inzercia, predaj, predám, bazár

NOVÁ IKEA ULLVIDE Plachta, tmavomodrá, 90x200 cm

Kategória: Postele

Ponúkam na predaj novú IKEA ULLVIDE plachtu, tmavomodrá, 90x200 cm. Plachta je úplne nová, ešte zabalená.

Chladivé a jemné prestieradlo vyrobené z husto tkanej priadze lyocellu a bavlny pestovanej trvalo udržateľným spôsobom. Tento prírodný materiál je priedušný a pohlcuje vlhkosť, takže v ňom môžete nerušene spať celú noc.

Informácie o výrobku

Zmes lyocellu a bavlny absorbuje a odvádza vlhkosť, aby ste boli celú noc v suchu.

Posteľná bielizeň je extra mäkká a odolná, pretože je z husto tkanej jemnej priadze.

Elastická plachta s gumičkou je vhodná na matrac s maximálnou hrúbkou 26 cm.
NOVÁ IKEA ULLVIDE Plachta, tmavomodrá, 90x200 cm
Podobné inzeráty
IKEA ULLVIDE plachta, tmavomodrá, 90x200 cm
Ponúkam na predaj IKEA ULLVIDE plachtu, tmavomodrá, 90x200 cm. Plachta je úplne nová, zabalená. Chladivé a jemné prestieradlo vyrobené z husto tkanej priadze lyocellu a bavlny pestovanej trvalo udržateľným spôsobom. Tento prírodný materiál je priedušný a pohlcuje vlhkosť, takže v ňom môžete nerušene spať celú noc. Informácie o výrobku Zmes lyocellu a bavlny absorbuje a odvádza vlhkosť, aby ste boli celú noc v suchu. Posteľná bielizeň je extra mäkká a odolná, pretože je z husto tkanej jemnej priadze. Elastická plachta s gumičkou je vhodná na matrac s maximálnou hrúbkou 26 cm.
NOVÁ IKEA DVALA Plachta, biela, 90x200 cm
Ponúkam na predaj novú IKEA DVALA plachtu, biela, 90x200 cm. Plachta je úplne nová, ešte zabalená. Bavlna je jemný prírodný materiál, ktorý je priedušný, pohlcuje vlhkosť a je príjemný na dotyk. Naša bavlna je navyše pestovaná trvalo udržateľným spôsobom. Váš spánok tak bude príjemný a pokojný. Informácie o výrobku Posteľná bielizeň je extra mäkká a odolná, pretože je z husto tkanej jemnej priadze. Čistá bavlna je príjemná a mäkká na pokožku. Elastická plachta s gumičkou je vhodná na matrac s maximálnou hrúbkou 26 cm.
NOVÁ IKEA DVALA Plachta, béžová, 90x200 cm
Ponúkam na predaj novú IKEA DVALA plachtu, béžová, 90x200 cm. Plachta je úplne nová, ešte zabalená. Bavlna je jemný prírodný materiál, ktorý je priedušný, pohlcuje vlhkosť a je príjemný na dotyk. Naša bavlna je navyše pestovaná trvalo udržateľným spôsobom. Váš spánok tak bude príjemný a pokojný. Informácie o výrobku Posteľná bielizeň je extra mäkká a odolná, pretože je z husto tkanej jemnej priadze. Čistá bavlna je príjemná a mäkká na pokožku. Elastická plachta s gumičkou je vhodná na matrac s maximálnou hrúbkou 26 cm.
IKEA DVALA plachta, béžová, 90x200 cm
Ponúkam na predaj IKEA DVALA plachtu, béžová, 90x200 cm. Plachta je úplne nová, zabalená. Bavlna je jemný prírodný materiál, ktorý je priedušný, pohlcuje vlhkosť a je príjemný na dotyk. Naša bavlna je navyše pestovaná trvalo udržateľným spôsobom. Váš spánok tak bude príjemný a pokojný. Informácie o výrobku Posteľná bielizeň je extra mäkká a odolná, pretože je z husto tkanej jemnej priadze. Čistá bavlna je príjemná a mäkká na pokožku Elastická plachta s gumičkou je vhodná na matrac s maximálnou hrúbkou 26 cm.
Rost 90x200 - 2ks
Rost 90x200 - 2ks - [29.12. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rost 90x200 - 2ks - 1 Rost 90x200 - 2ks - 2 Predam 2 ks rostov 90x200 s nosnostou az 150kg. Bez poskodeni. cena za 1ks
Rošt pod matrac Ikea Luröy 90x200 nový
Predám nepoužitý rošt pod matrac Ikea Luröy. Rozmer: 90x200 CM Číslo produktu v ikea: 901.602.11 Cena na : 25 €