie inzeráty.