inzercia, predaj, predám, bazár

Nová VRP tlačiareň a pokladnica

Kategória: Tlačiarne

Nové používané 1 mesiac
Nová VRP tlačiareň a pokladnica
Podobné inzeráty
Tlačiareň BIXOLON SPP-R200III iOS, Android, Windows a Linux
Predám novú nepoužívanú Tlačiareň BIXOLON SPP-R200III BK pre tlač z iOS VRP – virtuálna registračná pokladnica nová stala 234.00€ s DPH. Aktuálna cena 150€ s DPH. je to mobilná tlačiareň pre tlač z VRP – virtuálna registračná pokladňa – je s vynikajúcim výkonom, elegantným vzhľadom a širokou škálou využitia. Tlačiareň pre VRP – virtuálna registračná pokladnica. Veľkým plusom tejto malej stolovej tlačiarni je možnosť tlačiť pokladničné doklady z VRP – virtuálnej registračnej pokladnice na štandardný 57 mm široký termopapier. Kompaktná a odolná mobilná tlačiareň potvrdeniek a štítkov. Podporuje tlač z operačných systémov iOS, Android, Windows a Linux. Je vybavená bezdrôtovým rozhraním Bluetooth pre tlač z mobilných telefónov, tabletov a podobne. Tlačiareň je plne funkčná pri použití s aplikáciou Finančnej správy VRP 2. ● Vysoká rýchlosť tlače ● Jednoduché vkladanie papiera ● Jednoduchá obsluha Obsah balenia : tlačiareň Bixolon SPP-R200III 2x kotúčik termo papierovej pásky zdroj akumulátor klip na opasok CD
Mobilna tlačiareň BIXOLON
Predám mobilnú tlačiareň značky BIXOLON Model: SPP-R200II-III Podporované: iOS, Android, Windows, Linux Komplet vybavenie s originálnou krabicou, používané príležitostne. Popis: Bixolon SPP-R200 je mobilná tlačiareň pre tlač z VRP – virtuálna registračná pokladňa – je s vynikajúcim výkonom, elegantným vzhľadom a širokou škálou využitia. Tlačiareň pre VRP – virtuálna registračná pokladnica. Veľkým plusom tejto malej stolovej tlačiarni je možnosť tlačiť pokladničné doklady z VRP – virtuálnej registračnej pokladnice na štandardný 57 mm široký termopapier. Kompaktná a odolná mobilná tlačiareň potvrdeniek a štítkov. Podporuje tlač z operačných systémov iOS, Android, Windows a Linux. Je vybavená bezdrôtovým rozhraním Bluetooth pre tlač z mobilných telefónov, tabletov a podobne. Tlačiareň je plne funkčná pri použití s aplikáciou Finančnej správy VRP 2 a to aj pre tlač z iOS (iPhone alebo iPAD). ● Vysoká rýchlosť tlače ● Jednoduché vkladanie papiera ● Jednoduchá obsluha Obsah balenia : tlačiareň Bixolon SPP-R200III kotúčik termo papierovej pásky zdroj akumulátor klip na opasok CD
Nová termotlačiareň 58/80mm aj pre VRP
Na predaj nové, nepoužívané termo-tlačiarne - stolná H-58, E300 prenosná, obe s USB aj Bluetooth pripojením. H-58 /na 58 mm pásku/ 64 Eur E300 (prenosná s batériou) /na 80 mm pásku/ 91 Eur Tlač na termocitlivý papier v kotúči. Tepelná technológia umožňuje tlačiť rýchlo a veľmi lacno. Nie je potrebný toner ani iná náplň, jediný spotrebný materiál je bežná (tzv. pokladničná) páska z termopapiera (cca 0,50€ za 30 m pri 58mm šírke) Ideálna k rôznym terminálom, k Virtuálnej registračnej pokladni a všade tam, kde je potrebná rýchla tlač s takmer nulovými nákladmi – rôzne potvrdenky, skladové výdajky, expedičné zoznamy pri balení zásielok a pod. Vieme zabezpečiť aj technickú podporu pri inštalácii, nastavení aj počas používania - telefonicky, mailom alebo cez vzdialený prístup cez internet. Jednoduchá a rýchla výmena papiera – stačí odklopiť horný kryt a vložiť kotúč. Po vytlačení jednoduché odtrhnutie papiera vďaka zúbkovanej čepeli. Pripojenie k PC alebo inému zariadeniu cez priložený USB kábel/bezdrôtovo. Ovládač pre Windows, Linux a MacOS umožňuje tlač z ľubovoľnej aplikácie (napr. Chrome, Firefox, Word, Excel, Adobe Reader, ale aj inej ktorú používate - rovnako ako bežná tlačiareň) Bezproblémová tlač čiarových aj QR kódov aj diakritiky Max. priemer kotúča: 50 mm Rýchlosť tlače: 90 mm za sekundu Udávaná spoľahlivosť: potlač 100 km Obsah balenia: tlačiareň, USB a napájací kábel, CD s ovládačmi a SW, testovací kotúč papiera, návod Všetky uvedené tlačiarne je možné pripojiť k zariadeniam so systémom Windows, MacOS, Linux (počítače, notebooky, tablety), Android aj iOS (mobily, tablety) Tlač dokladov z VRP je bezproblémová pod Windows, Android aj MacOS. Pre systém Windows je k dispozícii bezplatný ovládač a doplnok do Chrome špeciálne určený pre tlač dokladov z VRP zabezpečujúci úpravu vzhľadu vytlačeného dokladu (väčšie písmo a menšie voľné plochy) tak, aby bolo písmo aj na doklade z 58mm tlačiarní naozaj komfortne čitateľné. Pre systém Android je k dispozícii bezplatná aplikácia - tlačová služba (ovládač) umožňujúca tlačiť doklady z aplikácie VRP, pričom je doklad len jednoducho proporcionálne zmenšený. Doklady z 80 mm tlačiarní sú bez ohľadu na spôsob tlače naozaj pohodlne čitateľné. Možnosť výhodne poslať kuriérom na adresu kdekoľvek na Slovensku, alebo na odberné miesta Packety/Zásielkovne. Daňový doklad a záruka je samozrejmosťou. Kontakt cez formulár, emailom na tlaciarne@ alebo aj cez SMS, Viber, Whatsapp.
