inzercia, predaj, predám, bazár

Nová uv dezinfekcia na pitnú vodu

Kategória: Ostatné

Crystal LIGHT 1 (6W)

Kvalitná celonerezová UV lampa Crystal Light 1 do domácich filtrov na vodu a reverzných osmóz. Eliminuje 99,98% baktérií a mikroorganizmov obsiahnutých vo vode

Telo lampy z nerezovej ocele SS304 zvyšuje účinnosť žiarenia UV lampy
Zariadenie je vybavené alarmom, ktorý upozorní užívateľa na potrebu výmeny žiarivky
Dlhá životnosť UV žiarivky (5000 hodín / 6 mesiacov)
Jednoduchá výmena UV žiarivky
pre prietoky do 3,8 litra za minútu (1 GPM)
Výkon 6W

UV (Ultrafialové žiarenie) lampa eliminuje 99,98% baktérií a mikroorganizmov obsiahnutých vo vode. Slúži ako prirodzená ochrana vody proti rastu baktérií bez použitia chemikálií. Táto UV lampa je vhodná na ištaláciu do kuchynských vodných filtrov a domácich filtrov reverznej osmózy.

Medzi hlavné výhody patria rýchla a jednoduchá inštalácia, leštené vnútro komory z nehrdzavejúcej ocele zvyšujúce efektívnosť UV žiarenia, dlhá životnosť, jednoduchá výmena UV žiarivky a široká oblasť využitia.

Crystal Light 1 je cenovo dostupný a pritom vysoko výkonný UV sterilizátor, odstraňuje baktérie, cysty, koliformné baktérie, E. coli a mikro-biologické znečistenie z vašej vody.

Systém je ideálny pre prietoky do 3,8 litra za minútu (1 GPM), používa 1/4 " pripojenie a žiarivku s výkonom 6W. Zariadenie má praktický akustický a vizuálny (LED a Alarm) indikátor poruchy lampy, takže užívateľ presne vie kedy UV lampa vyžaduje výmenu žiarivky. Životnosť UV žiarivky je 5000 hodín.

