inzercia, predaj, predám, bazár

Nova sada kamienkov na lepenie + zlate kruzky

Kategória: Modelárstvo

Dobry den,

predam novu sadu kamienkov na lepenie v dvoch tvaroch srdce a stvorec.
Ozdobne kruzky vo velkosti 6mm v zlatej farbe.

Pripadne cena dohodou.

Nova sada kamienkov na lepenie + zlate kruzky
Podobné inzeráty
Predám stroj na lepenie pneumatík na modely
Predám stroj CARSON na lepenie pneumatík na modely .
(rezervované) Predám stroj na lepenie pneumatík na modely
Predám stroj CARSON na lepenie pneumatík na modely .
Rewell Eurocopter EC 135
Predám vrtuľník na lepenie. Stavebnica obsahuje nezostavené a nenafarbené diely. Stavebnica z plastových výliskov určená na statickú výstavu. Diely je potrebné lepiť a maľovať. Neobsahuje lepidlo ani farby. Je úplne nová.
Pomôcky na stavbu modelov drevených plachetníc
Predám tieto pomôcky na stavbu historických plachetníc. Jedná sa o profesionálne a kvalitné prípravky, ktoré uľahčujú a urýchľujú stavbu drevených modelov lodí. - háčiky na laná Amati 7375/22 a 7375/23 za 6 EUR - Amati Loom a line vypletač lán (rebríkov) za 6 EUR - Amati waterline marker za 8 EUR - Model Expo Fair-a-frame skvelá pomôcka na lepenie rebier a zhotovenie kostry lode za 40 EUR Pomôcky sú minimálne alebo vôbec nepoužité. Pri odbere viacerých kusov dohoda na cene istá.
Mini plastové kelímky 70ks
Tieto mini plastové kelímky s vrchnákom majú všestranné využitie: napr. miešanie farieb, triedenie a uskladnenie korálok, flitrov, kamienkov,… alebo si do nich odoberiete svoj obľúbený krém na cesty 6x8 kusov je v originálnom balení a dalších 22 je rozbalených ale nepoužitých.
Piko Štartovacia sada myTrain® Nákladný vlak DB
Sady PIKO myTrain® predstavujú dokonalý vstup do fascinujúceho sveta modelovej železnice. Sady sú robustné, farebné, napriek tomu detailné a verné. Zachovávajú meradlo H0 (1:87), a sú tak kompatibilné a rozšíriteľné ďalšími komponentmi tohto merítka bez ohľadu na výrobcu. Všetky vozidlá sú vybavené precíznym uložením plastových dvojkolesí. V ponuke sú zvlášť tiež ďalšie vagóny myTrain® zodpovedajúceho typu a úpravy. Sada obsahuje súpravu, základný koľajový ovál, napájací jednotku a regulátor rýchlosti. Lokomotívu možné ovládať výhradne analógovo. Nákup sady je vhodné doplniť o príslušný spotrebný materiál. Plocha základne: 110x88 cm Minimálna konštrukčná plocha: 120x98 cm Hlavné vlastnosti: výhradne analógové ovládanie kompatibilita s H0 (DC) komponenty spojovací hák v neštandardnej šachte Táto sada obsahuje: dieselová lokomotíva DB (1 ks) rôzne nákladné vagóny DB (3 ks) koľaj oblúková R2 - 55212 (12 ks) koľaj rovná G231 (prípoj pre napájací svorku) - 55201 (2 ks) napájací svorka ku koľaji analógová - 55270 (1 ks) základný analógový ovládač s napájacím zdrojom - 55003 (1 ks) Mierka: H0 Dĺžka súpravy: 430 mm Minimálny rádius: 358 mm Minimálna konštrukčná plocha: 120x98 cm Napájanie: DC Ovládanie: analógové Osvetlenie: nie Zvuk: nie Dopravca: DB Vek: 8+ Nova - nepouzita v original baleni Cena vratane postovneho