inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÁ CENA Gajary, 7 izbový rodinný dom na predaj.

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj zariadený rodinný dom na rovinatom pozemku v obci Gajary na ulici Skuteckého. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Postavený je z tehly a kvádra.

Zastavaná plocha domu: 151 m2

Úžitková plocha: 125 m2

Plocha pozemku: 684 m2

Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Podlaha v kuchyni a v izbách je plávajúca, v chodbe a kúpeľni je dlažba. Okná sú plastové. Strecha je sedlová, strešná krytina je škridla.

Dispozícia: Vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do kuchyne a obývačky. Kuchyňa je situovaná do záhrady a je vybavená novou kuchynskou linkou, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, a je prepojená s jedálňou. Veľká obývačka s krbom dodáva teplo celému domu. V priestrannej kúpeľni je sprchovací kút, WC, práčka, sušička, bojler. Na prízemí sú dve plnohodnotné izby. Do podkrovia kde sú ďalšie dve izby so šatníkom sa dostaneme pohodlnými schodmi z obývačky.

Rodinný dom je celý podpivničený.

Zavedený je internet.

Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. Vlastná studňa je výhodou.

Pozemok je slnečný, v tichom prostredí s pekným výhľadom.

Je tu postavený altánok pre rodinný oddych.

Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, obchody, škola, škôlka. Rybolov, turistika, cykloturistika po hrádzi popri rieke Morava.

Cena nehnuteľnosti je 180,000,- a je konečná. ( zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva ).

