inzercia, predaj, predám, bazár

Nová 4i chata na slnečnom pozemku Krpáčovo Nízke Tatry

Kategória: Chalupy, Chaty

Chata sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialeného od rekreačnej oblasti Tále () a Chopok-Juh ().

Je situovaná v lesnom prostredí, na peknom slnečnom pozemku o výmere 712 m2 s bezproblémovým celoročným príjazdom aj na osobnom aute.

Murovaná zateplená stavba o rozmere 7x9m o zastavanej ploche 63 m2 + 32 m2 terasa bola kolaudovaná v roku 2020. Je napojená na vodovod, elektrinu a odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami.

Na prízemí sa nachádza zádverie, priestranná obývacia izba, kuchyňa, terasa, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sú tri izby. Na rovinatom pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a parkovanie pre autá.

Chata je vhodná na trvalé bývanie pre milovníkov pokoja, na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chaty je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (). Ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chaty je jazero a všade okolo prekrásna príroda.

Podrobné informácie nájdete na a na našich sociálnych sieťach.

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 95m²
Obytná plocha: 120m²
Celková rozloha: 152m²
Rozloha pozemku: 712m²
Úžitková plocha: 120m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Internet: wifi
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Pivnica: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Strecha: pôvodná
Krb: áno
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Nová 4i chata na slnečnom pozemku Krpáčovo Nízke Tatry
Podobné inzeráty
BOSEN | Moderná 5 izbová chata v lokalite Krpáčova, Dolná Le
Typ: Chata Ulica: Dolná Lehota Obec: Dolná Lehota Bosen Group ponúka na predaj nadštandardnú 5 izbovú chatu v úplne novom projekte blízko Nízkych Tatier, Krpáčovo obec Dolná Lehota. Chata: 1 NP: (95,3 m2) chodba, obývacia izba s kuchyňou, technická miestnosť, spálňa, izba, kúpeľňa, terasa            2 NP: (54,5 m2) chodba, spálňa, izba, kúpeľňa, šatník ZARIADENIE: chata sa predáva vo vyhotovení štandard, obvodové murivo tehla, drevený krov, plechová strecha, hliníkové okná, elektrické kúrenie + príprava na fotovoltaiku, solárny ohrev TÚV, drevené parkety, interiérové dvere, obklady, dlažby, spevnené plochy Kuchynská linka v cene ako bonus do kolaudácie. POZEMOK: 690 m2 PARKING: dve parkovacie státia pred domom Predpokladaná kolaudácia - 12/23 CENA: 330.000 eur INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Po kúpe je možnosť prenájmu apartmánu so zabezpečenou správou. LOKALITA: Chotár obce Dolná lehota je v ochrannom pásme Národného parku Nízke Tatry a nachádza sa v ňom časť známeho strediska Krpáčovo. Dostupnosť známych lyžiarskych stredísk okrem Ski areál Krpáčovo - Ski centrum Mýto pod Ďumbierom 11 km, Ski Tále 13 km, Chopok 16 km, Ski centrum Čertovica 25 km. Ďalšie rekreačné atrakcie v okolí oblasti Krpáčovo - prameň Sama Chalupku, vodná nádrž Krpáčovo, rekreačné stredisko Tále (prírodné kúpalisko, tenis, golfové ihrisko, minigolf, lanová dráha, Wellness), Ľupčiansky hrad, Čierny Balog a mnoho ďalšieho. Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 170 m2 Úžitková plocha: 170 m2 Plocha pozemku: 690 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: A Parkovanie: vlastné vyhradené Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 20 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické
REZERVOVANÉ Chata v horskom prostredí - Krpáčovo - Nízke Tat
Chata je situovaná v krásnom horskom prostredí Nízkych Tatier, v atraktívnej rekreačnej oblasti Krpáčovo, vo vzdialenosti len 2km od jazera a 3km od obľúbeného lyžiarskeho strediska Krpáčovo. Výborná poloha chaty v tichom prostredí lesa zaručí pokoj, relax, ale aj aktívny oddych. Chata je prístupná aj v zimnom období s použitím vhodného auta - prístup je po asfaltovej ceste a zvyšných 200m je po vyjazdenej lesnej ceste. Stavba je v pôvodnom, ale zachovalom stave, je tu zavedená elektrina (aj 380V), voda s rozvodmi do chaty - studňa, odpad - žumpa, kúrenie zabezpečuje piecka na pevné palivo a doplňujúce lokálne priamovýhrevné el zariadenia (konvektory). Pri chate je dostatok priestoru pre zaparkovanie áut + garáž na jedno auto. Dispozične pozostáva: 1.NP: garáž, sklad, vstupná otvorená časť so schodiskom na 2.NP 2.NP: spoločenská miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, terasa Podkrovie: dve izby, odkladací priestor, terasa Chata je ideálna na rekreáciu, okolie ponúka príjemné prechádzky aj náročnejšiu turistiku po označených chodníkoch, ktoré Vás od chaty zavedú až na hrebeň Nízkych Tatier. Pobyt sa dá spríjemniť zbieraním húb, malín, čučoriedok a brusníc, kúpaním či športovaním, hraním golfu, rybolovom, splavovaním Hronu, jazdením na koni alebo návštevou jaskýň (Jaskyňa mŕtvych netopierov, Bystrianska jaskyňa), návštevou Čiernohronskej úzkorozchodnej železničky, v zimnom období si tu prídu na svoje všetci milovníci skvelej lyžovačky, ktorým sú k dispozícii svahy, vleky a služby v lyžiarskych strediskách Krpáčovo, Ski Tále, Chopok Juh/Sever alebo Ski Centrum Mýto. Viac informáciíí Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Majiteľ si vyhradzuje právo prijať najvyššiu ponuku. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Nové chaty v lese Krpáčovo Nízke Tatry
Chaty sa nachádzajú na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialenej od rekreačnej oblasti Tále () a Chopok-Juh (). Sú situované v lesnom prostredí, na terasovitom slnečnom pozemku s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. 3i chaty sú totožné, rozdiel je vo výmere pozemkov. Dvojpodlažné stavby na zastavanej ploche 40 m2 + terasa 20 m2 sú pred dokončením. Predávať sa budú dokončené a zariadené. Každá chata má na prvom podlaží obývaciu izbu s kuchynským kútom a krbovými kachľami, veľkú terasu, kúpeľňu a samostatnú toaletu. V podkroví je chodba so skriňami a dve samostatné izby s veľkým presklením. Chaty sú napojené na vodovod s vlastnou studňou aj elektrinu. Odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami. Na terasovitom pozemku je posedenie s ohniskom. Parkovanie pre autá je riešené na vlastnom pozemku. Ku chatám vedie v zime udržiavaná príjazdová cesta vo vlastníctve obce. Chaty sú vhodné na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chát je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (), ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chát je jazero a všade okolo prekrásna príroda. Chata č.1 s vlastným pozemkom o výmere 450 m2 – 250.000,-€ Chata č.2 s vlastným pozemkom o výmere 650 m2 – 270.000,-€ Podrobné informácie nájdete na a na našich sociálnych sieťach. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 60m² Obytná plocha: 75m² Celková rozloha: 450m² Rozloha pozemku: 450m² Úžitková plocha: 75m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Krb: áno Klimatizácia: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rekreačná chata na Krpačove
RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 8 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty cca 5 min. je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Rekreačná chata bola postavená a užívaná od roku cca 1970. Chata je samostatne stojaca na peknom väčšinou rovinatom pozemku o rozlohe 400 m2.Pozemok hraničí s horským potokom. Zastavaná plocha rekreačnej chaty je cca 34 m2, úžitková plocha cca 60 m2 Stavba je postavená z dreveného skeletu so sedlovou plechovou strechou. Okná a dvere drevené. Podlahy – drevené palubovky, pokryté kobercami Vykurovanie je zabezpečené krbom v dennej miestnosti. Rekreačná chata je napojená na inžinierske siete – elektrika Dispozícia: 1NP- obývacia miestnosť s otvoreným krbom, kuchynka, schodisko na 2 NP 2NP – 1 x izba , balkón Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
Rekreačná chata na Krpačove
RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 10 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Chata je umiestnená medzi lesným porastom, schovaná pred možnými okoloidúcimi turistami. Chata je postavaná a užívaná od roku 1999. Popisovaná chata je samostatne stojaca s prístavbou a prístreškom na sedenie. Postavená je z kvadry o hrúbke 38 cm a zateplená 8 cm zoláciou. Strecha je taktiež zateplená a pokrytá asfaltovým šindľom. DISPOZÍCIA: 1NP-zádverie, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, samostatné WC, kúpelňa so sprchovacím kútom 2NP - miestnosť na spanie- min. 5 lôžok Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom do oceľovým radiátorov a krbom v dennej miestnosti. Väčšina zariadenia chaty je súčasťou ponuky. Inžinierske siete:elektrika, voda vastná, žumpa Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/.