Balenie obsahuje komplet všetky prvky pripravené na inštaláciu. Odporúčame, aby filtračný systém zahŕňal sedimentačný pred-filter tak, aby voda prechádzajúca UV sterilizátorom neobsahovala pevné častice a sedimenty, ktoré by mohli spôsobiť kalnosť vody, čiže by bránili prieniku UV svetla.
Nová uv dezinfekcia na pitnú vodu
Podobné inzeráty
NOVINKA Nevysušujúca dezinfekcia pre DETI
Predám Antibakteriálny univerzálny NEHORĽAVÝ dezinfekčný prostriedok o extrémne nízkom pH ktorý NEVYSUŠUJE pokožku ako prostriedky na báze alkoholu. Je vhodný hlavne pre citlivú pokožku predovšetkým DETSKÉ ruky. Prostriedky na báze alkoholu sú veľmi prchavé čo vysušuje pokožku a zároveň skracuje dezinfekčný účinok. Výsledkom nízkej prchavosti tejto novinky je dlhší účinok acidickeho (kyslého) prostredia na baktérie a vírusy. Aby sa vysušovanie bežnej dezinfekcie na báze alkoholu kompenzovalo, pridáva sa do nej glycerol alebo glycerín. Takáto dezinfekcia je možná iba vo forme gélu preto je iba jednoučelová a to na dezinfekciu rúk. Môj prostriedok je vo forme spreju preto je univerzálny a k tomu nehorľavý. Založený je na báze acidickeho oxidánu s objemom až 70% ! Ako prídavné látky sú použité 65%ný alkohol v objeme 29% a 25%ný chloritan sodný v objeme 0,25%. Prostriedok je príjemne arómovaný eterickým olejom mäty priepornej. Objem dezinfekcie je 115 ml. Cena za flasticku je 3€ pri osobnom odbere v Prešove a v Humennom. Pri odbere poštou je cena postovneho a balneho + 2€ Použitie : určené hlavne pre DETI a ruky s jemnou pokožkou. dezinfekcia rúk, dezinfekcia rúšok z vnútornej a vonkajšej strany, dezinfekcia rôznych povrchov, kľučiek, kľúčov, stolov, pracovných nástrojov a vecí ktoré prichádzajú do kontaktu s ľuďmi.
Antikorová nádrž 12 m3 na pitnú vodu septik žumpu (naložíme)
NEREZOVÁ NÁDRŽ. Predám za polovičnú cenu materiálu nerezovú nádrž 12.000L vhodná ako žumpa, septik, nádrž na pitnú vodu a podobne. Vhodná aj na zakopanie - po obvode ma spevnenie oceľovou pásovinou. Bola používaná ako akumulačná nádrž na pitnú vodu. Rozmer 3 m x 2 m x výška 2 m. Z vrchu tiež uzavretá a z vrchu zateplená. Z vrchu otvor na vstup cca 60 cm x 60 cm. Na výrobu bol použitý nerezový plech rozmeru 2 m x 1 m a hrúbky 3 mm. ZABEZPEČÍME NALOŽENIE NÁDRŽE NA PRÍVES PLAŤÁK (vysoký cca 70 cm).
Prenosny FILTER na PITNU vodu Sawyer MINI funguje bez ZDROJA
Predam prenosny filter na pitnu vodu SAWYER MINI. Novy zabaleny v krabici. Moznost vyberu farby: modry, alebo orange. Nízka hmotnosť a jednoduché prenášanie Vysoká účinnosť filtra Bez pohyblivých častí Na filtráciu nevyužíva žiadnu chémiu Neovplyvňuje chuť vody Jednoduchá údržba pomocou dodávanej striekačky Vyrobené v USA S malou hmotnosťou iba 65 g a ešte menšími rozmermi nezaberie takmer žiadne miesto vo vašom batohu - môžete ho tak nosiť takmer všade. Pripravený na použitie je takmer ihneď a jeho prietok je 1,6 litra za minútu. Aj napriek jeho malej veľkosti budete nadšení, ako si poradí s filtrovaním vody a jeho garantovaná životnosť je neuveriteľných 378 000 litrov vody. Ak sa filter zanesie a zníži sa tak prietok, ľahko ho sami vypláchnete dodávanou striekačkou. Aj jeho použitie je veľmi jednoduché. Stačí nabrať vodu kdekoľvek v prírode - z potoka, rieky alebo jazera do PET fľaše či dodávaného zrolovaného vaku a naskrutkovať porézny filter SAWYER. Potom budete mať celkovo 4 možnosti, ako s vodou naložiť. Stlačením fľaše prefiltrujete vodu vašej fľaše alebo inej ľubovoľnej nádoby Môžete piť rovno z fľaše, čo umožňuje športový uzáver (súčasťou balenia), ktorý poznáte z cyklistických fliaš Pripojiť výstup filtra na akúkoľvek PET fľašu a vodu prečerpať do nej Napojiť filter na hydrovak a piť pohodlne z vaku Upozornenie: Filter nesmie po filtrovaní zamrznúť, čím by došlo k poškodeniu poréznej membrány. Pri filtrovaní v mrazivom prostredí je nutné nosiť filter napr. vo vrecku dovtedy, kým filter dôkladne nevysušíte. Obsah balenia: Zrolovateľná fľaša s objemom 0,5 l Sawyer PointONE filter so závitom na naskrutkovanie na fľašu a športovým uzáverom na výstupe Striekačka na čistenie filtra Slamka Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Sawyer MINI prefiltruje VODU z potoka, jazera a vyrobi PITNU
