inzercia, predaj, predám, bazár

nova búda pre mačku alebo malého psa

Kategória: Mačky

predam novu búdu pre mačku alebo malého psa nebola pouzita zateplena

rozmer vnutro 50-35 v30
vonkajsi rozmer 65-52
nova búda pre mačku alebo malého psa
Podobné inzeráty
Klietka / ohradka pre mačku
e Klietka / ohradka pre mačku - [10.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Klietka / ohradka pre mačku - 1 Klietka / ohradka pre mačku - 2 Klietka / ohradka pre mačku - 3 Klietka / ohradka pre mačku - 4 Predám klietku pre mačku (alebo pre iné domáce zviera). V balení sa nachádza 10ks panelov. Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakúpiť viac ako jedno balenie. Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informácií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 42€ 2 balenia = 78€
búda pre mačku / malého psa
Predám novú búdu pre mačku/psa. Vyrobená z vodovzdornej preglejky, bez povrchovej úpravy. Odnímateľná strecha, v spáde a s okapovou drážkou na prednej hrane. Vonkajší rozmer: 40x30, na výšku 32cm.
Búda pre mačku alebo psíka
Predám búdu vhodnú aj pre 2 mačky alebo menšieho psíka. Vonkajší rozmer 80 x 45 x 50 cm. Vnútro je rozdelené na 2 časti. Vnútorný rozmer závetria 21 x 34 x 39 cm. Vnútorný rozmer priestoru na spanie 48 x 34 X 39 cm. Prepážka sa dá vytiahnuť. Búda je zateplená 4 cm polystyrénom (steny, podlaha, strecha). Strecha je pozinkovaná, otvárateľná. Búda bola vyrobená v septembri 2022 a nie je používaná.
Predám prepravku a wc pre mačku
Predám: - prepravku na mačku alebo malého psíka - 13 eur - wc pre mačku - 13 eur. Používané. Iba osobný odber. Aktuálne do zmazania inzerátu.
Fontána pre mačku a malého psíka
Predám 2 týždne používanú fontánu pre mačku alebo malého psíka s objemom 2 litre. Vďaka uhlíkovému filtru poskytuje fontána domácemu maznáčikovi prečistenú a okysličenú vodu. Obsah balenia: 1x vrchný diel 1x spodný diel 1x penový uhlíkový filter 1x držiak na filter 1x držiak elektrického kábla 1x čerpadlo 1x adaptér PC - 37€ Predám za 20€. V prípade rýchleho jednania dohoda možná. Osobný odber v BA. Môžem poslať aj poštou (+ € za poštovné)
DARUJEM MACICKU.(AK MÁTE PSA ?)ABY SA ZNÁŠALI.
DARUJEM PEKNÚ MILÚ MAČIČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA SPOLU ZNÁŠALI. HLADÁM PRE MACICKU DOMOV, KTO BY SA O ŇU STARAL. MÁ RADA ČASTO VÝBEH V PRÍRODE OKOLO DOMU, RADA MÁ BYŤ VONKU OKOLO DOMU, JE RADA AJ VO VNÚTRI DOMU. VEĽMI LÚBI MLIEČKO. JE HRAVÁ, K NOVÝM ĽUĎOM TROCHA PLACHÁ, ALE KTO JU BUDE MAŤ RÁD, ZVYKNE SI, A PLACHOSŤ SA VYTRATÍ. KEĎŽE MÁ RADA VÝBEH, NAJLEPŠIE BY BOLO V RODINNOM DOME, KDE BY MOHLA ŽIŤ STRIEDAVO DNU, AJ VONKU OKOLO DOMU, BOLO BY DOBRÉ. KU VELKÝM PSOM JE PLACHÁ, TAK BY BOLO DOBRÉ, AK BY NEMALA NABLÍZKU PSA KTORÝ NEMÁ RÁD MAČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA ALE SPOLU ZNÁŠALI. DARUJEM AJ BÚDKU PRE MACICKU. AK MÁTE VAŽNY ZÁUJEM, ZAVOLAJTE. KOŠICE. TEL.