Tlaciaren Brother MFC-J6957DW "NOVA"
Predam tlaciaren Brother MFC-J6957DW,uplne nova,zabalena v krabici.pri zaujme ma kontaktujtw sms spravou. Najlacnejsia cena na internete 620 €. Tlaciaren viem osobne priviest v Bratislave. Tlačiareň predavam bez dokladu o kupe. Atramentová tlačiareň multifunkčná Brother MFC-J6957DW pre vyťažené kancelárie Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, ktorá uspokojí potreby dennej prevádzky vo vyťažených kanceláriách, ktoré využijú funkcie tlače, kopírovania, skenovania a faxovania. To všetko vo vysokej kvalite. Tri zásobníky po 250 listoch papiera Farebná dotyková obrazovka s uhlopriečkou 8,8 cm Maximálny formát papiera A3 Podpora AirPrint Bezdrôtové pripojenie Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, kvôli ktorej sa nemusíte zamotať do spleti káblov. Táto tlačiareň funguje aj bezdrôtovo v sieti 2,4/5 GHz s funkciou Wi-Fi Direct a technológiou Wi-Fi Protected Setup (WPS). Konštrukcia Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, ktorá vyniká robustným a odolným dizajnom , ktorý niečo vydrží. A tiež musí, pretože tlačiareň bola navrhnutá do vyťažených kancelárií. Disponuje farebným dotykovým LCD displejom. Funkčnosť Multifunkčná farebná atramentová tlačiareň Brother MFC-J6957DW si poradí s obojstrannou tlačou vo formáte A3, ktorý zvláda automaticky. Tlačí až rýchlosťou 30 strán za minútu. Čo sa týka skenovania, automatické obojstranné skenovanie formátu A4 prebieha rýchlosťou až 36 strán za minútu. Kľúčové vlastnosti Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň , bezdrôtová, s funkciami skenovania aj faxovania. Farebný dotykový LCD displej s uhlopriečkou 8,8 cm, maximálny formát papiera A3 , pamäť 512 MB. Podpora AirPrint, Mobile Connect, Brother Print Service Plugin, Mopria. Pripojenie káblom cez Ethernet, bezdrôtovo cez Wi-Fi. Rozlíšenie tlače až do 1200 × 4800 dpi , vytlačenie prvého výtlačku rýchlejšie ako za 4,6 s. Rozmery 576 × 477 × 445 mm, hmotnosť 27,5 kg.
Tlaciaren Brother MFC-J6957DW "NOVA"
Predam tlaciaren Brother MFC-J6957DW,uplne nova,zabalena v krabici.pri zaujme ma kontaktujtw sms spravou. Najlacnejsia cena na internete 610 €. Tlaciaren viem osobne priviest v Bratislave. Atramentová tlačiareň multifunkčná Brother MFC-J6957DW pre vyťažené kancelárie Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, ktorá uspokojí potreby dennej prevádzky vo vyťažených kanceláriách, ktoré využijú funkcie tlače, kopírovania, skenovania a faxovania. To všetko vo vysokej kvalite. Tri zásobníky po 250 listoch papiera Farebná dotyková obrazovka s uhlopriečkou 8,8 cm Maximálny formát papiera A3 Podpora AirPrint Bezdrôtové pripojenie Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, kvôli ktorej sa nemusíte zamotať do spleti káblov. Táto tlačiareň funguje aj bezdrôtovo v sieti 2,4/5 GHz s funkciou Wi-Fi Direct a technológiou Wi-Fi Protected Setup (WPS). Konštrukcia Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň, ktorá vyniká robustným a odolným dizajnom , ktorý niečo vydrží. A tiež musí, pretože tlačiareň bola navrhnutá do vyťažených kancelárií. Disponuje farebným dotykovým LCD displejom. Funkčnosť Multifunkčná farebná atramentová tlačiareň Brother MFC-J6957DW si poradí s obojstrannou tlačou vo formáte A3, ktorý zvláda automaticky. Tlačí až rýchlosťou 30 strán za minútu. Čo sa týka skenovania, automatické obojstranné skenovanie formátu A4 prebieha rýchlosťou až 36 strán za minútu. Kľúčové vlastnosti Brother MFC-J6957DW je multifunkčná farebná atramentová tlačiareň , bezdrôtová, s funkciami skenovania aj faxovania. Farebný dotykový LCD displej s uhlopriečkou 8,8 cm, maximálny formát papiera A3 , pamäť 512 MB. Podpora AirPrint, Mobile Connect, Brother Print Service Plugin, Mopria. Pripojenie káblom cez Ethernet, bezdrôtovo cez Wi-Fi. Rozlíšenie tlače až do 1200 × 4800 dpi , vytlačenie prvého výtlačku rýchlejšie ako za 4,6 s. Rozmery 576 × 477 × 445 mm, hmotnosť 27,5 kg.
Predám  používanú a funkčnú mini tlačiareň
Mini tlačiareň VRP ExVAN je malá prenosná tlačiareň určená na tlač pokladničných dokladov z VRP - virtuálnej registračnej pokladnice na štandardný 57 mm široký termopapier. Vyhovuje štandardu VRP eKasa.