inzercia, predaj, predám, bazár

Nová nerez digestoř určená pro nízké místnosti 200x70x40 cm

Kategória: Digestory

Nabízím novou nástěnnou digestoř se sklonem nahoru. Určená pro nízké místnosti. Provedená z nerezové oceli.
Šířka: 200 cm
Hloubka: 70 cm
Výška: 40 cm
Průměr vývodu: 20 cm

Pokud máte zájem o podrobnosti, kontaktujte mě prosím mailem: robert_g@ nebo telefonicky: +941.
Nová nerez digestoř určená pro nízké místnosti 200x70x40 cm
Podobné inzeráty
Nová gastro digestoř se sklonem nahoru 150x70x40 cm
Nabízím novou nástěnnou digestoř se sklonem nahoru. Určená pro nízké místnosti. Provedená z nerezové oceli. Šířka: 150 cm Hloubka: 70 cm Výška: 40 cm Průměr vývodu: 20 cm Pokud máte zájem o podrobnosti, kontaktujte mě prosím mailem: robert_g@ nebo telefonicky: +941.
Nová gastronomická digestoř se sklonem dolů 200x70x40 cm
Nabízím novou nástěnnou digestoř se sklonem dolů. Provedená z nerezové oceli. Šířka: 200 cm Hloubka: 70 cm Výška: 40 cm Průměr vývodu: 20 cm Pokud máte zájem o podrobnosti, kontaktujte mě prosím mailem: robert_g@ nebo telefonicky: +941.
Franke Planar priestorovy digestor nerez
Predam vykonny priestorovy digestor Franke Planar, nerez, do vykon 690m3/h, 275w motor...mala chybicka pri demontazi, len vizualna, zohladnene v cene! Uhlikovy filter, dva pevne tukove, 4x osvetlenie... blizsie info Dovod predaja prerabka kuchyne, malo pouzivany, povodne 880€! Len vazny zaujem!!! SMS A MAILY NESLEDUJEM!
Predám digestor Elica Spot NG
Predám digestor Elica Spot NG H6 IX/A/90. Digestor je nový, nepoužívany, len rozbalený bez originál balenia. Bol použitý ako výstavný kus ku kuchyni. Komínový digestor, Maximálny výkon odsávania: 365 m3, Maximálna hlučnosť: 62 dB, Trieda energetickej účinnosti: D, Materiál: Nerez, Celková spotreba: 76 kWh, Počet rýchlostí: 3, Výška: 109,6 cm, Šírka: 90 cm, Hĺbka: 45 cm. Pôvodná cena 220.
digestor Mora OT 651X
Predám čisto nový nepoužitý digestor kúpený 24.11.22 v NAY. Dovod predaja - nakoniec sme sa rozhodli pre podhladovy vstavany. Vstavaný výsuvný digestor Mora OT 651 X v nerezovom prevedení v kombinácii s nerezovým komínom je zaradený do energetickej triedy D. Maximálny výkon odsávania dosahuje 304 m³/h. Digestor je vhodný pre montáž s odťahom do komína alebo s prevádzkou recirkulácie. Horný odťah má priemer 120 mm. Vybrať a nastaviť si môžete z 3 rýchlostí výkonu pomocou tlačidlového ovládania, ktoré je umiestnené na boku. Maximálna hlučnosť dosahuje 57 dB. Pracovná plocha pod odsávačom je osvetlená LED osvetlením s výkonom 6 W. Digestor Mora OT 651 X má k dispozícii 2 kovové filtre proti mastnotám. Šírka 60 cm.
Klarstein Barella, digestor
Predám stenový odsávač pary klarstein barella digestor striebornej farby s 1 a pol ročnou zárukou. Nový - originál zabalený! Dôvod predaja: objednali sme zlú farbu Nástenný digestor Barella od Klarstein sa postará o dobrý výhľad pri varení. Stlačením tlačidla na prednej strane spotrebiča si vyberte jeden z troch stupňov výkonu a bojujte s parou, výparmi a mastnotou pomocou výkonného odsávania vzduchu až 557 m³/h. Integrované LED osvetlenie varnej dosky poskytuje svetlo a vyberateľný tukový filter sa dá rýchlo a jednoducho vyčistiť. Vďaka filtrom s aktívnym uhlím sa pachy v digestory nemajú šancu uchytiť. Okrúhly dizajn digestora je skutočnou pastvou pre oči a skvelým stredobodom v moderných kuchyniach. Čistý vzduch a elegantný dizajn: nástenný digestor Barella od Klarstein dodá vašej kuchyni iskru. Prietok vzduchu: max. 557 m³/h Trieda energetickej účinnosti: B Trieda účinnosti osvetlenia: A Trieda účinnosti odlučovania tukov: C Trieda dynamickej účinnosti kvapaliny: C Prevádzkový hluk: od 62 do max. 72 dB. Zapínateľné osvetlenie varnej dosky (2 x 1 watt) Hliníkový tukový filter (odnímateľný, umývateľný) Vypínač na prednej strane zariadenia Tri voliteľné stupne cirkulácie Prestaviteľný na prevádzku s odsávaním vzduchu Vrátane filtrov s aktívnym uhlím K dispozícii je vhodný náhradný filter s aktívnym uhlím (položka: 10027530) Napájanie: 220-240 V~| 50 Hz Viac o položke: