inzercia, predaj, predám, bazár

Nová 5i chata s galériou pri Krpáčove Nízke Tatry

Kategória: Chalupy, Chaty

Novopostavená chata sa nachádza na samote, v mikroregióne Chopok – Juh, v údolí Vajskovského potoka, pri pokojnej obci Dolná Lehota, v nadmorskej výške 570m n.m.

Je situovaná uprostred čarovnej prírody, na slnečnom pozemku s výhľadom na Chopok. Dvojpodlažná stavba s galériou je postavená z pálenej tehly na rovinatom pozemku o výmere 690m2. Stavba bude nízkoenergetická s predpokladanými mesačnými nákladmi približne 50€.

5i chata má úžitkovú plochu 150m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou, terasa, dve izby, kúpeľňa, toaleta a technická miestnosť. V podkroví sa nachádzajú dve izby, chodba, kúpeľňa s toaletou a šatník. Vykurovanie domu bude riešené tepelným čerpadlom. Dom bude napájaný fotovoltikou aj zo siete a bude mať vlastný zdroj vody z vŕtanej studne. Stavba sa predáva dokončená, bez nábytku a svietidiel. Predpokladaný termín kolaudácie je december 2023.

Chata je vhodná na celoročné bývanie aj na prenájom.

V okolí je viacero lyžiarskych stredísk, v 7 km vzdialenom Krpáčove, tiež v 13 km vzdialených Táľoch (), či pre náročných lyžiarov na 16 km vzdialenom Chopku - Juh (). V lete sú tu široké možnosti turistiky, či cykloturistiky po prekrásnej okolitej prírode, rybárčenia v neďalekom rybníku alebo pre milovníkov golfu, 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom.

Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Uvedená cena je s DPH

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na a na našich sociálnych sieťach.

