inzercia, predaj, predám, bazár

Nová orbitálna / excentrická leštička orbit/kmit 21mm

Kategória: Príslušenstvo

Predám novú orbitálnu leštičku s perfektným kmitom 21mm! Rovnakú veľkosť kmitu má napr. Rupes BigFoot LHR21 Mark III v cene okolo 500 eur.

Ak začínaš leštiť doma pre seba alebo komerčne potrebuješ orbitálnu leštičku. Zabudni na to že s nejakou rotačnou leštičkou vyleštíš auto, bez skúseností narobíš s rotačnou leštičkou viac škody ako úžitku od hologramov až po spálený, prebrúsený lak a narobíš sa ako "pes". S orbitálnou leštičkou vieš pracovať s minimom skúseností a hlavne minimom námahy s perfektnými výsledkami bez hologramov. Po vyleštení laku vieš leštičkou naniesť aj vosk čo ti zase uľahčí námahu a zároveň vosk nanesený strojovo lepšie priľne na lak auta. Leštička na seba zarobí už pri vyleštení jedného auta. Sám používam aj rovnakú leštičku má vyleštených komplet 8 áut bez najmenších problémov.

Perfektný ergonomický dizajn skoro totožný ako má napríklad rupes za 400-500eur ktorý sadne do rúk skoro každému + dve rukoväte ktoré si môžete namontovať podľa vlastných preferencií. V danej cenovej kategórii nemá konkurenciu.

Cena za leštenie auta v nejakom detailingovom centre je od najlacnejšieho jednokrokového leštenia cca 150e-300e v prípade viackrokového leštenia 500e aj viac... za tú cenu si vieš kúpiť leštičku, leštiacu pastu, leštiace kotúče a stále ťa to bude stáť menej a môžeš leštiť aj viac krát.

Ceny podobných orbitálnych leštičiek s kmitom 21mm začínajú od 180e

Obsah balenia:
1x Samotná leštička s kmitom 21mm
2x rúčka + 2x skrutka s podložkou
2x Náhradné uhlíky
1x 150mm unášací tanier + 1x skrutka s podložkou
1x základný leštiaci kotúč 150mm (stredná tvrdosť)
1x imbusový kľúč

+Možnosť dokúpiť 125mm unášací tanier +15e
+Možnosť dokúpiť 3ks 150mm leštiace kotúče +10e
+Možnosť dokúpiť modrú 150mm leštičku s 8mm kmitom 59e
+Možnosť dokúpiť malú 75mm leštičku s 12mm kmitom 79e. 12mm kmit je naväčší v kategórii "malých" 75mm leštičiek majú ho tie najdrahšie leštičky. Pozrite sa na podobné leštičky s 12mm kmitom napríklad: RUPES LHR75E cena od 320e, Flex XFE 7-12 80 cena od 370e a podobne. Malá 75mm leštička je nevyhnutný doplnok ku veľkej leštičke na doleštenie detailov, svetiel, stĺpikov, záhybov kde sa s veľkou leštičkou nedostaneš.


