inzercia, predaj, predám, bazár

Nová cena 4 izbový RD vo vyhľadávanej lokalite BA V. - Rusov

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava - Rusovce len minútu peši od lesa a kúsok od jazier či Rusovského kaštiela.

Dom je sa nachádza na Laténskej ulici ako radový dvojdom spojený garážou. Dom má celkovú úžitkovú plochu cca. 141 m2 vrátane garáže. Rozloha pozemku je 356 m2. Je orientovaný na juhozápad a východ. Dom má 4 izby s možnosťou prerobenia na 5. Rovnako možnosť zobytnenia garáže. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba s prepojením s garážou , veľká obývacia izba, kuchyňa, WC.

Na poschodí sa nachádzajú tri izby, kúpeľňa s rohovou vaňou s prípravou pre sprchovací kút.

Dom bol skolaudovaný v r.2000. Interiér: drevená plávajúca podlaha masív dub v celom dome okrem kúpeľne, WC a vstupnej chodby, schody drevo masív dub, všetky interierové dvere drevo masív dub, kuchynská linka, elektrický sporák a elektrická rúra zn. Wirpool, digestor, chladnička, plastové okná dvojsklo, vnútorné žalúzie, vstavané skrine v spálni, plynový kotol zn.Vaillant z roku 2015

Exteriér: dom bol v r. 2017 nanovo zateplený a má novú vonkajšiu omietku, zateplenie domu , nový kovový plot pred domom, udržiavaná záhrada s množstvom ihličnatých a listnatých drevín, v záhrade je elektrická prípojka , satelit, mobilný internet, možnosť pripojenia na optický kábel , garáž s možnosťou zobytnenia a nadstavenia.

Dom je v dobre udržiavanom stave, na slnečnom pozemku,v tichej , zabývanej časti Rusoviec, s kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom zelene.

Náklady spojené s domom:
- plyn 58 EUR/mesačne
- elektrina 29 EUR /mesačne
- voda 10 EUR /mesačne
- smeti 2,90 EUR/ mesačne
- daň z nehnuteľnosti 141 EUR za rok
- poistenie nehnuteľnosti 190 EUR ročne

Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, dom je bez tiarch a hneď k dispozícii. V prípade seríozneho záujmu možná dohoda o cene. Bližšie informácie Mgr. Daniela Rážová, .