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov.
NOVÁ CENA Gajary, 7 izbový rodinný dom na predaj.
Podobné inzeráty
4. izb. RD-176 m2, pozemok 550 m2-Gajary centrum
Typ: Rodinný dom Ulica: Štúrova Obec: Gajary DOHODA MOŽNÁ - Exkluzívne predáme samostatne stojaci rodinný dom v obci Gajary. Rodinný dom prešiel modernizáciou v roku 2012, pričom bola vyhotovená prístavba (chodba), vymenené podlahy, kúpeľňa so zariaďovacími predmetmi, vykurovací systém, rozvody vody, kanalizácie, plynu. Zastavaná plocha domu je 176 m2, dvor 374 m2, pozemok spolu 550 m2. – všetko je vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, čo dáva potenciálnu možnosť ďalšej výstavby. Nad celým domom je pochôdzna povala s úložným priestorom cca. 100 m2. Dom je po vymaľovaní a menšej údržbe vhodný k nasťahovaniu. POZRITE SI PROSÍM AJ VIDEO: Dispozičné riešenie: Rodinný dom v tvare L je prízemný bez podpivničenia. Vstup do domu je cez podbránie uzavreté od ulice bránou a od dvora veľkými posuvným presklením. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, 4x izba a komora. Vstup do kuchyne aj priamo z dvora – viete si vyniesť a vychutnať kávu, vínko, alebo jedlo priamo na terase vo dvore. Na pozemok sa dá vojsť autom aj z bočnej strany, kde je aj kryté parkovacie státie vo dvore.  Základy domu sú betónové, s dodatočne vyhotovenou vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál  hr. 50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú s rovným podhľadom drevené trámové. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Fasádne omietky vápenné a vápenno-cementové hladké a zdrsnené. Vnútorné omietky vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Plastové okná s dvojsklom, interiérové okenné žalúzie. V miestnostiach sú veľkoplošné parkety, podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby. Plynový kotol slúži na ohrev teplej vody, aj na teplovodné vykurovanie s radiátormi. Dom celkovo pôsobí veľmi dobrým dojmom s krásnym dvorom a super polohou v centre obce. Tu si viete pozrieť polohu domu aj na satelitných snímkoch - link si skopírujte do prehliadača prosím :    Obec Gajary leží len cca.9 km zapadne od mesta Malacky a susedí s Rakúskom, ktoré od obce delí rieka Morava. Za obcou je aj hraničný priechod do Rakúska .Obec poskytuje výborný prístup do prírody, s výbornými možnosťami voľnočasových aktivít ako sú napr. hubárčenie, cyklo a pešia turistika, alebo rybolov - z veľkejj časti je obrastená hustým lesom. Obec Gajary má veľmi dobré autobusové spojenia a výhodou je aj dobré napojenie na diaľnicu z Malaciek do Bratislavy. V obci sa nachádza základná škola, aj materská škola, zdravotné stredisko, potraviny, pošta, lekáreň, detské ihrisko, cintorín a aj knižni
Prístup z dvoch strán - 4,5. izb. RD-176 m2, pozemok 550 m2,
Typ: Rodinný dom Ulica: Štúrova Obec: Gajary VIDEO DOMU aj OKOLIA:  Exkluzívne predáme veľký rodinný dom v obci Gajary. Rodinný dom prešiel modernizáciou v roku 2012, pričom bola vyhotovená prístavba (chodba), vymenené podlahy, kúpeľňa so zariaďovacími predmetmi, vykurovací systém, rozvody vody, kanalizácie, plynu. Zastavaná plocha domu je 176 m2, dvor 374 m2, pozemok spolu 550 m2. – všetko je vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, čo dáva potenciálnu možnosť ďalšej výstavby. Nad celým domom je pochôdzna povala s úložným priestorom cca. 100 m2. Dom je po menšej údržbe vhodný k nasťahovaniu. () Dispozičné riešenie: Rodinný dom v tvare L je prízemný bez podpivničenia. Vstup do domu je cez podbránie uzavreté od ulice bránou a od dvora veľkými posuvným presklením. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, 4x izba, šatník a komora. Vstup do kuchyne aj priamo z dvora – viete si vyniesť a vychutnať kávu, vínko, alebo jedlo priamo na terase vo dvore. Na pozemok sa dá vojsť autom aj z bočnej strany, kde je aj kryté parkovacie státie vo dvore.  Základy domu sú betónové, s dodatočne vyhotovenou vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál  hr. 50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú s rovným podhľadom drevené trámové. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Fasádne omietky vápenné a vápenno-cementové hladké a zdrsnené. Vnútorné omietky vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Plastové okná s dvojsklom, interiérové okenné žalúzie. V miestnostiach sú veľkoplošné parkety, podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby. Dom je napojený na kanalizáciu, elektrinu a plyn, Voda je riešená z vlastnej studne. Plynový kotol slúži na ohrev teplej vody, aj na teplovodné vykurovanie s radiátormi. Dom celkovo pôsobí veľmi dobrým dojmom s krásnym dvorom a super polohou v centre obce. Tu si viete pozrieť polohu domu aj na satelitných snímkoch - link si skopírujte do prehliadača prosím :    Obec Gajary leží len cca.9 km zapadne od mesta Malacky a susedí s Rakúskom, ktoré od obce delí rieka Morava. Za obcou je aj hraničný priechod do Rakúska. Obec poskytuje výborný prístup do prírody, s výbornými možnosťami voľnočasových aktivít ako sú napr. hubárčenie, cyklo a pešia turistika, alebo rybolov - z veľkejj časti je obrastená hustým lesom. Obec Gajary má veľmi dobré autobusové spojenia a výhodou je aj dobré napojenie na diaľnicu z Malaciek do Bratislavy. V obci sa nachádza základná
Priestranný 4,5. izb. RD-176 m2, pozemok 550 m2, na bývanie,
Typ: Rodinný dom Ulica: Štúrova Obec: Gajary Exkluzívne predáme veľký rodinný dom v obci Gajary. VIDEO DOMU aj OKOLIA:  Rodinný dom prešiel modernizáciou v roku 2012, pričom bola vyhotovená prístavba (chodba), vymenené podlahy, kúpeľňa so zariaďovacími predmetmi, vykurovací systém, rozvody vody, kanalizácie, plynu. Zastavaná plocha domu je 176 m2, dvor 374 m2, pozemok spolu 550 m2. – všetko je vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, čo dáva potenciálnu možnosť ďalšej výstavby. Nad celým domom je pochôdzna povala s úložným priestorom cca. 100 m2. Dom je po menšej údržbe vhodný k nasťahovaniu. () Dispozičné riešenie: Rodinný dom v tvare L je prízemný bez podpivničenia. Vstup do domu je cez podbránie uzavreté od ulice bránou a od dvora veľkými posuvným presklením. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, 4x izba, šatník a komora. Vstup do kuchyne aj priamo z dvora – viete si vyniesť a vychutnať kávu, vínko, alebo jedlo priamo na terase vo dvore. Na pozemok sa dá vojsť autom aj z bočnej strany, kde je aj kryté parkovacie státie vo dvore.  Základy domu sú betónové, s dodatočne vyhotovenou vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál  hr. 50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú s rovným podhľadom drevené trámové. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Fasádne omietky vápenné a vápenno-cementové hladké a zdrsnené. Vnútorné omietky vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Plastové okná s dvojsklom, interiérové okenné žalúzie. V miestnostiach sú veľkoplošné parkety, podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby. Plynový kotol slúži na ohrev teplej vody, aj na teplovodné vykurovanie s radiátormi. Dom celkovo pôsobí veľmi dobrým dojmom s krásnym dvorom a super polohou v centre obce. Tu si viete pozrieť polohu domu aj na satelitných snímkoch - link si skopírujte do prehliadača prosím :    Obec Gajary leží len cca.9 km zapadne od mesta Malacky a susedí s Rakúskom, ktoré od obce delí rieka Morava. Za obcou je aj hraničný priechod do Rakúska .Obec poskytuje výborný prístup do prírody, s výbornými možnosťami voľnočasových aktivít ako sú napr. hubárčenie, cyklo a pešia turistika, alebo rybolov - z veľkejj časti je obrastená hustým lesom. Obec Gajary má veľmi dobré autobusové spojenia a výhodou je aj dobré napojenie na diaľnicu z Malaciek do Bratislavy. V obci sa nachádza základná škola, aj materská škola, zdravotné stredisko, potraviny, pošta, lekáreň, detské i
Prístup z dvoch strán - 4,5. izb. RD-176 m2, pozemok 550 m2,
Typ: Rodinný dom Ulica: Štúrova Obec: Gajary VIDEO DOMU aj OKOLIA:  DOHODA MOŽNÁ - Exkluzívne predáme veľký rodinný dom v obci Gajary. Rodinný dom prešiel modernizáciou v roku 2012, pričom bola vyhotovená prístavba (chodba), vymenené podlahy, kúpeľňa so zariaďovacími predmetmi, vykurovací systém, rozvody vody, kanalizácie, plynu. Zastavaná plocha domu je 176 m2, dvor 374 m2, pozemok spolu 550 m2. – všetko je vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, čo dáva potenciálnu možnosť ďalšej výstavby. Nad celým domom je pochôdzna povala s úložným priestorom cca. 100 m2. Dom je po menšej údržbe vhodný k nasťahovaniu. () Dispozičné riešenie: Rodinný dom v tvare L je prízemný bez podpivničenia. Vstup do domu je cez podbránie uzavreté od ulice bránou a od dvora veľkými posuvným presklením. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, 4x izba, šatník a komora. Vstup do kuchyne aj priamo z dvora – viete si vyniesť a vychutnať kávu, vínko, alebo jedlo priamo na terase vo dvore. Na pozemok sa dá vojsť autom aj z bočnej strany, kde je aj kryté parkovacie státie vo dvore.  Základy domu sú betónové, s dodatočne vyhotovenou vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál  hr. 50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové. Stropy sú s rovným podhľadom drevené trámové. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Fasádne omietky vápenné a vápenno-cementové hladké a zdrsnené. Vnútorné omietky vápenné štukové, stierkové plsťou hladené. Plastové okná s dvojsklom, interiérové okenné žalúzie. V miestnostiach sú veľkoplošné parkety, podlahy ostatných miestností tvoria keramické dlažby. Plynový kotol slúži na ohrev teplej vody, aj na teplovodné vykurovanie s radiátormi. Dom celkovo pôsobí veľmi dobrým dojmom s krásnym dvorom a super polohou v centre obce. Tu si viete pozrieť polohu domu aj na satelitných snímkoch - link si skopírujte do prehliadača prosím :    Obec Gajary leží len cca.9 km zapadne od mesta Malacky a susedí s Rakúskom, ktoré od obce delí rieka Morava. Za obcou je aj hraničný priechod do Rakúska .Obec poskytuje výborný prístup do prírody, s výbornými možnosťami voľnočasových aktivít ako sú napr. hubárčenie, cyklo a pešia turistika, alebo rybolov - z veľkejj časti je obrastená hustým lesom. Obec Gajary má veľmi dobré autobusové spojenia a výhodou je aj dobré napojenie na diaľnicu z Malaciek do Bratislavy. V obci sa nachádza základná škola, aj materská škola, zdravotné stredisko, potraviny, pošta, leká
NA PREDAJ NOVOSTAVBA 4-izbový rodinný dom v obci Gajary
Ponúkame na predaj moderný 4-izbový nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom v Gajaroch, ktorý je súčasťou dvojdomu. Rodinný dom A, nachádzajúci sa v novovybudovanej tichej lokalite obce, má úžitkovú plochu o výmere 100 m2 a prislúcha k nemu pozemok o výmere 260 m2. Dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý predstavuje: - murovaný, nepodpivničený, dvojpodlažný 4-izbový rodinný dom, - obvodové murivo je z tehál hr. 300 mm zateplené polystyrénom s hrúbkou 150 mm, - deliaca priečka z akustickej tehly, - interiérové hladké omietky vymaľované na bielo, - osadené elektrické zásuvky a vypínače v bielej farbe, - teplovodné podlahové vykurovanie domu zabezpečené plynovým kotlom, - osadený bojler na ohrev teplej vody s objemom 120 l, - samostatné prípojky a samostatné merače energií, - v stenách zabudované rozvody TV a internetu v každej izbe, - predpríprava na alarm a domáci vrátnik, - predpríprava na elektrické žalúzie, - predpríprava pre práčku a sušičku, - plastové okná s izolačným trojsklom, - vstupné vchodové dvere plastové, - osadené WC Geberit 2x, - pred domom tri parkovacie miesta zo zámkovej dlažby, - voda a elektrina vyvedená do záhrady, - finálna povrchová úprava fasády. - V prípade Vášho záujmu existuje možnosť dovedenia do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia Dispozícia: Prízemie: vstupná predsieň, kúpeľňa na prízemí s toaletou, komora pod schodiskom, vchod do dennej časti domu, ktorá je tvorená voľným prepojením kuchyne, jedálenskej časti a obývačky s východom na terasu a do záhrady, schodisko. Poschodie: chodba, tri samostatné izby, priestranná kúpeľňa s toaletou a umývadlom. Lokalita – jedná sa o novovybudovanú časť obce Gajary, ktorá je vzdialená 6 km od okresného mesta Malacky, od Bratislavy je obec vzdialená 35 km. Táto lokalita poskytuje budúcim majiteľom tiché a pekné prostredie. V obci Gajary sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Na túto nehnuteľnosť je vypracovaný energetický certifikát A0. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby 4-izbového rodinného domu A vo vyhotovení HOLODOM, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Gajary je 176.999,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: V ponuke máme okrem domu A aj dom B v cene 155.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na
ZNÍŽENÁ CENA NOVOSTAVBA 4-izbový rodinný dom v obci Gajary
Ponúkame na predaj moderný 4-izbový nízkoenergetický dvojpodlažný rodinný dom v Gajaroch, ktorý je súčasťou dvojdomu. Rodinný dom B, nachádzajúci sa v novovybudovanej tichej lokalite obce, má úžitkovú plochu o výmere 100 m2 a prislúcha k nemu pozemok o výmere 260 m2. Dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý predstavuje: - murovaný, nepodpivničený, dvojpodlažný 4-izbový rodinný dom, - obvodové murivo je z tehál hr. 300 mm zateplené polystyrénom s hrúbkou 150 mm, - deliaca priečka z akustickej tehly, - interiérové hladké omietky vymaľované na bielo, - osadené elektrické zásuvky a vypínače v bielej farbe, - teplovodné podlahové vykurovanie domu zabezpečené plynovým kotlom, - osadený bojler na ohrev teplej vody s objemom 120 l, - samostatné prípojky a samostatné merače energií, - v stenách zabudované rozvody TV a internetu v každej izbe, - predpríprava na alarm a domáci vrátnik, - predpríprava na elektrické žalúzie, - predpríprava pre práčku a sušičku, - plastové okná s izolačným trojsklom, - vstupné vchodové dvere plastové, - osadené WC Geberit 2x, - pred domom tri parkovacie miesta zo zámkovej dlažby, - voda a elektrina vyvedená do záhrady, - finálna povrchová úprava fasády. V prípade Vášho záujmu existuje možnosť dovedenia do ŠTANDARDU. Inžinierske siete: vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia Dispozícia: Prízemie: vstupná predsieň, kúpeľňa na prízemí s toaletou, komora pod schodiskom, vchod do dennej časti domu, ktorá je tvorená voľným prepojením kuchyne, jedálenskej časti a obývačky s východom na terasu a do záhrady, schodisko. Poschodie: chodba, tri samostatné izby, priestranná kúpeľňa s toaletou a umývadlom. Lokalita – jedná sa o novovybudovanú časť obce Gajary, ktorá je vzdialená 6 km od okresného mesta Malacky, od Bratislavy je obec vzdialená 35 km. Táto lokalita poskytuje budúcim majiteľom tiché a pekné prostredie. V obci Gajary sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Na túto nehnuteľnosť je vypracovaný energetický certifikát A0. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena novostavby 4-izbového rodinného domu B vo vyhotovení HOLODOM, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Gajary je 155.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: V ponuke máme okrem domu B aj dom A v cene 176.999,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na