Pokiaľ čítate inzerát tak je aktuálny, Top cena 89e
Leštička je úplne nová v krabici ihneď k odberu.
Kontaktujte ma telefonicky iba volať, NEPÍSAŤ sms na sms neodpovedám
Možný osobný odber alebo poštou na dobierku +5e
Nová orbitálna / excentrická leštička orbit/kmit 21mm
Podobné inzeráty
Nová "mini" 75mm orbitálna leštička kmit 12mm
Predám novú orbitálnu leštičku v kategórii "malých" leštičiek perfektným kmitom 12mm! a 75mm unášacím tanierom. 12mm orbit je naväčší v tejto kategórii "malých" 75mm leštičiek majú ho tie najdrahšie leštičky. Pozrite sa na podobné leštičky s 12mm kmitom napríklad: RUPES LHR75E cena od 320e, Flex XFE 7-12 80 cena od 370e a podobne. Malá 75mm leštička je nevyhnutný doplnok ku veľkej leštičke na doleštenie detailov, svetiel, stĺpikov, záhybov kde sa s veľkou leštičkou nedostaneš. Ak začínaš leštiť doma pre seba alebo komerčne potrebuješ orbitálnu leštičku. Zabudni na to že s nejakou rotačnou leštičkou za 60e vyleštíš auto, bez skúseností narobíš s rotačnou leštičkou viac škody ako úžitku od hologramov až po spálený, prebrúsený lak a narobíš sa ako "pes". S orbitálnou leštičkou vieš pracovať s minimom skúseností a hlavne minimom námahy s perfektnými výsledkami bez hologramov. Po vyleštení laku vieš leštičkou naniesť aj vosk čo ti zase uľahčí námahu a zároveň vosk nanesený strojovo lepšie priľne na lak auta. Leštička na seba zarobí už pri vyleštení jedného auta. Perfektný ergonomický dizajn skoro totožný ako má napríklad flex, rupes ktorý sadne do rúk skoro každému, v danej cenovej kategórii nemá konkurenciu. Obsah balenia: 1x Samotná leštička s kmitom 12mm 2x Náhradné uhlíky 1x (3") 75mm unášací tanier 1x leštiaci kotúč 75mm (stredná tvrdosť) 1x rúčka Pokiaľ čítate inzerát tak je aktuálny Leštička je úplne nová v krabici ihneď k odberu iba 1ks. Kontaktujte ma telefonicky iba volať, NEPÍSAŤ sms na sms neodpovedám. Možný osobný odber priamo v Prešove alebo môžem poslať poštou na dobierku +5e poštovné.
NOVÁ leštička Liquid Elements T2000 V4 (excentrická),záruka
NOVÁ leštička Liquid Elements T2000 V4 (excentrická),záruka Predám úplne novú leštičku, ešte nerozbalená, plná záruka, bloček (možné dať do nákladov). Osobne Košice a okolie alebo dobierka kuriérom +5€. Leštička vhodná pre profi použitie, ale aj pre hobby triedu. Vďaka nízkej hmotnosti, ergonomickému dizajnu a hladkému chodu bez vibrácií, je vhodná aj pre začiatočníkov, ale aj pre celodennú prácu profesionálov. Elektronika pri práci stabilizuje konštantný krútiaci moment a rýchlosť. Prevodovka s dvojitou redukciou poskytuje podstatne väčší krútiaci moment ako leštičky s jednoduchou prevodovkou. Uhlíky majú priemernú životnosť pri správnom používaní leštičky okolo 350 hodín práce, čo je v prepočte leštenie cca 50-tich áut. Životnosť sa môže líšiť v závislosti od spôsobu použitia leštičky, ale v balení je aj jeden náhradný pár uhlíkov. Obsah balenia: -125mm unášač -praktická taška -demontovateľná rukoväť -náhradné uhlíky 2ks -imbusový kľúč -návod na použitie Parametre: -motor: 710W -8mm kmit -otáčky: 1500 - 5000 ot/min, 6 stupňov -hmotnosť: 2,1 kg -závit: 5/16"-24 -dĺžka kábla: 8 m -hlučnosť: 80-91 dB
NOVÁ leštička Liquid Elements T2000 V4 (excentrická),záruka
NOVÁ leštička Liquid Elements T2000 V4 (excentrická),záruka Cena pevná - ak cenu neakceptujete, prosím nekontaktovať. Predám úplne novú leštičku, ešte nerozbalená, plná záruka, bloček (možné dať do nákladov). Osobne Košice a okolie alebo dobierka kuriérom +5€. Leštička vhodná pre profi použitie, ale aj pre hobby triedu. Vďaka nízkej hmotnosti, ergonomickému dizajnu a hladkému chodu bez vibrácií, je vhodná aj pre začiatočníkov, ale aj pre celodennú prácu profesionálov. Elektronika pri práci stabilizuje konštantný krútiaci moment a rýchlosť. Prevodovka s dvojitou redukciou poskytuje podstatne väčší krútiaci moment ako leštičky s jednoduchou prevodovkou. Uhlíky majú priemernú životnosť pri správnom používaní leštičky okolo 350 hodín práce, čo je v prepočte leštenie cca 50-tich áut. Životnosť sa môže líšiť v závislosti od spôsobu použitia leštičky, ale v balení je aj jeden náhradný pár uhlíkov. Obsah balenia: -125mm unášač -praktická taška -demontovateľná rukoväť -náhradné uhlíky 2ks -imbusový kľúč -návod na použitie Parametre: -motor: 710W -8mm kmit -otáčky: 1500 - 5000 ot/min, 6 stupňov -hmotnosť: 2,1 kg -závit: 5/16"-24 -dĺžka kábla: 8 m -hlučnosť: 80-91 dB
Aku-Mini Leštička LIQUID ELEMENTS A1000
Nano akumulátorová orbitálna aj rotačná leštička A1000 s kmitom 3mm a 12mm od Liquid Elements spolu s praktickou taškou. A trieda - žiadne škvrny po tele leštičky. S nadstavcami si viete meniť kmit alebo meniť leštičku podľa potreby na rotačný pohyb alebo orbitálny. Je to lacnejšia verzia známej leštičky Rupes iBird. Vhodná na preleštenie najmenších detailov v exteriéri aj interiéri. Technické údaje: Príkon: 80W Kmit: 3mm alebo 12mm s nadstavcom, ktorý je súčasťou balenia Otáčky: 0-6000 / min Prevádzkové napätie: 12V / 50 Hz Výdrž batérie je približne 30 minút. Doba nabíjania na 100% je približne 30 minút Balenie obsahuje: 1 x akumulátorovú leštičku A1000 2 x 12V batéria 1 x nabíjačka akumulátorov 1 x unášací tanier s priemerom 38mm pre 40mm unášacie taniere 1 x excentrické uchytenie 3mm 1 x excentrické uchytenie 12mm 1 x rotačný nástavec 1 x imbusový kľúč 2 x kľúč na uvoľnenie a dotiahnutie 1 x manuál 1 x praktická taška so zipsom na prenášanie s penovou vložkou
Profi Leštičky Mirka
Zdravím. Mám na predaj tieto 2 Leštičky značky Mirka. Sú to profi Leštičky ani raz nepoužité! Kúpil som ich pred rokom a pol od skladníka v Nemecku bez dokladu takže sú bez záruky. Jedna je komplet v krabici zo všetkým. Druhá tiež komplet no bez krabice. Sú to aku stroje na baterky. Ku každej je nabíjačka + 2 baterky. Dole prikladám linky aké sú to stroje plus aká je trhová cena. Predávam len spolu. Sú bez dokladu preto taká cena. Viac info mail. Leštička č.1 Leštička č.2 Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Zbytočne mi to stojí na skrini. Na koľko sú to nepoužité stroje niekomu dlhé roky poslúžia sú to profi mašiny. Pre hľadanie: Leštička, lesticka, akulesticka, detailning, Orbitální leštička. CUDZINCI NEVOLAŤ !
Profi Leštičky Mirka
Zdravím. Mám na predaj tieto 2 Leštičky značky Mirka. Sú to profi Leštičky ani raz nepoužité! Kúpil som ich pred dvomi rokmi v Nemecku. Jedna je komplet v krabici zo všetkým. Druhá tiež komplet no bez krabice. Sú to aku stroje na baterky. Ku každej je nabíjačka + 2 baterky. Dole prikladám linky aké sú to stroje plus aká je trhová cena. Predávam len spolu. Leštička č.1 Leštička č.2 Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Zbytočne mi to stojí na skrini. Na koľko sú to nepoužité stroje niekomu dlhé roky poslúžia sú to profi mašiny. CENA SPOLU ZA OBI DVE 800€ Pre hľadanie: Leštička, lesticka, akulesticka, detailning, Orbitální leštička.