inzercia, predaj, predám, bazár

Nove funkcne pradlo

Kategória: Funkčné prádlo

Predam nove funkcne pradlo vo velkosti L, skor na vysku od 175 cm, velmi dlha spodna cast.
Nove funkcne pradlo
Podobné inzeráty
Predám nové termo prádlo.
Predám nové thermo prádlo (spodok aj vrch), zabalené, nepoužité. Veľkosť XXL. Prádlo je vhodné na turistiku, domáce práce a podobne. Možnosť zaslať na dobierku alebo osobný odber. Inzerát je platný do zmazania. Len volať, nie sms.
Vojenske funkcne pradlo - bluza s kratkym zipom
Predam nove nenosene vojenske funkcne pradlo - bluza zelena s kratkym zipom velkost L a S. Neposielam osobny odber.
Predám funkčné spodné prádlo značky Alpine pro
Želám pekný deň! Predám toto funkčné spodné prádlo značky Alpine pro. Je ako nové, oblečené bolo asi trikrát. Je čisté a prané v špeciálnom prípravku určený na športové oblečenie. Plní svoj účel. Je vhodný pre deti, veľkosť cca 146-152. Komplet je skvelý pre deti do zimy. Či už sa chystáte na hory lyžovať, turistikovať alebo sánkovať. Oceníte ho aj pri prechádzke počas zimy. My sme boli veľmi spokojní. Predám ako komplet, osobný odber alebo zasielam poštou. V prípade záujmu píšte. Cena je 25€, v prípade zaslania poštou + poštovné.
pánske funkčne prádlo OEX 2 kusy spolu
pánske funkčne spodné prádlo (tričko + spodky) značka OEX veľkosť L/XL, nové, nenosené, materiál viď. foto, cena + poštovné, prosím nevolať, poslať správu resp. mail
Funkčné prádlo - pánske
Pánske funkčné prádlo - rôzne, farby biela, svetlo sivá, tmavo sivá... veľkosť M, L. Ceny od 100 Kč - dohoda podľa záujmu. Materiál: bavlna, antistatické tenšie, hrubšie. Veľmi príjemné na nosenie v akomkoľvek ročnom období. Nové, nenosené, TOP stav. Bez poškodenia. Viac info v maily.
Funkčné prádlo
Pánske funkčné prádlo - rôzne, farby biela, svetlo sivá, tmavo sivá... veľkosť M, L. Ceny od 5 eur - dohoda podľa záujmu. Materiál: bavlna, antistatické tenšie, hrubšie. Veľmi príjemné na nosenie v akomkoľvek ročnom období. Nové, nenosené, TOP stav. Bez poškodenia. Viac info v maily.