inzercia, predaj, predám, bazár

Nová upravená cena - Na predaj RD/chata v záhradkárskej lok

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Svinica
Obec: Svinica

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj cca 5 ročnú novostavbu v záhradkárskej lokalite obce Svinica. Na prvý pohľad plnohodnotný rodinný dom je na LV evidovaný ako záhradná chata so súpisným číslom.

3D vizualizáciu ponúkanej nehnuteľnosti si môžete pozrieť na nasledujúcich odkazoch:

prízemie:  sa o cca 5 ročnú dvojpodlažnú novostavbu, kde ako stavebný materiál bol použitý YTONG, zateplenie 10cm polystyrénom, strecha - materiál plech. Čo sa IS týka, nehnuteľnosť má vlastnú studňu, elektrinu, odpad riešený žumpou. Vykurovanie je riešené prostredníctvom elektriny v kombinácii s tuhým palivom. Na prízemí domu je podlahové vykurovanie. Prístupová cesta je nespevnená, obecná. V danej lokalite sa nachádza množstvo podobných i celoročne užívaných nehnuteľností.

Dispozične je nehnuteľnosť veľmi prakticky riešená. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, priestranná kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba s nádherným výhľadom a jedna spálňa (možnosť využiť i ako pracovňu). Na poschodí sú umiestnené 2 menšie spálne. Okrem spomínaných obytných miestností dom disponuje aj priestorom v suteréne, ktorý má potenciál do budúcna -  budúci majiteľ si ho môže taktiež zobytniť - vytvorením priestranného apartmánu, prípadne ho využívať ako práčovňu či posilňovňu.  Zastavaná plocha chaty je 32 m2, avšak vďaka tomu, že sa jedná o dvojpodlažnú nehnuteľnosť, obytná plocha tvorí cca 64 m2 (plus priestor v suteréne). Ponúkaná nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybevná spotrebičmi, nakoľko väčšia časť nábytku bola riešená na mieru.

Nehnuteľnosť je umiestnená na pozemku o rozlohe 401 m2. Jedná sa o svahovitý pozemok, ktorý súčasný majiteľ prakticky upravil formou kaskád, vďaka čomu je využitý každý meter štvorcový. Pozemok je udržiavaný. Okrem samotnej stavby domu sa na pozemku nachádza garáž s prietorom na parkovanie, ale i odkladacím priestorom, altánok s posedením a priestor pre najmenších členov rodiny - hrací kútik.

Nehnuteľnosť pôsobí príjemným a udržiavaným dojmom a môže ponúknuť plnohodnotné celoročné bývanie, prípadne je vhodná i ako investičná nehnuteľnosť - na prenájom.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, ochotne Vám poskytneme bližšie informácie a podmienky predaja, prípadne si môžeme priamo  dohodnúť  obhliadku nehnuteľnosti.