Počet poschodí: 1
Počet izieb: 5
Dodatok k cene: s DPH
Obytná plocha: 150m²
Celková rozloha: 150m²
Rozloha pozemku: 690m²
Úžitková plocha: 150m²
Vlastníctvo: firemné
Odvoz odpadu: áno
Voda: studňa a vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: áno
Pivnica: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: Porotherm
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Klimatizácia: áno
Terén: mierny svah
Nová 5i chata s galériou pri Krpáčove Nízke Tatry
Podobné inzeráty
PREDPREDAJ Nová 5i chata s galériou Nízke Tatry
Novopostavená chata sa nachádza na samote, v mikroregióne Chopok – Juh, v údolí Vajskovského potoka, pri pokojnej obci Dolná Lehota, v nadmorskej výške 570m n.m. Je situovaná uprostred čarovnej prírody, na slnečnom pozemku s výhľadom na Chopok. Dvojpodlažná stavba s galériou je postavená z pálenej tehly na rovinatom pozemku o výmere 690m2. Stavba bude nízkoenergetická s predpokladanými mesačnými nákladmi približne 50€. 5i chata má úžitkovú plochu 150m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou, terasa, dve izby, kúpeľňa, toaleta a technická miestnosť. V podkroví sa nachádzajú dve izby, chodba, kúpeľňa s toaletou a šatník. Vykurovanie domu bude riešené tepelným čerpadlom. Dom bude napájaný fotovoltikou a bude mať vlastný zdroj vody z vŕtanej studne. Stavba sa predáva dokončená, bez nábytku a svietidiel. Chata je vhodná na celoročné bývanie aj na prenájom. V okolí je viacero lyžiarskych stredísk, v 7 km vzdialenom Krpáčove, tiež v 13 km vzdialených Táľoch (), či pre náročných lyžiarov na 16 km vzdialenom Chopku - Juh (). V lete sú tu široké možnosti turistiky, či cykloturistiky po prekrásnej okolitej prírode, rybárčenia v neďalekom rybníku alebo pre milovníkov golfu, 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Uvádzacia cena je 1.750,- € za m2 úžitkovej plochy + DPH Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na a na našich sociálnych sieťach. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Dodatok k cene: + DPH Obytná plocha: 150m² Úžitková plocha: 150m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Pivnica: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Porotherm Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Krb: áno Klimatizácia: áno Terén: mierny svah
Rekreačná chata na Krpačove
RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 10 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Chata je umiestnená medzi lesným porastom, schovaná pred možnými okoloidúcimi turistami. Chata je postavaná a užívaná od roku 1999. Popisovaná chata je samostatne stojaca s prístavbou a prístreškom na sedenie. Postavená je z kvadry o hrúbke 38 cm a zateplená 8 cm zoláciou. Strecha je taktiež zateplená a pokrytá asfaltovým šindľom. DISPOZÍCIA: 1NP-zádverie, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, samostatné WC, kúpelňa so sprchovacím kútom 2NP - miestnosť na spanie- min. 5 lôžok Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom do oceľovým radiátorov a krbom v dennej miestnosti. Väčšina zariadenia chaty je súčasťou ponuky. Inžinierske siete:elektrika, voda vastná, žumpa Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
Rekreačná chata na Krpačove
RE/MAX JOY ponúka na predaj chatu, ktorá sa nachádza v rekreačnej oblasti Krpačovo v nízkotatranskej oblasti cestovného ruchu s medzinárodným významom a to hlavne spojením dvoch lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry / Chopok juh. Chata je vhodná na rodinnú rekreáciu. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Krpačovo, vzdialené od chaty cca 8 min chôdze. V Krpačove je aj lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním a neďaleko od chaty cca 5 min. je hotel Polianka s reštauráciou aj wellness centom. Ďalšie lyžiarske strediská v blízkosti sú Tále Ski, Mýto Ski & Bike park Rekreačná chata bola postavená a užívaná od roku cca 1970. Chata je samostatne stojaca na peknom väčšinou rovinatom pozemku o rozlohe 400 m2.Pozemok hraničí s horským potokom. Zastavaná plocha rekreačnej chaty je cca 34 m2, úžitková plocha cca 60 m2 Stavba je postavená z dreveného skeletu so sedlovou plechovou strechou. Okná a dvere drevené. Podlahy – drevené palubovky, pokryté kobercami Vykurovanie je zabezpečené krbom v dennej miestnosti. Rekreačná chata je napojená na inžinierske siete – elektrika Dispozícia: 1NP- obývacia miestnosť s otvoreným krbom, kuchynka, schodisko na 2 NP 2NP – 1 x izba , balkón Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Rada Vám poskytnem bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.
Predaj chát (Štôla)
033-13-BRTEa NOVÉ ZNÍŽENÉ CENY Ponúkame Vám na predaj 3 krásne, kompletne zariadené, drevené chaty v tichej chatovej časti obce Štôla. Chata č.1: Celková plocha pozemku - 165 m² Zastavaná plocha - 45 m² 3D obhliadka - my./show/?m=mgC9foRVUQ5 Cena - 183 000€ Chata č.2: Celková plocha pozemku - 324 m² Zastavaná plocha - 46 m² 3D obhliadka - my./show/?m=6oQXSrka1TL Cena - 184 000€ Chata č.3: Celková plocha pozemku - 302 m² Zastavaná plocha - 26 m² 3D obhliadka - my./show/?m=j6yokYmfe2Z Cena - 183 000€ NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok na danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: Prvotriedne služby v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností Právne služby našich právnikov – prevodcov, odborníkov na problematiku realitného práva Služby hypotekárnych poradcov zdarma – rýchle a výhodné zjednanie hypotéky alebo stavebného sporenia na mieru Vypracovanie a zaistenie potrebných zmluvných podkladov a