inzercia, predaj, predám, bazár

NOVA Autosedačka Avionaut Glider

Kategória: Autosedačky

Neobyčejná kolekcia Avionaut Isofix Glider 2 ROYAL bola navrhnutá pre najnáročnejších užívateľov. Okrem maximálneho komfortu, ergonomického tvaru a dôrazu na bezpečie dieťaťa autosedačka vyniká luxusnými poťahovými materiálmi najvyššej kvality. Ekologická koža je veľmi odolná a jednoducho udržiavaná. Kombinácia kože a poťahu Alcantara dotvárajú jedinečný charakter autosedačky. Praktická funkcia „easy clean“ uľahčuje údržbu čalúnenia. Autosedačka Avionaut Isofix Glider 2 je určená pre deti od 9 do 25 kg (cca od 9 mesiacov do 7 rokov). Autosedačka ergonomického tvaru rastie s Vaším dieťaťom a zaručuje mu po celú dobu používania maximálny komfort a bezpečnosť. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, zaručujúca úplnú kontrolu nad ich výrobou a použitými materiálmi. Absolútna bezpečnosť detí! Tento cieľ je pre výrobcu autosedačiek Avionaut nejdôležitější. Autosedačky sú vyrábané v súlade s princípom „tvrdá škrupina, mäkké vnútro“. Každá autosedačka sa skládá z vrstvy veľmi pevného materiálu, zaručujucého nejlepšiu ochranu pred nárazmi. Vnútro autosedačiek obsahuje penový polypropylén EPP, ktorý je schopný znižovať otrasy, ktorým je dieťa vystavované počas cestovania autom. Nastavenie uhlu sklonu autosedačky umožňuje Vašemu dieťaťu cestovať v polohe, ktorá je najvhodnejšia pre jeho vek. EPP penová polypropylenová opierka pohodlne podopiera hlavu vašeho dieťaťa. Hlboké bočné opierky zaručujú dodatočnú ochranu v prípade bočného nárazu. Vďaka schránke na návod k použitiu v zadnej časti autosedačky máte vždy návod po ruke. Autosedačka sa do automobilu inštaluje v smere jazdy s pomocou Isofix úchytov a opornej nohy, ktoré sú zárukou dokonalého upevnenia sedačky v aute. Ak autosedačku potrebujete umiestniť do vozidla bez Isofix úchytov, je možné ju upevniť aj s pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu automobilu. Dieťa od 9 do 18 kg je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom. Pre deti od 15 do 25 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané s pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu automobilu. Pro deti od 15 do 25 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané s pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu automobilu. Poťah môžete prať v práčke. Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04. Rozmery ŠxVxH: 44×66×62 cm Hmotnosť: 12,5 kg
NOVA Autosedačka Avionaut Glider
Podobné inzeráty
Autosedačka Avionaut Glider Isofix 9-18kg
Na predaj použitá autosedačka Avionaut Glider s Isofixom. -Ergonomická detská autosedačka pre deti od 9 do 18 kg. -Autosedačka Avionaut Glider Isofix Fit rastie spolu s Vaším dieťaťom. Po celú dobu používania mu zaručuje maximálnu bezpečnosť a vysoký komfort pri cestovaní. Vnútrajšok autosedačiek obsahuje penový polypropylén EPP, ktorý je schopný znižovať otrasy, ktorým je dieťa vystavené behom cestovania. Autosedačka sa do automobilu inštaluje po smere jazdy s pomocou Isofix úchytov a opornej nohy, ktoré sú zárukou dokonalého upevnenia sedačky v aute. Dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom. Sedačka má vysoké bočné opierky, ktoré chránia dieťa pri bočnom náraze a zároveň mu zaistí pohodlný spánok pri dlhej ceste. Penová polypropylénová opierka pohodlne podopiera krk vášho dieťaťa. Možnosť prania poťahu v práčke do 30°. Schránka na návod v zadnej časti sedačky. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, zaručujúca úplnú kontrolu nad ich výrobou a použitými materiálmi. Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04. Vhodné pre deti od 9 do 18 kg (cca od 9 mesiacov - 4 rokov) Rozmery: 44x66x62 cm Hmotnosť: 12,5 kg Krajina pôvodu: EU Preferujem Osobný odber s odskúšaním. Sedačka ako nová - jemné známky opotrebenia. Plnefunkčná. Poťahy nezošúchané. Čaká na nového cestovateľa - nám poslúžila skvelo.
Autosedačka Avionaut Glider 9-25 kg, TOP stav, p.c.149 €, v
Len OSOBNÝ ODBER KOŠICE. Predám autosedačku Avionaut Glider 9-25kg, ako nová. Avionaut GLIDER 9-25kg predstavuje modernú autosedačku v kategórii od 9 do 25 kg. Špeciálna štruktúra povrchu sedačky a opierky prináša optimálnu cirkuláciu vzduchu. Sedák ergonomického tvaru je potiahnutý super mäkkou tkaninou pre zaistenie pohodlia vášho dieťaťa.Praktická funkcia Easy clean uľahčuje údržbu celého čalúnenia. Vlastnosti: - Pro deti od 9 do 25 kg – cca od 9 mesiacov do 7 rokov - Ergonomický tvar – rastie s Vašim dieťaťom a zaručuje mu po celý čas používania maximálny komfort a bezpečnosť. - Kompletná výroba v Európe – úplná kontrola nad výrobou a materiálmi - Pevný materiál – ochrana pred nárazmi - Vnútro autosedačiek – penový polypropylén EPP, ktorý znižuje otrasy - Výškovo nastaviteľné pásy - Nastavenie uhla sklonu - Výškovo nastaviteľná hlavová opierka - Hlboké bočné opierky – dodatočná ochranu v prípade bočného nárazu. - - ISOFIX a navyše pre super bezpečnosť - 5 bodový bezpečnostný pás - Pre deti od 15 do 25 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu - Poťah možno prať aj v práčke - Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04 V CENE JE NOVÝ POŤAH RUŽOVÝ. Osobný odber Košice.
predám autosedačku Avionaut Glider
Avionaut GLIDER - autosedačka pre deti 9–18 kg a 15-25 kg. Predám autosedačku Avionaut GLIDER pre deti od 9 do 25 kg. Nastaviteľný sklon, nastaviteľná opierka hlavy zaručujú komfort a bezpečnosť. Uchytenie bezpečnostnými pásami, nemá ISOFIX. Vypraná, čistá, mierne vyblednutá od slnka.
Autosedačka Avionaut Glider Isofix fit 9-18 kg
Pnúkam 1rok použitú autosedačku Avionaut . Bez poškodení, Poťah je možné prať na 30 stupňov, Je možné jú sklopiť aj na spánok a nastavovať vysku opierky hlavy. Osobný odber. Takýto text uvádza predajca danej autosedačky: Ergonomická detská autosedačka pre deti od 9 do 18 kg. Autosedačka Avionaut Glider Isofix Fit rastie spolu s Vaším dieťaťom. Po celú dobu používania mu zaručuje maximálnu bezpečnosť a vysoký komfort pri cestovaní. Vnútrajšok autosedačiek obsahuje penový polypropylén EPP, ktorý je schopný znižovať otrasy, ktorým je dieťa vystavené behom cestovania. Autosedačka sa do automobilu inštaluje po smere jazdy s pomocou Isofix úchytov a opornej nohy, ktoré sú zárukou dokonalého upevnenia sedačky v aute. Dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom.
Isofixová základňa Avionaut IQ
Predám používanú isofoxovú základňu Avionaut IQ, kupovanú 6/2019. Pri rýchlo jednaní dohoda možná. Isofix základňa pre autosedačky Avionaut Pixel, Avionaut Pixel Pro, Avionaut AeroFix a Avionaut AeroFix RWF umožňuje mimoriadne jednoduchú inštaláciu autosedačky do auta. Vďaka systému Click’n’Drive autosedačku rýchlo a ľahko nasadíte na základňu, zvukový signál vám potvrdí správne nasadenie.
autosedačka avionaut kite + isofix avionaut dock
Autosedačka Avionaut Kite + je určená pre deti od narodenia do 13 kg (sk. 0+) S pomocou bežne dostupných adaptérov je možné ju pripevniť na podvozok väčšiny kočíkov. Univerzálne otvory na adaptéry sú kompatibilné so značkou Maxi-Cosi.Autosedačka:Rozmery ŠxVxH: 44 × 60 × 72 cmHmotnosť: 3,5kg plus k tomu Autozáklad AVIONAUT DOCK ISOFIX základňa pasuje na autosedačky: KITE, CARLO, KARWALA základňu je možné namontovať dvoma spôsobmi: pomocou isofixu alebo pásikov vďaka základni zaberie inštalácia detskej sedačky do auta pár sekúnd zvyšuje bezpečnosť dieťaťa v sedačke schválenie v súlade s certifikátom ECE R44 / 04 hmotnosť cca 5-6 kg autosedačka je po jednom dietati- ako nová , málo používaná uprednostňujem osobný odber Dechtice alebo Galanta