Bc. Alena Kimlerová

alena.kimlerova@


Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 64 m2
Úžitková plocha: 64 m2
Plocha pozemku: 401 m2
Zastavaná plocha: 32 m2
Počet podlaží: 2
Počet izieb: 4
El. napätie: 230V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: studňa
Zariadenie: zariadený
Garáž: áno
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: žumpa
Nová upravená cena - Na predaj RD/chata  v záhradkárskej lok
Podobné inzeráty
Rezort Dobrá - už toto leto v ZRUBE
Winners Reality Slovakia Vám exkluzívne ponúka na predaj nový developerský projekt „Rezidencia Dobrá„ v najvyhľadávanejšom a najkrajšom rekreačnom stredisku Dobrá na Domaši. Projekt zahŕňa 8 zrubových chát s vlastným pozemkom a parkovacím miestom pre 2 autá v krásnom a tichom prostredí lesa. Kompletné informácie o PROJEKTE nájdete tu: „ ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Domaša - Dobrá * Predmet: zrubová chata * Počet izieb: 3 * Stav: novostavba * Zastavaná plocha chát: 58,96 m2 (8,6 m x 6,6 m + 2,2 m zakrytá terasa) * Úžitková plocha chát: 107,4 m2 * Veľkosť pozemku: od 368 m2 * Inžinierske siete: elektrina, vodojem, žumpa - Voda : spoločný vodojem (každá chata s vlastnou meracou jednotkou) - Odpad: vlastná žumpa * Kúrenie: Infra podlahové vykurovanie zn. Caleo * Energetický certifikát : ÁNO * Mesačné náklady: cca 60 € KONŠTRUKCIA CHÁT: * Začiatok výstavby: September 2021 * Termín kolaudácie: 1 časť – máj 2022; 2 časť – koniec roka 2022 * Konštrukcia: Smrekové drevo * Strecha: Bramac platinum antracit s drevenou nosnou konštrukciou * Termíny projektu: a) 2x Zrubová chata Jar 2022 (začiatok výstavby September 2021 – ukončenie Máj 2022) b) 6x Zrubová chata Jar 2022 (začiatok výstavby Máj 2022 – ukončenie koncom roka 2022) POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: * Prízemie – vstupná chodba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC (bezbariérový sprchovací kút), kuchyňa, obývacia izba so vstupom na terasu * Poschodie – chodba, spálňa s výstupom na balkón, detská izba CHATY V ŠTANDARDE: * Každá chata sa bude predávať už v štandarde, kompletné informácie nájdete na stránke TERMÍNY PROJEKTU: * 2x Zrubová chata Jar 2022 ( začiatok výstavby September 2021 –ukončenie Máj 2022) * 6x Zrubová chata Jar/Zima 2022 (začiatok výstavby Máj 2022 – ukončenie koniec roka 2022) CENA: * ceny chát začínajú od 189.990 Eur * platba možná v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme POPIS LOKALITY - Tiché a krásne prostredie lesa len 350 m od pláže - V rekreačnej oblasti sa nachádza obchod, reštaurácie, sieť ubytovacích zariadení pri ktorých sa nachádzajú ihriská na plážový volejbal, tenisový kurt a mini golfové ihrisko - Plánovaná výstavba v rekreačnej oblasti Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie - Dopravnú dostupnosť v rekreačnej oblasti zabezpečuje autobusové spojenie SAD - Bezproblémová dopravná dostupnosť - Vranov nad Topľou 23 km, Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc
Rodinný dom so slnečným pozemkom.
Shark real Vám ponúka na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Lok, ktorá sa nachádza 12 km od mesta Levice. Tento 3-izbový dom s úžitkovou plochou 120 m2 sa nachádza v pokojnej lokalite obce Lok plnej zelene, vhodnej najmä pre rodiny s deťmi. V blízkosti rodinného domu sa nachádza autobusová zastávka, základná škola, škôlka, futbalové ihrisko a v miestnom parku sú vybudované detské ihriská s novými preliezkami, kde sa môžu deti do sýtosti vyblázniť pri rôznych loptových a iných hrách. Rodinný dom pozostáva z dvoch obytných podlaží, vyvýšené prízemie s rozlohou 100 m2 a izbou na poschodí 20 m2 a pivnice s rozlohou 25 m2. Zastavaná plocha je 431m2. Dom je postavený na pozemku s veľkosťou 1310 m2 . Dispozične je riešený nasledovne: na vyvýšenom prízemí sa nachádza dlhá vstupná chodba, s ktorej sa vchádza do kuchyne, obývacej izby, spálne, a kúpeľne ktorá je spojená s toaletou. Ďalej sa na vyvýšenom prízemí nachádza špajza a tiež schodisko. Na poschodí sa nachádza jedna pekná izba s balkónom, a tiež dvoje dvere ktoré slúžia ako vstup na povalu, ktorá sa dá využiť ako odkladací priestor. Tento dom Vám dáva veľa možností ako si ho upraviť podľa vlastných predstáv. Za domom je slnečný dvor s peknou záhradou a ovocnými stromami. V tomto roku boli v dome vymenené elektrické rozvody a dom bol vymaľovaný, okná a dvere sú pôvodné drevené, podlahy sú z časti betónové na ktorých je PVC a v chodbe a kúpeľni je dlažba v izbách sú drevené podlahy, ktoré boli zrenovované. Súčasťou domu je aj priestranná garáž o veľkosti 30 m2. Dom je z časti podpivničený. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové s možnosťou napojenia aj kotla na pevné palivo, odpad je riešený žumpou. Dom sa predáva bez zariadenia. Obec Lok disponuje s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, materskou školou, základnou školou, potravinami, poštou, zdravotným strediskom, pohostinstvom a bistrom. V obci sú tiež dve autobusové zastávky a vlaková stanica. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Slnečný pozemok s orientáciou na juhozápad... + Príjemné a tiché prostredie... + Detské a futbalové ihrisko v blízkosti... + Príjemní susedia... + Kompletná občianska vybavenosť... Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytn
3 izbový dom na peknom rovinatom pozemku v obci Lok
Ponúkam na predaj 3 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Lok .Obec Lok je vzdialená od okresného mesta Levice 12 km. Dispozične je riešený z 3 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne v ktorej sa nachádza vaňa a toaleta. V dome sa nachádza aj špajza, ktorá slúži na odkladanie potravín. Bola tu urobená čiastočná rekonštrukcia ako je výmena elektrických rozvodov a výmena kotla na ohrev teplej vody. Okná a dvere sú pôvodné ,ale zachovalé. Na podlahách je v obytných miestnostiach položená drevená podlaha v kúpeľni na chodbe a na schodisku je dlažba. Kúrenie je v dome plynové no je tu možnosť kúriť aj pevným palivom ,elektrina je na 230/380 V .Voda je tu obecná .Na pozemku je aj vlastná studňa. Odpad je riešený žumpou .Dom je čiastočne podpivničený. Na peknom ,rovinatom pozemku sa nachádza garáž s montážnou jamou, letná kuchyňa, hospodárske budovy, kôlňa na odkladanie náradia ,ktoré sa používa pri prácach okolo domu a v záhrade .Veľkosť záhrady v ktorej sú zasadené ovocné stromy je 1310 m2 a zastavaná plocha a nádvorie je 431 m2.V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Lenka Slušná
Rodinný dom so slnečným pozemkom.
Shark real Vám ponúka na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Lok, ktorá sa nachádza 12 km od mesta Levice. Tento 3-izbový dom s úžitkovou plochou 120 m2 sa nachádza v pokojnej lokalite obce Lok plnej zelene, vhodnej najmä pre rodiny s deťmi. V blízkosti rodinného domu sa nachádza autobusová zastávka, základná škola, škôlka, futbalové ihrisko a v miestnom parku sú vybudované detské ihriská s novými preliezkami, kde sa môžu deti do sýtosti vyblázniť pri rôznych loptových a iných hrách. Rodinný dom pozostáva z dvoch obytných podlaží, vyvýšené prízemie s rozlohou 100 m2 a izbou na poschodí 20 m2 a pivnice s rozlohou 25 m2. Zastavaná plocha je 431m2. Dom je postavený na pozemku s veľkosťou 1310 m2 . Dispozične je riešený nasledovne: na vyvýšenom prízemí sa nachádza dlhá vstupná chodba, s ktorej sa vchádza do kuchyne, obývacej izby, spálne, a kúpeľne ktorá je spojená s toaletou. Ďalej sa na vyvýšenom prízemí nachádza špajza a tiež schodisko. Na poschodí sa nachádza jedna pekná izba s balkónom, a tiež dvoje dvere ktoré slúžia ako vstup na povalu, ktorá sa dá využiť ako odkladací priestor. Tento dom Vám dáva veľa možností ako si ho upraviť podľa vlastných predstáv. Za domom je slnečný dvor s peknou záhradou a ovocnými stromami. V tomto roku boli v dome vymenené elektrické rozvody a dom bol vymaľovaný, okná a dvere sú pôvodné drevené, podlahy sú z časti betónové na ktorých je PVC a v chodbe a kúpeľni je dlažba v izbách sú drevené podlahy, ktoré boli zrenovované. Súčasťou domu je aj priestranná garáž o veľkosti 30 m2. Dom je z časti podpivničený. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové s možnosťou napojenia aj kotla na pevné palivo, odpad je riešený žumpou. Dom sa predáva bez zariadenia. Obec Lok disponuje s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, materskou školou, základnou školou, potravinami, poštou, zdravotným strediskom, pohostinstvom a bistrom. V obci sú tiež dve autobusové zastávky a vlaková stanica. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Slnečný pozemok s orientáciou na juhozápad... + Príjemné a tiché prostredie... + Detské a futbalové ihrisko v blízkosti... + Príjemní susedia... + Kompletná občianska vybavenosť... Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskyt
LOK-3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM ZA CENU 2 IZBOVÉHO BYTU
LOK-3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM ZA CENU 2 IZBOVÉHO BYTU Ponúkam rodinný dom v obci Lok.obec je situovaná 12 km od centra Levíc, 32km od Nitry. Dobrý dojazd je aj do vyhľadávaných destinácií 12km od Podhájskej, 15km kúpalisko Margita - Ilona,22km Santovka, 33km Štúrovo, 56km Banská Štiavnica. Rodinný dom je vhodný ako chalupa, ale tiež na celoročné bývanie. V dome sa nachádza kuchyňa, obývačka a dve izby. V dome je ďalej kúpeľňa, kde je zabudovaná vaňa s WC a špajza. RD prešiel čiastočnou rekonštrukciou(vymenená elektrika, nový kotol na ohrev teplej vody. V izbách je pôvodná drevená podlaha, pôvodné okná a dvere v kuchyni linoleum, v kúpeľni a na chodbe, či schodisku je dlažba. V dome je zavedená elektrina na 230/380V, kúrenie je na plynový kotol, ale aj možnosť kúrenia na pevné palivo. Využívať sa dá aj vlastná studňa. Dom je pripojený na obecnú vodu a je čiastočne podpivničený pivničné priestory a technická miestnosť s plynovým kotlom a kotlom na ohrev vody).Zastavaná plocha a nádvorie je 431m2. Súčasťou kúpy je aj záhrada s ovocnými stromami a senníkom vo výmere 1310m2. Na dvore sa nachádza letná kuchynka, hospodárske budovy, šopa na náradie a garáž s montovanou jamou. Odpad je riešený žumpou. V obci sa nachádza čiastočná občianska vybavenosť, potraviny, materská škola, pošta a ihrisko. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
LOK-3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM ZA CENU 2 IZBOVÉHO BYTU
LOK-3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM ZA CENU 2 IZBOVÉHO BYTU Ponúkam rodinný dom v obci Lok.obec je situovaná 12 km od centra Levíc, 32km od Nitry. Dobrý dojazd je aj do vyhľadávaných destinácií 12km od Podhájskej, 15km kúpalisko Margita - Ilona,22km Santovka, 33km Štúrovo, 56km Banská Štiavnica. Rodinný dom je vhodný ako chalupa, ale tiež na celoročné bývanie. V dome sa nachádza kuchyňa, obývačka a dve izby. V dome je ďalej kúpeľňa, kde je zabudovaná vaňa s WC a špajza. RD prešiel čiastočnou rekonštrukciou(vymenená elektrika, nový kotol na ohrev teplej vody. V izbách je pôvodná drevená podlaha, pôvodné okná a dvere v kuchyni linoleum, v kúpeľni a na chodbe, či schodisku je dlažba. V dome je zavedená elektrina na 230/380V, kúrenie je na plynový kotol, ale aj možnosť kúrenia na pevné palivo. Využívať sa dá aj vlastná studňa. Dom je pripojený na obecnú vodu a je čiastočne podpivničený pivničné priestory a technická miestnosť s plynovým kotlom a elektrickým kotlom na ohrev vody.Zastavaná plocha a nádvorie je 431m2. Súčasťou kúpy je aj záhrada s ovocnými stromami a senníkom vo výmere 1310m2. Na dvore sa nachádza letná kuchynka, hospodárske budovy, šopa na náradie a garáž s montážnou jamou. Odpad je riešený žumpou. V obci sa nachádza čiastočná občianska vybavenosť, potraviny, materská škola, pošta a ihrisko. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.