dokumentácie Pomoc pri jednaní s úradmi (Kataster nehnuteľností, stavebný úrad atď.) Zhotovenie fotografií nehnuteľností, 3D obhliadku, video obhliadku, natáčanie nehnuteľnosti dronom, TOPovanie, ... Obec Štôla patrí do Tatransko-podtatranského regiónu, ktorý patrí k turisticky najvýznamnejším oblastiam Slovenska. Nachádza sa tu chránené územie Tatranský národný park, Národný park Pieniny, Národný park Nízke Tatry a Národný park Slovenský raj. Tisíce návštevníkov túto lokalitu využíva pre rekreáciu, turistiku, oddych a liečbu. Tipy na výlet: Chodník v korunách stromov v Bachledovej doline, Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Západné Tatry, Belianske Tatry, Slovenský raj, Pieniny, Jaskyne v okolí, Lyžiarske strediská, Divadlá, galérie, múzeá, pamiatky, AquaCity Poprad, Termálne kúpalisko Vrbov, Kúpele Vyšné Ružbachy, Aquapark Tatralandia, Thermal park Bešeňová, Liptovská Mara, Folklórny festival Východná, Botanická záhrada v Tatranskej Lomnici, Boom House, Dom hore nohami
Predaj, chata Veľký Slavkov
Ponúkame Vám na predaj samostatne stojacu chatu, nachádzajúcu sa v obci Veľký Slavkov, v Resorte Tatry Holiday, v OV. Obec Veľký Slavkov sa nachádza na trase Poprad- Starý Smokovec-Tatranská Lomnica. Resort Tatry Holiday je orientovaný s výhľadom na Vysoké Tatry. Chata ponúka jednoduché ubytovanie pre jednotlivcov, ako aj rodiny. Ku chate prislúcha vonkajšia terasa. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY pozostáva z prízemia a podkrovia: - Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom navzájom prepojená s obývacou izbou, sprchovací kút a WC. - Na poschodí v podkroví sa nachádzajú dve spálne. - Celková kapacita ubytovania je 5 až 7 osôb (v obývacej izbe rozkladacia pohovka pre 2 osoby). OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI: Chata sa predáva komplet zariadená, ku chate prislúcha pozemok o celkovej výmere 200m2, vonkajšia terasa, zastavaná plocha 37m2 . Vykurovanie chaty je centrálne elektrickými konvektormi, ohrev vody elektrickým bojlerom. PREČO PRÁVE Tatry Holiday Resort: Areál ponúka dostatočné priestranstvo pre športové aktivity ako, napr. stolný tenis, tenis, plážový volejbal, mini-golf, ruské kolky, petang, futbal. K dispozícii je bazén, sauna, vírivá kaďa, odpočinková zóna, posedenie v krytých altánkoch, pri vonkajších krboch alebo ohniskách, pre detí preliezačky, šmýkačky a pod. Tatry Holiday Resort ponúka možnosť stravovania v reštaurácii Salaš, je ľahko dostupný autom, v areáli sa nachádza parkovisko. Okrem ponuky v Tatry Holiday Resort, nezabudnuteľným zážitkom pre turistov sú najmä čarovné turistiky k zurčivým vodopádom, impozantným štítom, neopakovateľným scenériám Tatranského Národného Parku, pokojným čistinkám a rozprávkovým dolinám, splete cyklo trás i náučných chodníkov. Každá výprava za krásami Vysokých Tatier je vzdialená len pár minút jazdy od Veľkého Slavkova. OBEC VEĽKÝ SLAVKOV ponúka komplet občiansku vybavenosť. Autobusová zastávka je vzdialená približne 150 m. Zastávka Tatranských elektrických železníc je len pár minút chôdze od areálu a poskytuje pohodlný spôsob prepravy priamo na Štrbské pleso či do Starého Smokovca. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PP-58754 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme a
Predaj, chata Veľký Slavkov
Ponúkame na predaj samostatne stojacu chatu, nachádzajúcu sa v obci Veľký Slavkov, v Resorte Tatry Holiday, v OV. Obec Veľký Slavkov sa nachádza na trase Poprad- Starý Smokovec-Tatranská Lomnica. Resort Tatry Holiday je orientovaný s výhľadom na Vysoké Tatry. Chata ponúka jednoduché ubytovanie pre jednotlivcov, ako aj rodiny. Ku chate prislúcha vonkajšia terasa. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY pozostáva z prízemia a podkrovia: - Na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom navzájom prepojená s obývacou izbou, sprchovací kút a WC. - Na poschodí v podkroví sa nachádzajú dve spálne. - Celková kapacita ubytovania je 5 až 7 osôb (v obývacej izbe rozkladacia pohovka pre 2 osoby). OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI: Chata sa predáva komplet zariadená, ku chate prislúcha pozemok o celkovej výmere 213m2, vonkajšia terasa, zastavaná plocha 37m2 . Vykurovanie chaty je centrálne elektrickými konvektormi, ohrev vody elektrickým bojlerom. PREČO PRÁVE Tatry Holiday Resort: Areál ponúka priestranstvo pre športové aktivity ako, napr. stolný tenis, tenis, plážový volejbal, mini-golf, ruské kolky, petang, futbal. K dispozícii je bazén, sauna, vírivá kaďa, odpočinková zóna, posedenie v krytých altánkoch, pri vonkajších krboch alebo ohniskách, pre detí preliezačky, šmýkačky a pod. Tatry Holiday Resort ponúka možnosť stravovania v reštaurácii Salaš, je ľahko dostupný autom, v areáli sa nachádza parkovisko. Okrem ponuky v Tatry Holiday Resort, nezabudnuteľným zážitkom pre turistov sú najmä čarovné turistiky k zurčivým vodopádom, impozantným štítom, neopakovateľným scenériám Tatranského Národného Parku, pokojným čistinkám a rozprávkovým dolinám, splete cyklo trás i náučných chodníkov. Každá výprava za krásami Vysokých Tatier je vzdialená len pár minút jazdy od Veľkého Slavkova. OBEC VEĽKÝ SLAVKOV ponúka komplet občiansku vybavenosť. Autobusová zastávka je vzdialená približne 150 m. Zastávka Tatranských elektrických železníc je len pár minút chôdze od areálu a poskytuje pohodlný spôsob prepravy priamo na Štrbské pleso či do Starého Smokovca. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PP-58710 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhli