inzercia, predaj, predám, bazár

Nové chaty v lese Krpáčovo Nízke Tatry

Kategória: Chalupy, Chaty

Chaty sa nachádzajú na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialenej od rekreačnej oblasti Tále () a Chopok-Juh (). Sú situované v lesnom prostredí, na terasovitom slnečnom pozemku s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

3i chaty sú totožné, rozdiel je vo výmere pozemkov. Dvojpodlažné stavby na zastavanej ploche 40 m2 + terasa 20 m2 sú pred dokončením. Predávať sa budú dokončené a zariadené.

Každá chata má na prvom podlaží obývaciu izbu s kuchynským kútom a krbovými kachľami, veľkú terasu, kúpeľňu a samostatnú toaletu. V podkroví je chodba so skriňami a dve samostatné izby s veľkým presklením.

Chaty sú napojené na vodovod s vlastnou studňou aj elektrinu. Odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami. Na terasovitom pozemku je posedenie s ohniskom. Parkovanie pre autá je riešené na vlastnom pozemku. Ku chatám vedie v zime udržiavaná príjazdová cesta vo vlastníctve obce.

Chaty sú vhodné na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chát je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (), ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chát je jazero a všade okolo prekrásna príroda.

Chata č.1 s vlastným pozemkom o výmere 450 m2 – 250.000,-€

Chata č.2 s vlastným pozemkom o výmere 650 m2 – 270.000,-€

Podrobné informácie nájdete na a na našich sociálnych sieťach.

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 3
Zastavaná plocha: 60m²
Obytná plocha: 75m²
Celková rozloha: 450m²
Rozloha pozemku: 450m²
Úžitková plocha: 75m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno
Voda: studňa a vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Pivnica: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Klimatizácia: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Nové chaty v lese Krpáčovo Nízke Tatry
Podobné inzeráty
BOSEN | Moderná 5 izbová chata v lokalite Krpáčova, Dolná Le
Typ: Chata Ulica: Dolná Lehota Obec: Dolná Lehota Bosen Group ponúka na predaj nadštandardnú 5 izbovú chatu v úplne novom projekte blízko Nízkych Tatier, Krpáčovo obec Dolná Lehota. Chata: 1 NP: (95,3 m2) chodba, obývacia izba s kuchyňou, technická miestnosť, spálňa, izba, kúpeľňa, terasa            2 NP: (54,5 m2) chodba, spálňa, izba, kúpeľňa, šatník ZARIADENIE: chata sa predáva vo vyhotovení štandard, obvodové murivo tehla, drevený krov, plechová strecha, hliníkové okná, elektrické kúrenie + príprava na fotovoltaiku, solárny ohrev TÚV, drevené parkety, interiérové dvere, obklady, dlažby, spevnené plochy Kuchynská linka v cene ako bonus do kolaudácie. POZEMOK: 690 m2 PARKING: dve parkovacie státia pred domom Predpokladaná kolaudácia - 12/23 CENA: 330.000 eur INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Po kúpe je možnosť prenájmu apartmánu so zabezpečenou správou. LOKALITA: Chotár obce Dolná lehota je v ochrannom pásme Národného parku Nízke Tatry a nachádza sa v ňom časť známeho strediska Krpáčovo. Dostupnosť známych lyžiarskych stredísk okrem Ski areál Krpáčovo - Ski centrum Mýto pod Ďumbierom 11 km, Ski Tále 13 km, Chopok 16 km, Ski centrum Čertovica 25 km. Ďalšie rekreačné atrakcie v okolí oblasti Krpáčovo - prameň Sama Chalupku, vodná nádrž Krpáčovo, rekreačné stredisko Tále (prírodné kúpalisko, tenis, golfové ihrisko, minigolf, lanová dráha, Wellness), Ľupčiansky hrad, Čierny Balog a mnoho ďalšieho. Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 170 m2 Úžitková plocha: 170 m2 Plocha pozemku: 690 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: A Parkovanie: vlastné vyhradené Krb: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 20 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické
REZERVOVANÉ Chata v horskom prostredí - Krpáčovo - Nízke Tat
Chata je situovaná v krásnom horskom prostredí Nízkych Tatier, v atraktívnej rekreačnej oblasti Krpáčovo, vo vzdialenosti len 2km od jazera a 3km od obľúbeného lyžiarskeho strediska Krpáčovo. Výborná poloha chaty v tichom prostredí lesa zaručí pokoj, relax, ale aj aktívny oddych. Chata je prístupná aj v zimnom období s použitím vhodného auta - prístup je po asfaltovej ceste a zvyšných 200m je po vyjazdenej lesnej ceste. Stavba je v pôvodnom, ale zachovalom stave, je tu zavedená elektrina (aj 380V), voda s rozvodmi do chaty - studňa, odpad - žumpa, kúrenie zabezpečuje piecka na pevné palivo a doplňujúce lokálne priamovýhrevné el zariadenia (konvektory). Pri chate je dostatok priestoru pre zaparkovanie áut + garáž na jedno auto. Dispozične pozostáva: 1.NP: garáž, sklad, vstupná otvorená časť so schodiskom na 2.NP 2.NP: spoločenská miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, terasa Podkrovie: dve izby, odkladací priestor, terasa Chata je ideálna na rekreáciu, okolie ponúka príjemné prechádzky aj náročnejšiu turistiku po označených chodníkoch, ktoré Vás od chaty zavedú až na hrebeň Nízkych Tatier. Pobyt sa dá spríjemniť zbieraním húb, malín, čučoriedok a brusníc, kúpaním či športovaním, hraním golfu, rybolovom, splavovaním Hronu, jazdením na koni alebo návštevou jaskýň (Jaskyňa mŕtvych netopierov, Bystrianska jaskyňa), návštevou Čiernohronskej úzkorozchodnej železničky, v zimnom období si tu prídu na svoje všetci milovníci skvelej lyžovačky, ktorým sú k dispozícii svahy, vleky a služby v lyžiarskych strediskách Krpáčovo, Ski Tále, Chopok Juh/Sever alebo Ski Centrum Mýto. Viac informáciíí Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Majiteľ si vyhradzuje právo prijať najvyššiu ponuku. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Košice III. záhr. lokalita Zdoba murovaná chata a  887 m2
Znížená cena! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  záhradu o veľkej výmere 887 m2 (vznikla spojením dvoch záhrad) s podielom na prístupovej asfaltovej ceste a trojpodlažnú  rekreačnú  murovanú chatu s príslušenstvom a možnosťou celoročného využívania v záhradkárskej lokalite mestskej časti Košice III. -  Košická Nová Ves, katastrálne územie Košická Nová Ves, záhradkárska lokalita Zdoba. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú celoročne užívané chaty (domy). Stavba záhradnej chaty bola realizovaná na pozemku v osobnom vlastníctve podľa overenej projektovej dokumentácie. Jej kolaudácia prebehla v r. 1989 a chata má pridelené súpisné číslo. Zásadná rekonštrukcia chaty - výmena strechy, rozšírenie chaty a nadstavba chaty sa realizovala v r. 2013. Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po asfaltovej ceste.  Chata je trojpodlažná  so  zobytneným podkrovím, samostatne stojaca, s veľkou upravenou záhradou. Pozemok o výmere 887 m2 je rovinatý. Zastavaná plocha chaty je 26 m2, úžitková výmera 58 m2.  Príslušenstvo chaty tvorí: priestranný Altánok s dreveným stolom a lavicami, plechový sklad náradia, murovaný vonkajší krb (gril), bočná terasa. SIETE Chata je napojená na elektrinu a  celoročne na vodu z obce Zdoba.  Zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler) zn. Ariston.  Na pozemku sa nachádza žumpa. Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo tuhým palivom vďaka kachľovej peci osadenej na 1. NP. V chate sa nachádza komín.   V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, elektrickú rúru alebo plynový sporák napojený na propán-butánovú bombu. DISPOZÍCIA CHATY 1. podzemné podlažie (PP)  - suterén -  podlahová plocha 10 m2. 1. nadzemné podlažie (NP) - kuchynský kút, kúpeľňa (sprchový kút, umývadlo, toaleta), izba, schodisko na 2.NP, úložný priestor pod časťou kuchyne - podlahová plocha - 24 m2. 2. nadzemné podlažie (NP) - izba, vstup na loggiu -  podlahová plocha  24 m2. POPIS  ZÁHRADY A CHATY Záhrada je oplotená a  prístupová cesta je z dvoch strán pozemku.  Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy  a kríky - vlastné bio plody leta a jesene stačí obrať a užívať.  Celoročne užívateľná chata je murovaná z tvárnic, rekonštrukcia - dostavba a  nadstavba sa realizovala tvárnicami Porfix. Chata  je zastrešená novou sedlovou strechou  s krytinou kanadský šindeľ a je zateplená nobasilom. Fasáda chaty - je zateplená polystyrénom z troch strán a natiahnutá vonkajšia omietka. Komín je postavený zo šamotových tehál. Základy chaty sú zo železobetónu, podlaha 1. A 2. NP je betónová, krytina PVC.  Vstup na 2. NP je vnútorným schodiskom z obývacej izby. Okná sú plastové - izolačné dvojsklo, zvonku sú zamrežované, vrátane vstupu na loggiu. V chate sa nachádza funkčná kachľová pec. Ticho, v okolí les, čistý vzduch, pekný výhľad a blízkosť mesta. Viac na .
Predaj murovaná chata Košice III. KNV - Zdoba 887 m2 pozemku
DOHODA ISTÁ! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  záhradu o veľkej výmere 887 m2 (vznikla spojením dvoch záhrad) s podielom na prístupovej asfaltovej ceste a trojpodlažnú  rekreačnú  murovanú chatu s príslušenstvom a možnosťou celoročného využívania v záhradkárskej lokalite mestskej časti Košice III. -  Košická Nová Ves, záhradkárska lokalita Zdoba. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú celoročne užívané chaty (domy). Stavba záhradnej chaty bola realizovaná na pozemku v osobnom vlastníctve podľa overenej projektovej dokumentácie. Jej kolaudácia prebehla v r. 1989 a chata má pridelené súpisné číslo. Zásadná rekonštrukcia chaty - výmena strechy, rozšírenie chaty a nadstavba chaty sa realizovala v r. 2013. Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po asfaltovej ceste.  Chata je trojpodlažná  so  zobytneným podkrovím, samostatne stojaca, s veľkou upravenou záhradou. Pozemok o výmere 887 m2 je rovinatý. Zastavaná plocha chaty je 26 m2, úžitková výmera 58 m2.  Príslušenstvo chaty tvorí: priestranný Altánok, plechový sklad náradia, murovaný vonkajší krb (gril), bočná terasa. SIETE Chata je napojená na elektrinu a  celoročne na vodu z obce Zdoba.  Zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler) zn. Ariston.  Na pozemku sa nachádza žumpa. Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo tuhým palivom vďaka kachľovej peci osadenej na 1. NP. V chate sa nachádza komín.   V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, elektrickú rúru alebo plynový sporák napojený na propán-butánovú bombu. DISPOZÍCIA CHATY 1. podzemné podlažie (PP)  - suterén - pivnica -  podlahová plocha 10 m2. 1. nadzemné podlažie (NP) - kuchynský kút, kúpeľňa (sprchový kút, umývadlo, toaleta), izba, schodisko na 2.NP, úložný priestor pod časťou kuchyne - podlahová plocha - 24 m2. 2. nadzemné podlažie (NP) - izba, vstup na loggiu -  podlahová plocha  24 m2. POPIS  ZÁHRADY A CHATY Záhrada je oplotená a  prístupová cesta je z dvoch strán pozemku.  Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy  a kríky - vlastné bio plody leta a jesene stačí obrať a užívať.  Celoročne užívateľná chata je murovaná z tvárnic, rekonštrukcia - dostavba a  nadstavba sa realizovala tvárnicami Porfix. Chata  je zastrešená novou sedlovou strechou  s krytinou kanadský šindeľ a je zateplená nobasilom. Fasáda chaty - je zateplená polystyrénom z troch strán a natiahnutá vonkajšia omietka. Komín je postavený zo šamotových tehál. Základy chaty sú zo železobetónu, podlaha 1. A 2. NP je betónová, krytina PVC.  Vstup na 2. NP je vnútorným schodiskom z obývacej izby. Okná sú plastové - izolačné dvojsklo, zvonku sú zamrežované, vrátane vstupu na loggiu. V chate sa nachádza funkčná kachľová pec. Viď popis podlaží a sietí.  LOKALITA  Ticho, v okolí les, čistý vzduch, pekný výhľad a blízkosť mesta.  Čo viac si človek môže priať? Viac na .
Murovaná chata na predaj, Kvakovce, Domaša Dobrá
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj murovanú chatu s celoročným využitím, nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. VIRTUÁLNA PREHLIADKA CHATY: my./show/?m=JpZhkggCPui&brand=0 ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: rekreačné stredisko Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce Veľkosť pozemku: 333 m2 Zastavaná plocha chaty: cca 58 m2 Úžitková plocha chaty: cca 100 m2 Orientácia chaty: V-J-S Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát Prístup: po asfaltovej ceste vo vlastníctve obce Kvakovce DISPOZÍCIA CHATY: Chata má tri nadzemné podlažia. V suteréne sa nachádza veľká miestnosť slúžiaca ako sklad a v jej bočných častiach sú technické priestory. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, úložný priestor pod schodiskom, kuchyňa prepojená s jedálňou, obývacia izba s krbom a kúpeľňa prepojená s toaletou. Prístup do chaty z pozemku zabezpečuje schodisko ktoré ústi na veľkú terasu. V podkroví sa nachádzajú tri spálne, pričom z jednej z nich je východ na loggiu orientovanú na južnú stranu. POPIS CHATY: Chata s prideleným súpisným číslom bola prestavaná a kolaudovaná cca v roku 2000. • chata je murovaná zateplená polystyrénom hrúbky 10 cm • strešnú krytinu tvorí asfaltový šindel • drevené okná s izolačným dvojsklom sú chránené vonkajšími drevenými okenicami • v celej chate sa nachádza drevená podlaha a drevené schodisko z masívu • drevené deliace priečky medzi spálňami v podkroví • kamenná dlažba v kúpeľni, ktorá je prepojená s toaletou TECHNOLOGICKÉ VYBAVENIE CHATY: • vykurovanie chaty zabezpečuje kozub umiestnený v obývacej izbe s prieduchmi • ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler umiestnený v kúpeľni • v chate je zriadené aj teplovodné ústredné kúrenie s radiátormi s vývodom pre montáž plynového kotla (plánuje sa predĺženie plynovej prípojky od Hotela Zelená lagúna) INŽINIERSKE SIETE: • elektrina (napojená trojfázovou káblovou prípojkou z betónového stožiara pri ceste cca 6 m od chaty) • voda (zdrojom vody je 22 m hlboká vŕtaná studňa) • kanalizácia (odpadové a fekálne vody sú zachytené v oceľovej žumpe s objemom 5 m3) CENA A PLATBA: • cena chaty: 125.000 Eur (pri vecnom jednaní dohoda na cene možná) • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. Vodná nádrž Domaša je ideálnym miestom na rekreáciu, dovolenky a vodné športy. Hlavná sezóna trvá od júna do polovice septembra. Okrem toho je rekreačná oblasť vyhľadávaným miestom rybárov, hubárov, cyklistov a poľovníkov. Rekreačné stredisko Dobrá ponúka množstvo možností ubytovania na súkromí, v hoteloch alebo penziónoch.
Murovaná chata na predaj, Kvakovce, Domaša Dobrá
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj murovanú chatu s celoročným využitím, nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: rekreačné stredisko Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce Veľkosť pozemku: 333 m2 Zastavaná plocha chaty: cca 58 m2 Úžitková plocha chaty: cca 100 m2 Orientácia chaty: V-J-S Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát Prístup: po asfaltovej ceste vo vlastníctve obce Kvakovce DISPOZÍCIA CHATY: Chata má tri nadzemné podlažia. V suteréne sa nachádza veľká miestnosť slúžiaca ako sklad a v jej bočných častiach sú technické priestory. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, úložný priestor pod schodiskom, kuchyňa prepojená s jedálňou, obývacia izba s krbom a kúpeľňa prepojená s toaletou. Prístup do chaty z pozemku zabezpečuje schodisko ktoré ústi na veľkú terasu. V podkroví sa nachádzajú tri spálne, pričom z jednej z nich je východ na loggiu orientovanú na južnú stranu. POPIS CHATY: Chata s prideleným súpisným číslom bola prestavaná a kolaudovaná cca v roku 2000. • chata je murovaná zateplená polystyrénom hrúbky 10 cm • strešnú krytinu tvorí asfaltový šindel • drevené okná s izolačným dvojsklom sú chránené vonkajšími drevenými okenicami • v celej chate sa nachádza drevená podlaha a drevené schodisko z masívu • drevené deliace priečky medzi spálňami v podkroví • kamenná dlažba v kúpeľni, ktorá je prepojená s toaletou TECHNOLOGICKÉ VYBAVENIE CHATY: • vykurovanie chaty zabezpečuje kozub umiestnený v obývacej izbe s prieduchmi • ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler umiestnený v kúpeľni • v chate je zriadené aj teplovodné ústredné kúrenie s radiátormi s vývodom pre montáž plynového kotla (plánuje sa predĺženie plynovej prípojky od Hotela Zelená lagúna) INŽINIERSKE SIETE: • elektrina (napojená trojfázovou káblovou prípojkou z betónového stožiara pri ceste cca 6 m od chaty) • voda (zdrojom vody je 22 m hlboká vŕtaná studňa) • kanalizácia (odpadové a fekálne vody sú zachytené v oceľovej žumpe s objemom 5 m3) CENA A PLATBA: • cena chaty: 125.000 Eur (pri vecnom jednaní dohoda na cene možná) • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. Vodná nádrž Domaša je ideálnym miestom na rekreáciu, dovolenky a vodné športy. Hlavná sezóna trvá od júna do polovice septembra. Okrem toho je rekreačná oblasť vyhľadávaným miestom rybárov, hubárov, cyklistov a poľovníkov. Rekreačné stredisko Dobrá ponúka množstvo možností ubytovania na súkromí, v hoteloch alebo penziónoch. Okrem toho disponuje stravovacími zariadeniami, upravenými plážami, požičovňami športových potrieb a ihriskami. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Chata je ideálna pre