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: Cena dohodou
Obytná plocha: 141m²
Rozloha pozemku: 356m²
Úžitková plocha: 141m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Kúpeľňa: vaňa
Vykurovanie: vlastné - plyn
Garáž: áno - 1 auto
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: čiastočne
Zateplený objekt: áno
Energetický certifikát: B
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Nová cena 4 izbový RD vo vyhľadávanej lokalite BA V. - Rusov
Podobné inzeráty
NA PREDAJ |  Rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite mesta
Realitná kancelária PLUS REALITY Vám ponúka na predaj 4 -izbový rodinný dom typu bungalov. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v tichej uličke na pozemku o výmere 555 m2 a disponuje s veľkorysou úžitkovou plochou o výmere 174m2. Dom disponuje s garážou pre jedno auto s bránou na diaľkové ovládanie. Zo zadnej strany domu je vstup na zastrešenú terasu. Okná sú plastové , vchodové dvere bezpečnostné, steny stierky a tapety. O teplo domova sa stará okrem plynového kúrenia radiátormi aj krb na tuhé palivo, pričom komfortnosť bývania v tomto dome zabezpečuje verejná voda, kanalizácia, internet a prípojka na elektriku 220/380 kV nachádzajúca sa priamo na pozemku. Dispozičné riešenie domu : • predsieň; • obývacia izba s krbom spojená s kuchyňou; • technická miestnosť; • 2x detská izba; • spálňa; • chodba; • samostatná toaleta; • kúpeľňa s rohovou vaňou, so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou; • garáž s bránou na elektrický pohon. Mesto Dunajská Streda je právom zaradené medzi najvyhľadávanejšie lokality na západnom Slovensku pre ľudí, ktorí si popri pokojnom bývaní v meste s plnou občianskou vybavenosťou chcú užívať bezproblémovú dostupnosť do hlavného mesta Slovenskej republiky – Bratislavy. Komfortnosť cestovania okrem častých spojov pravidelnej hromadnej dopravy (vlak, autobus) podčiarkuje predovšetkým novovybudovaná rýchlostná cesta R7, ktorá zminimalizovala pre obyvateľov cestujúcich do Bratislavy čakanie v zápche. Okrem plnej občianskej vybavenosti, materských škôl, základných a stredných škôl s vyučovacím jazykom slovenským a maďarským je významnou pýchou mesta aj termálne kúpalisko THERMAL PARK, či v blízkosti nachádzajúci sa, bicyklom dostupný pretekársky okruh SLOVAKIA RING či svet šeliem MALKIA PARK. Budúci majiteľ domu s určitosťou ocení dom postavený z kvalitných materiálov, upravený pozemok vo vyhľadávanej lokalite a vysokú mieru súkromia. Tento dom musíte jednoducho vidieť ! Cena nehnuteľnosti je 315.000 € a zahŕňa aj dokončenie bazéna! Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné právne a finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, naši makléri Vám ochotne pomôžu v slovenskom/maďarskom jazyku.
NA PREDAJ vo vyhľadávanej, lukratívnej lokalite Novej Dubnic
Typ: Rodinný dom Ulica: Nová Dubnica Obec: Nová Dubnica Firma BpV ponúka na predaj vo vyhľadávanej, lukratívnej lokalite- 4 izbový, dvojpodlažný, celý podpiničený, zateplený rodinný dom v radovej zástavbem v meste Nová Dubnica. Dispozičné riešenie rodinného domu: - prízemie (78 m² ):garáž s elektronickou bránou, práčovňa, sušiareň, dielňa, skladové priestory - 1.NP (70m²): predsieň so vstavanou skriňou, chodba, kuchyňa, veľká obývačka s koženými sedačkami, veľkým konferenčným stolíkom, nová obývacia stena z masívneho nábytku, zimná záhrada, WC s bezbarierovou sprchou  - 2.NP (70m²): tri izby ( 1x izba so vstavanou skriňou a veľkým školským stolom + poličky,  1 izba veľkou pracovnou skriňou so zabudovaným pracovným stolom) 2x balkón a kúpelňa. Info o pozemku: 33m² pozemok pred domom+ 82m² pôdoris domu+ 166m² oplotená záhrada za domom ✅ Kompletná rekonštrukcia: elektrika, okná, kúrenie, kuchyňa, garáž, kúpeľky, vyhrievaná vstupná predsieň, vstavaný nábytok na mieru, pred domom odstavná plocha so zámockom dlažbou, takže spolu s vjazdom a garážou miesto pre 3 automobily... ✅vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom ✅odpad je vedený do verejnej kanalizácie ✅celková výmera rovinatého pozemku je 200 m2 ✅ alarm  ✅ všetky inžinierske siete voda, elektrika, plyn, kanalizácia  ✅ drevené okná, drevené interiérové dvere s dreveným obložkovaním ✅ horné poschodie komplet drevené parkety ✅ kúpeľky a vstupná predsieň sú extra vybavené podlahových kúrením  ✅ nové mramorové schody, schodiskové zábradlie a schodiskový prístrešok Dom sa nachádza v lukratívnej tichej lokalite, napriek tomu v blízkosti lekár, škola, škôlka, obchody, autobusové zástavky, plaváreň, kúpalisko, pošta = kompletná občianska vybavenosť. Výhoda je pri tejto nehnutelnosti, že sa môžte zbaliť a nasťahovať, žiadna rekonštrukcia nie je potrebná. Základné informácie o dome: ???? - Vek stavby: kolaudácia r. 1979 ???? - RD sa predáva čiastočne zariadený s obývačkou, kuchyňou, detskou izbou, viaceré praktické vstavané skrine... ???? - záhrade v zemi šachta na uskladnenie ovocia a zeleniny ???? - viaceré ovocné stromy jabloň, hruška, marhuľa... Kompletná cena domu aj s pozemkom je 298 000 eur. Cena je podložená certifikovaným znaleckým posudkom, ktorý môžete použiť pre banku. Viac info u makléra. Naša spoločnosť zabezpečuje kompletné spracovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane finančného zabezpečenia a iných náležitostí (prevod energií na nového vlastníka), čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľností - náklady na vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatok za overenie podpisov u notára, náklady spojené s vkladom nového vlastníka do katastra nehnuteľností). Status: aktívne Stav: úplne prerobený Celková plocha: 218 m2 Úžitková plocha: 218 m2 Plocha pozemku: 200 m2
