inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÁ CENA Pozemok s vidieckym domom, predaj, Dolné Saliby

Kategória: Pozemky

IntExReal realitná kancelária Vám ponúka na predaj rozsiahly pozemok s ovocným sadom, so starým, síce neobývaným vidieckym domom z nepálenej tehly, v prípade záujmu s možnosťou rekonštrukcie. Súčasťou nehnuteľnosti je prístrešok na posedenie. Pozemok o rozlohe 2148 m², / 21,48 ára/ sa nachádza v obci Dolné Saliby.
Pozemok sa skladá z troch častí:
- zastavaná plocha v rozlohe 1086 m²,
- záhrada o rozlohe 378 m²,
- a orná pôda v rozlohe 684 m²
Celková šírka pozemku je 16 m a dĺžka 125 m.
Na prednej zastavenej časti je starší rodinný dom, ale je široká možnosť využitia veľkého pozemku aj na iné podnikateľské činnosti, zámery.
Inžinierske siete: na pozemku je elektrika a studňa. Ostatné siete sú pred pozemkom.
Obec Dolné Saliby s počtom obyvateľov 1964 sa nachádza na rovinatej južnej časti Slovenska v okrese Galanta. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná škola, materská škola, ihrisko, obecný úrad, pošta, obvodný lekár, lekáreň, kultúrne stredisko, potraviny, reštaurácia, autobusové spojenie. Termálne kúpaliská Diakovce a Horné Saliby sú vzdialené len 2 km.

Zaujala vás naša ponuka? Tešíme sa na obhliadku.
V rámci služieb Realitnej kancelárie IntExReal máte zabezpečený aj:
- Kompletný Právny a Katastrálny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Valach, Kišac s.r.o.– poradenstvo, autorizáciu, vybavenie zmlúv, až po finálne ukončenie,
- Finančné poradenstvo, vybavenie hypotekárnych, spotrebných úverov, poistenie nehnuteľností. finančných zdrojov poradňa, servis.
Potrebujete pomoc aj - projektovaním domu, 3D vizualizáciu alebo realizáciu interiéru? Zariadime.

Kontakty – Mgr. Edita Vörösová – IntExReal
Edita Vörösová, Mgr. home stager, realitný poradca
tf: 0911 557 822,
: info@
:
NOVÁ CENA Pozemok s vidieckym domom, predaj, Dolné Saliby
Podobné inzeráty
Ponuka na predaj majetku vo veci likvidácie dedičstva
Vo veci likvidácie dedičstva v dedičskej veci č.k. 38D/245/2014 Dnot 32/2014, vedenej Okresným súdom Bratislava II v Bratislave, poverenou súdnou komisárkou JUDr. Zuzanou Grófikovou za účelom speňaženia majetku poručiteľa sa všetkým potenciálnym záujemcom ponúka na predaj majetok, ktorý tvorí likvidačnú podstatu a to: -nehnuteľnosti na LV č. 40 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/16-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 810 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/21-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 811 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 958 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 1153 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/14-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1185 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1355 pre k.ú. Dolné Vestenice v 430000-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 1952 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, -nehnuteľnosti na LV č. 1953 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 2/16-inách, -nehnuteľnosti na LV č. 2078 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 1/14-ine, podľa Znaleckého posudku č.03/2016 vyhotoveného znalcom z odboru : Poľnohospodárstvo, odvetvie : odhad hodnoty poľnohospodárskej pôdy Ing. Jozefom Kňazem, Fándlyho 9/10, 971 01 Prievidza, ku dňu smrti poručiteľa spolu v cene 375,00 EUR, -nehnuteľnosti na LV č. 958 pre k.ú. Dolné Vestenice, v 16/48384-inách, podľa vyjadrenie URBARIÁTU – pozemkového spoločenstva, M.R.Štefánika 219/147, 972 23 Dolné Vestenice, les v cene 0,35 EUR/m2, t.j. podiel poručiteľa v cene 325,14 EUR. V prípade záujmu o kúpu majetku adresujte ponuky k číslu konania 38D/245/2014 Dnot 32/2014 na adresu súdnej komisárky : N o t á r s k y ú r a d JUDr. Zuzana Grófiková, Seberíniho 1, 821 03 Bratislava Pri predaji bude zohľadnená najvyššia ponuka.
Stavebný pozemok so starým domom, Dolné Saliby, 3D ohliadka
F110-14-PEB3a 3D : my./show/?m=UF2teP9GZid Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok so starým domom, Dolné Saliby, okres Galanta. Slnečný, rovinatý pozemok rozmerov, šírka 16m ( v strede dľžky až 18m ) x dľžka 125m s plochou 2148m2. Dom napojený na elektrinu, voda, plyn a kanalizácia hneď pred pozemkom. Na pozemku sa nachádza funkčná vŕtaná studňa a desiatky udržiavaných ovocných stromov. Obec Dolné Saliby má kompletnú občiansku vybavenosť. Vzdialenosť od miest GA, SA, TT, NR do 40minút. Neďaleké termálne kúpaliská Vincov les a Horné Saliby dávaju polohe aj rekreačný charakter ( investičná príležitosť ) Cena 60 000 €, právny servis DOHODOU ! V prípade hypotekárneho úveru bezplatné poradenstvo, načerpanie s garanciou vrátenia rezervačného poplatku, ak Vaše príjmy nebudú dostatočné pre poskytnutie úveru bankou !
Predaj, pozemok pre rodinný dom   2148m2 Dolné Saliby
Ponúkame Vám na predaj veľký pozemok so starým rodinným domom v obci Dolné Saliby, okres Galanta. Slnečný, rovinatý a oplotený pozemok s rozlohou 2148m2 sa nachádza vo vyhľadávanej časti obce. Súčasťou pozemku je starý dom s malými hospodárskymi budovami a je vhodný na kompletnú demoláciu. IS - elektrina je na pozemku, obecný vodovod, plyn, a kanalizácia sa nachádzajú pred pozemkom. Na pozemku sa nachádza aj funkčná studňa. Majiteľ pestuje na pozemku množstvo ihličnatých, aj ovocných stromov - marhule, jablone, vlašské orechy a lieskovce. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď. Príjazdová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie priamo pred ňou. LOKALITA Obec Dolné Saliby disponuje základnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sa nachádzajú potraviny, kostol, škola, škôlka, pošta, reštaurácia a zdravotné stredisko. Vzdialenosť do najbližších miest - Galanta 10km, Šaľa 13 km. Na Vaše ďalšie prípadné otázky, Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke). Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-61467 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj pozemok so starým domom Dolné Saliby
Realitná maklérka Edina Molnárová Vám ponúka na predaj pozemok so starým vidieckym domom v obci Dolné Saliby. Výmera 2148 m2. Šírka pozemku 16 m a dĺžka 125 m. Inžinierske siete: na pozemku je elektrika, ostatné siete sú pred pozemkom. Od okresného mesta Galanta je obec vzdialená cca 10 km , krajského mesta Trnava je obec vzdialená približne 40 km. V okolí objektov je zástavba rodinných domov. Kompletná občianska vybavenosť - materská a základná škola (1. stupeň), obchody, pošta. Cena 29€/m2. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​
Predaj pozemok so starým domom Dolné Saliby
Realitná maklérka Edina Molnárová Vám ponúka na predaj pozemok so starým vidieckym domom v obci Dolné Saliby. Výmera 2148 m2. Šírka pozemku 16 m a dĺžka 125 m. Inžinierske siete: na pozemku je elektrika, ostatné siete sú pred pozemkom. Od okresného mesta Galanta je obec vzdialená cca 10 km , krajského mesta Trnava je obec vzdialená približne 40 km. V okolí objektov je zástavba rodinných domov. Kompletná občianska vybavenosť - materská a základná škola (1. stupeň), obchody, pošta. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​
Predaj pozemok so starým domom Dolné Saliby
Realitná maklérka Edina Molnárová Vám ponúka na predaj pozemok so starým vidieckym domom v obci Dolné Saliby. Výmera 2148 m2. Šírka pozemku 16 m a dĺžka 125 m. Inžinierske siete: na pozemku je elektrika, ostatné siete sú pred pozemkom. Od okresného mesta Galanta je obec vzdialená cca 10 km , krajského mesta Trnava je obec vzdialená približne 40 km. V okolí objektov je zástavba rodinných domov. Kompletná občianska vybavenosť - materská a základná škola (1. stupeň), obchody, pošta. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis, vrátane autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.