inzercia, predaj, predám, bazár

NOVE Damska gore tex bundy Dynafit XS

Kategória: Ostatné zimné

Velkost XS, model TLT Goretex
1. Farba silvretta
2. Farba flamingo
3. Farba ocean
NOVE Damska gore tex bundy Dynafit XS
Podobné inzeráty
Lasportiva Batura 2.0 GTX
Predam horolezecke topanky , boli puzite 2 x pri lezeni v ladoch. Odvtedy nevyuzite. Nesadla mi velkost. Su v bezchybnom stave . Vid.foto. Táto nová konštrukcia bola vyvinutá po 2 rokoch spoločného testovania v spolupráci s Gore-Tex. Prvá vrstva membrány Gore Tex je zvršku, zatiaľ čo druhá vrstva používa komfortnú vrstvu izolovanú Gore Tex pre vnútornú topánku. Toto riešenie zaručuje najlepšiu možnú kombináciu nepremokavých, priedušných a tepelnoizolačných vlastností. „Batura 2.0 Gore-Tex je najväčším krokom vpred v oblasti extrémnej horskej obuvi“, hovorí Simone Moro, oficiálny tester, počas prvého zimného výstupu na Gasherbrum II.
NOVA Damska gore tex bunda Dynafit S
Dostupna velkost uz len S Dámska hybridná bunda Dynafit Radical Infinium Hybrid s Gore-texovou membránou a Windstopper technológiou sa skvelo hodí na skialpové túry a bude Vás skvelo chrániť pred vetrom, snehom poprípade dažďom.
Norrona narvik gore-tex
Norrona gore-tex gate, veľkosť S, farba Pop red. Nohavice boli oblečené len pár krát, lebo mi nesadla veľkosť, sú v super stave, až na malinky rez od hrany lyže na spodku (na tretej foto).
Dynafit beast hybrid nohavice
Predám nohavice Dynafit beast hybrid, čierne s oranžovými nápismi a bielymi zipsami, nosené 2 sezóny. Preferujem osobný odber - Žilina.
Dynafit beast hybrid nohavice, veľ. L
Predám nohavice Dynafit beast hybrid, čierne s oranžovými nápismi a bielymi zipsami, nosené 2 sezóny. Veľk. L.
Damsky set Dynafit
1. Bunda = dostupna velkost S = 210€ 2. Sukna = dostupna velkost XS, S, M, L