Predam prenosny filter na pitnu vodu SAWYER MINI. Novy zabaleny v krabici. Moznost vyberu farby: modry, alebo orange. Nízka hmotnosť a jednoduché prenášanie Vysoká účinnosť filtra Bez pohyblivých častí Na filtráciu nevyužíva žiadnu chémiu Neovplyvňuje chuť vody Jednoduchá údržba pomocou dodávanej striekačky Vyrobené v USA S malou hmotnosťou iba 65 g a ešte menšími rozmermi nezaberie takmer žiadne miesto vo vašom batohu - môžete ho tak nosiť takmer všade. Pripravený na použitie je takmer ihneď a jeho prietok je 1,6 litra za minútu. Aj napriek jeho malej veľkosti budete nadšení, ako si poradí s filtrovaním vody a jeho garantovaná životnosť je neuveriteľných 378 000 litrov vody. Ak sa filter zanesie a zníži sa tak prietok, ľahko ho sami vypláchnete dodávanou striekačkou. Aj jeho použitie je veľmi jednoduché. Stačí nabrať vodu kdekoľvek v prírode - z potoka, rieky alebo jazera do PET fľaše či dodávaného zrolovaného vaku a naskrutkovať porézny filter SAWYER. Potom budete mať celkovo 4 možnosti, ako s vodou naložiť. Stlačením fľaše prefiltrujete vodu vašej fľaše alebo inej ľubovoľnej nádoby Môžete piť rovno z fľaše, čo umožňuje športový uzáver (súčasťou balenia), ktorý poznáte z cyklistických fliaš Pripojiť výstup filtra na akúkoľvek PET fľašu a vodu prečerpať do nej Napojiť filter na hydrovak a piť pohodlne z vaku Upozornenie: Filter nesmie po filtrovaní zamrznúť, čím by došlo k poškodeniu poréznej membrány. Pri filtrovaní v mrazivom prostredí je nutné nosiť filter napr. vo vrecku dovtedy, kým filter dôkladne nevysušíte. Obsah balenia: Zrolovateľná fľaša s objemom 0,5 l Sawyer PointONE filter so závitom na naskrutkovanie na fľašu a športovým uzáverom na výstupe Striekačka na čistenie filtra Slamka Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Chloramin T 6kg balenie
ponúkam na predaj toto otvorenè balenie dezinfekcie, v balení však aj napriek tomu stále ostáva 5.95kg tento prášok je určeny na riedenie, pri koncentrácii 1% účinne ničí všetky známe formy mikroskopického života vrátane spór húb Vhodný pre dezinfekciu plôch, povrchov a predmetov. Dezinfekcia a povrchov v zdravotníctve, poľnohospodárstve, komunálnej hygiene, spracovanie potravín a mäsa, veterinárnej praxi. Dezinfekcia a bielenie textíliou. Dezinfekcia pitnej vody. Dezinfekcia po likvidácii následkov živelných katastrof. Účinné látky: tosylchloramide sodium (CAS 127–65–1, EINECS 204–854–7) obsah aktívneho chlóru 25%
Zásobník, dávkovač, dezinfekcia
Dávkovač dezinfekcie, mydla Harema. Nový. Cena 35€. Automatický dávkovač dezinfekcie, mydla. Nový. Cena 45€. Dezinfekcia Soft Care Des E H5 IC 4x1,3l. Náplne do dávkovačov. Cena 37€/bal. Dezinfekcia Ecolab Spirigel Complete 500ml. Kód 3077900 a 3077860, pred koncom záručnej doby. Všetko zabalené, neotvorené. 12ks/bal. Cena dohodou. ECOLAB INCIDIN LIQUID spray 1l alkoholová dezinfekcia. Kód 3042450. 12ks/bal. Cena dohodou. Ecolab Skinman Soft Protect 500 ml. Kód 3070900. 24ks/bal. Cena dohodou. Dávkovač penového mydla, funkčný, zachovalý. Cena 5€/ks. Zásobník TORK REFLEX. Cena 23€/ks. Zásobník toaletného papiera TORK. Cena 20/ks. Zásobník na papierové servítky TORK. Cena 20/ks. Dávkovač, zmiešavač chémie, dezinfekcie Diversey 1204131, tak ako je na foto. Cena 130€. Platí do zmazania. Viac info mailom. Pozri ďalšie inzeráty.