7i.rod.vila vo vyhľadávanej lokalite Kopanka ,Trnava
Ponúkame na predaj samostatne stojaci 7-izbový rodinný dom/rodinnú vilu s Wellness (Sauna/Jacuzzi) vo vyhľadávanej tichej lokalite mesta Trnava-časť Kopánka. Môžete BÝVAŤ a zároveň aj zarábať vo svojom dome (záleží od Vášho rozhodnutia).V dome v suteréne sú miestnosti na podnikanie !!! Dom je dostatočne veľký taktiež aj pre účely PRENÁJMU IZIEB alebo (penzión )pre študentov či robotníkov (podľa Vášho uváženia). Možností ako môžete dom využiť je skutočne na Vás. Dom má 5x WC, 2x kúpeľňa a 7x veľkých izieb .V obchodnej časti domu sa aktívne podniká v oblasti poskytovania služieb zákazníkom formou rekreácie a zdravia. V prípade záujmu môžete v podnikaní pokračovať už s vybudovanou klientelou. Dom je po väčšej rekonštrukcii v rokoch 2015-2021 (výmena elektrických rozvodov, kúrenia, nové omietky, zateplenie fasády, plastové okná, nové podlahy atď.). Dom je trojpodlažný, úžitková plocha domu je 315 m2, výmera pozemku 281m2. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, všetky IS zapojené. Veľmi dobrá občianska vybavenosť t.j. blízka dostupnosť MHD, škola, škôlka, obchodné domy, čerpacie stanice, výjazd na obchvat atď. (všetko je vzdialené cca.2-4 min. autom ) Bývajte v peknom veľkom dome vo vyhľadávanej lokalite Trnava - Kopánka. Dom je možné zakúpiť na hotovosť, ale aj prostredníctvom hypotekárneho úveru ktorým Vám ochotne pomôžeme spolupracujeme so všetkými bankami . Obhliadka možná po dohode vopred na tel :
7i.rod.vila vo vyhľadávanej lokalite Kopanka ,Trnava
Ponúkame na predaj samostatne stojaci 7-izbový rodinný dom/rodinnú vilu s Wellness (Sauna/Jacuzzi) vo vyhľadávanej tichej lokalite mesta Trnava-časť Kopánka. Môžete BÝVAŤ a zároveň aj zarábať vo svojom dome (záleží od Vášho rozhodnutia).V dome v suteréne sú miestnosti na podnikanie !!! Dom je dostatočne veľký taktiež aj pre účely PRENÁJMU IZIEB alebo (penzión )pre študentov či robotníkov (podľa Vášho uváženia). Možností ako môžete dom využiť je skutočne na Vás. Dom má 5x WC, 2x kúpeľňa a 7x veľkých izieb .V obchodnej časti domu sa aktívne podniká v oblasti poskytovania služieb zákazníkom formou rekreácie a zdravia. V prípade záujmu môžete v podnikaní pokračovať už s vybudovanou klientelou. Dom je po väčšej rekonštrukcii v rokoch 2015-2021 (výmena elektrických rozvodov, kúrenia, nové omietky, zateplenie fasády, plastové okná, nové podlahy atď.). Dom je trojpodlažný, úžitková plocha domu je 315 m2, výmera pozemku 281m2. Dom je vykurovaný plynovým kotlom, všetky IS zapojené. Veľmi dobrá občianska vybavenosť t.j. blízka dostupnosť MHD, škola, škôlka, obchodné domy, čerpacie stanice, výjazd na obchvat atď. (všetko je vzdialené cca.2-4 min. autom ) Bývajte v peknom veľkom dome vo vyhľadávanej lokalite Trnava - Kopánka. Dom je možné zakúpiť na hotovosť, ale aj prostredníctvom hypotekárneho úveru ktorým Vám ochotne pomôžeme spolupracujeme so všetkými bankami . Obhliadka možná po dohode vopred na tel :
Pekný rodinný dom Košice - Košická Nová Ves
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj veľmi pekný 5 - izbový rodinný dom na Mliečnej ulici v mestskej časti Košická Nová Ves . Úžitková plocha domu je 180 m2 a rozloha pozemku 809 m2. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá prebehla v roku 2017, vymenené boli kompletne rozvody tepla, vody, plynu a elektroinštalácie. Zateplený polystyrénom, vymenené plastové okná. Dom má úplne nové hliníkové vchodové dvere. Pred domom je spevnené parkovacie státie pre dve autá zámkovou dlažbou. Vo dvore je kryté parkovacie státie prístreškom. V prednej časti domu sa nachádzajú 3 izby a kuchyňa prepojená s veľkou terasou z ktorej je výhľad na dvor so zeleňou a malým jazierkom. V strednej časti domu sa nachádza pracovňa, ktorá má samostatný vchod. V zadnej časti domu je novo pribudovaný 2 izbový apartmán so samostatným bezbariérovým vstupom, ktorý je vhodný na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom, pripadne sa dá využiť ako hosťovská izba, alebo na dvojgeneračné bývanie. V suteréne domu sa nachádza práčovňa, oddelená klubovňa s posedením a kotolňa so skladom náradia. V zadnej časti pozemku je predpríprava na kruhový 5m bazén (zapustený) s tepelným čerpadlom, filtráciou a železobetónovou základovou doskou. Pozemok je osvetlený a chránený kamerovým systémom, ku ktorému prislúcha vlastná studňa, napojená na závlahy trávnika a záhrady. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť s materskou školou a medzinárodnou základnou školou KEIS. Dom bude k dispozícii máj/jún 2023. Predáva sa zariadený. Link na inzerát: Link na video: Odporúčame ako veľmi pekne bývanie plné zelene, udržiavanej záhrady vo vyhľadávanej lokalite s možnosťou využitia časti domu na prenájom (ako zabehnutý apartmán). Blanka Varga Imrová KINGREAL blanka.imrova@ Vlastnosti Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Úžitková plocha: 180 m2 Plocha pozemku: 809 m2 Podlahová plocha: 180 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Balkón: nie
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@